Wpisy 3 814 096 – 3 814 195
13 kwietnia 2020 22:15 → 13 kwietnia 2020 23:14, 100 wpisów
Koniec dyskusji.Ty możesz sobie pisać co chcesz i ile chcesz.Opinia idzie w świat.Co do wspomnianego wcześniej sumienia, jest ono najlepsze do poduszki.
makinero wiesz co pierdoła jesteś i tyle ludzie widzieli co pisałeś i się nie wypieraj. Idę po A Watykanista może cie przytuli i nie będziesz mieć żalu.
Mam pytabko . Zeby zalozyc konto na lotto.pl trzeba im wyslac skan dowidu ?czy juz sie cos zmienilo?

śmali się z burek a teraz robią z naszych pań muzułanki
makinero 1 dzień odpusciłem ale ty i twój przydupas ciągniesz temat wiec na co mam czekać?
Miałem już nie pisać.Powiem tak:
- Wolę przytulić po przyjacielsku takiego Człowieka jak Makinero,niż swoj but za zabrudzić jakimś śmieciem.
- Wolę przytulić po przyjacielsku takiego Człowieka jak Makinero,niż swoj but za zabrudzić jakimś śmieciem.
CICHO BYĆ MAREK 79 ja JESTEM CZYTAM W TWOICH MYŚLACH: J Czy wy wieSZ że średnio dziennie umiera w Polsce 1000 ludzi? Dziennie i o tym się milczy. Dziwny jest ten wirus.
dlaczego nikt tego nie wymyśli ?? jak się otwiera stronę to w narożniku powinna wyskoczyć informacja np; 90% bzdety lub 90% prowda , zależy od strony , przeca komputer to inteligencja , to wygląda że komputer to dupa a nie inteligencja
Nie wiem jeździć do pracy czy nie ?
A jak ktoś ma astmę
krzysztofc jeździć póki praca jest
co ma być to będzie nie unikniemy co komu pisane jest
co ma być to będzie nie unikniemy co komu pisane jest
Żadne chusty , maski szyte , maski chirurgiczne nie ochronią przed koronawirusem , maski FFP2 , FFP3 mają zaworki , ale nie ma szans w tym chodzić przez dłuższy czas , struktura materiału jest gęsta i ciężko się oddycha , żeby to nosić trzeba mieć płuca jak maratończyk , no ale nakaz to nakaz ludzie będą zakłada coś co będzie atrapą , albo założą maski nieprzepuszczające wirusa i będą mdleć oczywiście ci ze słabszym zdrowiem .
To jadę od jutra do pracy dalej.
marek - a czy nie slyszales ze w jasle jest dwóch porzadnych proposzczy? hahaha
krzysztofc bądź dobrej myśli
Wszystko będzie Dobrze i nie bierz tak mocno do serca co gadają bo ocipiejesz
Wszystko będzie Dobrze i nie bierz tak mocno do serca co gadają bo ocipiejesz
Lepiej nie fikać wiem.
Była taka sytuacja i potem mnie zwolnił.
Ale ja się boję.
krzysztofc jak jest praca i zajęcie to mniej się skupiasz na negatywnych myślach
Masz rację kobietko.
makinero pisz co chcesz, rób co chcesz mam cie gdzieś idę po i mam cie gdzieś. Ludzie za wpis polubią na pewno. K30, damian1983, jacunn, Sebastian_M dziękuje innym psychopatom dziękuje. makinero I Watykanista rowerowe przydupasy obrażajcie dalej Mam humorek i mi go nie zepsujecie.
Ale jak wujek i ciocia mi powiedzieli to wiesz. A jakoś jeździłem i było dobrze. A wujek jeździ z drzewem a ciocia jest konduktorką w pościgu.
Dalej robią. Dziwne co ?
K30 jutro gram na 4 lub 6 liczb stawka 10 na 2 losowania
Na stawce 10?
Szkoda ze konczy sie promocja na 5 liczb bo bym puscil 10 zakladow na 2-losowania na 5 skreslen
Marek79,swoim ostatnim wpisem wystawiłeś świadectwo, już nie tylko sobie i osobom, które popierają Twoje zachowanie, a Panu Adminowi akceptujacemu takie zsvhowanie.Brak konsekwencji, tolerowanie nowy nienawiści i chamstwa na portalu .Nie wiem czy współczuć , czy zazdrościć? No cóż - Jego łączka i jego stado.
Wszystkiego dobrego Marku.Jutro będę na Onkologii w Gliwicach.Bsrdziej lubisz Gliwice niż Zabrze.Zaskocze Cie.Znamy się
alleluja i do przodu
Obowiązkowe maseczki od czwartku. Będą nowe wytyczne
Zorro batman lub inni bohaterowie niech się postarają i dadzą fajne maseczki co ja piszę zwykłych nie dadzą a ja chciałem maseczki bohaterów się zapomniałem
8zł maseczka w aptece a kosztowała przed wirusem 1,50zł
Wystarczy chustka tylko podnią musi być filtr z ręcznika papierowego lub zwykła husteczka higieniczna
już mozna handlować na allegro i olx
a wcześnie nie można było ....ktoś kasę zrobił a reszcie nie dali się wzbogacić
a wcześnie nie można było ....ktoś kasę zrobił a reszcie nie dali się wzbogacić
w Czechach maseczki Państwo wszystkim za gwarantowało za darmo z klatki bloku się wychodzi i są i to już z parę dni wstecz
Ten sam Minister Zdrowia pamiętam jego wywiad mówił że maseczki nie chronią teraz a nawet nie teraz bo od czwartku będą już nas chronić dobre jest przekaz że to nie muszą być maseczki