watykanista mieszkasz w KRAKOWIE a klub GOGO jest czynny
dwie córki mam w Krakowie
Zbigniew, nie interesują mnie takie kluby. Ten na portalu jest namistka wspomnianego, czego dowodem jest zamieszcxony Twój zenujscy wpis.
3 815 900
Świat docenia,bo na świecie jest rozpowszechniona nieprawda o Polakach i Polsce,a kto to robi i w jakim celu dobrze wiemy,my jako jedyni i Serbowie przeciwstawiliśmy się Niemcom,walczyliśmy na wszystkich frontach i ginęliśmy,przykro jeżeli takie coś czyta się na stronie polskiej,czuję się jakby Polacy sami nie znali własnej historii.Nie piszę o Rosji bo Rosja miała pakt z Niemcami,ruszyli dopiero jak ich Hitler zaatakował,reszta państw z potulnym ogonem spełniała to co Niemiaszki chcieli,a teraz to nas się nie zaprasza na uroczystości zwycięstwa,przykład w Paryżu,i o czym my tu gadamy
ja tam nie jeżdzę 5 marca czytałem gdzieś że najstarszy zawód upadnie a w Niemczech liczba kieszonkowców spadła o 95 % powód 1.5 metra
bogdan041 może , nie czytaj i nie oglądaj tyle programów, a spróbuj pogadać , może Ci się jeszcze uda z ludżmi którzy przeżyli wojnę, może nawet znali jakiś kolaborantów , kapusi , a powojnie UBeków. Powodzenia
zbigniewg-jak tam spożycie w święta
Umnie było brak foni i wizji
3 815 922. Andreas3864 2020-04-15 (09:00) Wydymać TS plan na 2020.
zbigniewg-jak tam spożycie w święta np w niedziele 2 litry wody mineralnej bo poszedłem na spacer legalny szedłem do pracy
zbigniewg- z ciebie to prawdziwy twardziel
Wdzięczne dziecie_oddac zycie
Gdzie tu rym?
jakiś kiepski wierszokleta
Zbigniew.. Jeden strzał lotto trafić 6 do końca rokuwięcej nie chcenawet gole 1,8 mln
a jednak to były czas : Milion w środę , milion w sobotę
no lecę , jakoś trzeba żyć
Dotam w każdym narodzie są jacyś kapusie i kolaboranci,ale Polska jako jedyna jako rząd nie kolaborowła,zdarzały się jednostki to oczywiście,ale nie można całego narodu oczerniać z powodu jakichś patoli,bo to niesprawiedliwe,a co robił rząd Francji vichy,wyłapywał i zwoził Żydów dla Niemców,Słowacja współpracowała jako oddziały SS,Czechy poddali się bez wojny,Ukraińcy też oddziały ss,Austria to wiadomo dom Hitlera,a więc tam wszyscy swoi,Włochy faszyzm i Mussolini,Hiszpania Franko,co jeszcze, Wielka Brytania te liczykrupy,Polscy piloci walczyli za nich i ginęli,a oni wystawili nam Polakom rachunek za sprzęt który wyeksploatowaliśmy,to potrącili sobie ze złota który u nich trzymaliśmy,a więc taka to była Europa,a teraz to Polacy najgorsi,sami świętują a my którzy ponieśliśmy największe straty w drugą wojnę światową jesteśmy pomijani,czy dalej będziecie bronić ludzi którzy szkalują dobre imię Polski i Polaków?
a ja pamiętam Miliard w środę Miliard w sobotę
Ja pamiętam 100 milionó dla każdego Polaka od prezydenta
Od jutra w miejscach publicznych chodzimy w maseczkach
3 815 934. Andreas3864 2020-04-15 (09:17) Wydymać TS plan na 2020.
