Wpisy 3 814 134 – 3 814 233
13 kwietnia 2020 22:32 → 13 kwietnia 2020 23:50, 100 wpisów
makinero pisz co chcesz, rób co chcesz mam cie gdzieś idę po i mam cie gdzieś. Ludzie za wpis polubią na pewno. K30, damian1983, jacunn, Sebastian_M dziękuje innym psychopatom dziękuje. makinero I Watykanista rowerowe przydupasy obrażajcie dalej Mam humorek i mi go nie zepsujecie.
Ale jak wujek i ciocia mi powiedzieli to wiesz. A jakoś jeździłem i było dobrze. A wujek jeździ z drzewem a ciocia jest konduktorką w pościgu.
Dalej robią. Dziwne co ?
K30 jutro gram na 4 lub 6 liczb stawka 10 na 2 losowania
Na stawce 10?
Szkoda ze konczy sie promocja na 5 liczb bo bym puscil 10 zakladow na 2-losowania na 5 skreslen
Marek79,swoim ostatnim wpisem wystawiłeś świadectwo, już nie tylko sobie i osobom, które popierają Twoje zachowanie, a Panu Adminowi akceptujacemu takie zsvhowanie.Brak konsekwencji, tolerowanie nowy nienawiści i chamstwa na portalu .Nie wiem czy współczuć , czy zazdrościć? No cóż - Jego łączka i jego stado.
Wszystkiego dobrego Marku.Jutro będę na Onkologii w Gliwicach.Bsrdziej lubisz Gliwice niż Zabrze.Zaskocze Cie.Znamy się
alleluja i do przodu
Obowiązkowe maseczki od czwartku. Będą nowe wytyczne
Zorro batman lub inni bohaterowie niech się postarają i dadzą fajne maseczki co ja piszę zwykłych nie dadzą a ja chciałem maseczki bohaterów się zapomniałem
8zł maseczka w aptece a kosztowała przed wirusem 1,50zł
Wystarczy chustka tylko podnią musi być filtr z ręcznika papierowego lub zwykła husteczka higieniczna
już mozna handlować na allegro i olx
a wcześnie nie można było ....ktoś kasę zrobił a reszcie nie dali się wzbogacić
a wcześnie nie można było ....ktoś kasę zrobił a reszcie nie dali się wzbogacić
w Czechach maseczki Państwo wszystkim za gwarantowało za darmo z klatki bloku się wychodzi i są i to już z parę dni wstecz
Ten sam Minister Zdrowia pamiętam jego wywiad mówił że maseczki nie chronią teraz a nawet nie teraz bo od czwartku będą już nas chronić dobre jest przekaz że to nie muszą być maseczki
No tak raz na tydzień na 8 zakładów potrafie 5/5 od jutra zaczynam cos grać
z tym że mam problem muszę o 3 rano wstać a czy to jest rano chyba noc
ale mi wystarczy o 4 rano wstać ale inni chyba będą musieli wcześniej
A na zime w lotto wygrasz i nie będziesz musiał mulag tak wcześnie wstawać
Tak już jest w tym kraju w Niemczech 800 euro co miech za leżenie
Wirus nie minie tak szybko trzeba będzie w kobinezonach pracować bo inaczej nawet rząd nie wytrzyma tego trzymać
ale 800 euro nie dla Polaka za leżenie o nie to dla innych taki prezent
Gdzie te skany ?
K30, Niemcy są zadowoleni z Polskow.
Angela mówiła przed świętami , że bez Polaków wszystko stoi, a Polsce jest 38 milionów i wszystko leży.
Dziękuję, gratuluję.Ja też mam dla Ciebie dyplom uznania.

3 814 224. marek79
Nie po drodze mi z takim.Nie pasuje do takiej inteligencji

Cześć-Witam!
W Polsce wszystko leży,bo Polacy zamiast pracować walczą między sobą o...robotę
W Polsce wszystko leży,bo Polacy zamiast pracować walczą między sobą o...robotę