Ja pamiętam 100 milionó dla każdego Polaka od prezydenta ja też i wtedy na wybory nie poszłem bo byłem bardzo nieletni
3 815 935. waldus 2020-04-15 (09:18) lotto 8,16,18,24,25,37
Od jutra w miejscach publicznych chodzimy w maseczkach ja chodzę od niedzieli
To mogło być lepsze od Lotto
Co tu się dzieje dopiero wszedłem
Andreas3864 100 baniek na dzisiejsze jest 10 000 zł pamiętaj

Mulag ja już ze swoją po spacerze
Dotam, słuszna uwaga. Bogdan, co do kolaborantów - inaczej kapusi, nie sięgajmy do historii, wystarczy poczytać ' od nos, do wos' na czacie, i to dzisiaj. Jeśli rzucisz kamieniem w..., a w ka*pusia nie trafisz, to cud.
Kupiłem sobie maseczki wczoraj ale jeszcze nie przyszły ale takie inne co prać można w temperaturze 60 stopniach i takie co nie będą męczyć mnie
Nie wiadomo jak długo będziemy chodzić w tych maskach
Tomi77, wstyd mi, że podważasz wymieniony wyżej Katechizm.
do końca świata i jeden dzień dłużej
Zbigniewg-ja mam z wojska OP1
Maski trochę ściema.. Ok są dobre ale jeśli szalik zamiast maski
To może skarpeta zamiast prezerwatywy
Dotama jeżeli chodzi o UB-eków po wojnie to dużo Żydów nimi było
tomi77-Nieuciekłbyś daleko w tym
Minister zdrowia Izraela powiedział że zbawiciel już jest
Sędziów po wojnie którzy skazywali Polaków na śmierć też dużo,tylko zmienili nazwiska na polskie i tak działali,niektórzy do tej pory nie ponieśli konsekwencji i żyli lub żyją za granicą,przykład brat Michnika
Nie jestem zwolennikiem publikowania blondynek , na dodatek z obroża. Niech mi wolno będzie opublikować inna, unikalna rasę.

Taka swinke mogę kupić za dzisiejsze wygrane. Jednak nie kupię bo jestem wegetarianinem.

Rok świni uncja złota też jest świnka
Mulag, rozpoznajesz te świnie?
Były dwie na jednej fotce. Te z lewej wyciąłem, pozostawiając świnie z honorem.
Maseczki w sprzedaży w niemieckich aptekach. Zwoccie uwagę na producenta.

Ale kupiłem dwie inne bo w tych może być trudno
Wujkowie 47 i 74 , jak się mają uwagi wujek74 co do wielonicowosci ?
Jeszcze dodam że tylko w Polsce za ukrywanie Żydów była kara śmierci,a i tak dużo Polaków to robiła i narażała się na śmierć,przykład rodziny Ulmów,gdzie Niemcy za przechowywanie Żydów zabili ich sześcioro dzieci,matkę i ojca,co tu jeszcze można dodać,jak ktoś chce obejrzeć wojnę we Francji to niech obejrzy serial "allo allo",serial komediowy,ale jakże oddający rzeczywistość wojny na zachodzie Europy,a teraz to oni nam mówią jacy to my byliśmy w wojnę,śmieszne to jest,ale prawdziwe,mam wrażenie że tu na czacie nie Polacy piszą tylko nie wiem kto,nie chcę mówić,ale to wszystko jest dziwne w moim mniemaniu
Delikatna na twarz można ją prać w 60 stopniach pasuje wybrać dobre maski bo będziemy chodzić kilka Miechów
W miejscowości
Sokółka padła wygrana
241 313,40 zł w grze
Mini LottoZobacz wszystkie
wysokie wygraneNie ma co oszczędzać na maseczkach bo w tym będziemy wszędzie chodzić po mieście na spacer do sklepu banku kupić taką by się dobrze czuć i się nie wrzynała w twarz i zostawiała ślady
wygrany19 zatypował(a) za
40 zł w
Keno na losowanie nr
895951 i trafił(a)
2500 zł Takie jedno razowe przejdziesz się i będziesz cały uślniniony
Pytanie jest jak długo w tym będziemy chodzić na to pytanie trudno powiedzieć tym bardziej że przecież od czwartku zaczynamy dopiero nosić przemyślcie to byście nie żałowali bo i tak się wkurzycie i kupicie jeszcze raz
Witam
.
Na tvp info relacja na zywo ze startu antonowa
Mulag tylko co z tego jak nie chodzi o to że nie chronia jak np po h noszenia dajmy na to że rece i maske zdezynfekujesz założysz maske pójdziesz do sklepu wszystko podotykasz zechce się tobie palic maske do gory papieros w dlon w tym czasie zarazki wejda papierosa wywalisz zarazki ida dalej maske musialbys po zdieciu spalic a tqk walniesz gdzies tak jak rekawiczki i sa zarazki wszędzie już nie ho o korone lecz inne ps nie wiem czy palisz
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 31 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 25 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 14 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 10 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 37 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 67 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Tak Mewa też to pisał masz rację ale nie oto chodzi
Jest przymus noszenie chodzi oto by się dobrze czuć z tym czymś czyli maską
Z tym papierosem byl przykład podumajta nad innymi przykładami jesteśmy nie nauczani korzystać z masek rekawiczek
Ja jestem trzy lata tak chodziłem
W miejscowości
Częstochowa padła wygrana
10 000,00 zł w grze
KenoZobacz wszystkie
wysokie wygraneJak ktoś pali to musi kupić specjalna maskę proszę pytać rządzących jakie maski mają nosić palacze do rzecznika rządu
Telewizji nie oglądam już chyba trzeci miesiąc ,zakłamanie totalne,a chociaż powiedzieli wam skąd ten antonow?czy tylko wzmianka że jakiś antonow,TVpis nie powie że to rosyjski samolot,bo są antyrosyjscy,czemu amerykańce nie przysłali samolotu,a chociaż wiecie,że taki samolot to bardzo duży koszt?takie rzeczy przewozi się samolotami pasażerskimi to taniej wychodzi,tym bardziej że dużo samolotów nie lata,a więc przewiezienie sprzętu medycznego nie byłoby problemem,taki samolot jak antonow jest dla dużych pojemności i ciężarów,no ale my mamy dużo kasy i możemy wydawać,co nie?
Jak to obserwuje wszystko to takie zakłamanie prawie wszystkich
Nawet gość którego szanowałem mnie zawiódł co za czasy zamiast dać to co kupiłem to on jeszcze musiał to rozpakować i swoje logo dać
Każdy ten czas wykorzystuje w różny sposób
3 815 993. bogdan041 2020-04-15 (10:18)
.
Wiesz jaki byl koszt wynajecia tego samolotu?
Za darmo pomagaliśmy w innych krajach Szwecja itp z maseczki i to wszystko zapłaciliśmy
śmieję się,ale nikt nie da takiego samolotu za darmo,a jeżeli to później w ukrytych opłatach sobie odciągnie,wszystko pod stołem
3 815 998. bogdan041 2020-04-15 (10:27)
.
Jak nie wiesz to nie gadaj bzdur
.
A kto wie jak tu było nikt
jeszcze raz Jacunn,może nie doczytałeś
3 816 001. bogdan041 2020-04-15 (10:30)
śmieję się,ale nikt nie da takiego samolotu za darmo,a jeżeli to później w ukrytych opłatach sobie odciągnie,wszystko pod stołem
Polacy tylko przeważnie tacy byli odważni skorzy do pomocy wiemy jak się to dla nas skończyło
Historia uczy i się powtarza
To tylko w mediach tvn-podobnych mowią ze Polski rząd przeplacil za transport nie znając umowy
.
Polsat i Tvp przeprowadzilo transmisje z przylotu a tvn oczywiscie nie
.
Lepiej posluchac pilotów ktorzy samolotami latają niz dziennikarzy ktorzy samoloty widzą tylko na niebie
Jakub25 pewnie nijak bo się z tym wcale nie kryję
Wujek74, to nie czepiaj się innych
A kiedy się czepiałem bo nie wiem?
3 816 008
no tak piloci są od kontraktów ceny przelotów,a nie od latania,z tym się zgodzę