Wpisy 3 813 697 – 3 813 796
13 kwietnia 2020 18:16 → 13 kwietnia 2020 19:30, 100 wpisów
Jacek74, ja też pamiętam Lotto :
2,10,11,27,28,38,40,46,47,49
2,10,11,27,28,38,40,46,47,49
Kardian zauważyłem
Też się bawiłem w chybił trafił online multi i często w chybił i była liczba 77
Też się bawiłem w chybił trafił online multi i często w chybił i była liczba 77
Codzienne inne liczby obstawiałem ! Najczęściej 6 lub 9 liczb ! Nie pamiętam, ale na 9 liczb dość często trafiłem i z tego zacząłem grać za ok 100 na losowanie
I ogólnie wylosowalem ok 30 zakładów i mało było 70
Czyżby wieczorem był wysyp 70 w losowaniu?
Czyżby wieczorem był wysyp 70 w losowaniu?
Jacek74, tak.Kupione w oddziale podczas realizacji innych wygranych.
Wątpię w ten wysyp. Poleci po 5 lub 6 pod rzad jak w Keno
W niedziele i święta lubią padać główne wygrane
3 813 700. Jacek 74 no tak jak tak czesto pi pieknie ukladały sie CI liczby to mozna i grać i na loowanie i za 200zl jak wiesz ze wygrasz i sie to zwróci z nawiazka
Dzisiaj zagram 10/10 na stary zestaw MM , w którym miałem 9/10 i inne niższe wygrane
Jeśli chcesz przerznac w jakąś grę, zagraj liczbami od osób, które przodują w rankingu.
Wystarczy dobre wahadło plus czarodziej i na powtórki 9/9 można mieć

3 813 711. K30 2020-04-13 (18:31) Waalwijk
dobre czarodziej
dobre czarodziej
3 813 712. Jacek 74 no , a teraz jak jest, tez tak trafiasz jak kiedys? ja tez kiedys miałem taki swoj uklad na którym dosć czesto lapałem jakies tam wygrane w multilotka, ale pozniej przestałem na tych liczba ch grac, zmieniłem na inne liczby ktore juz mi nieprzynosiły za bardzo wiekszych wygranych, tylko zwroty jakies śmieszne, a tamte liczby gdzies zapisałem i odłozyłemm, teraz ich niestety niepamietam juz bo dawno na nich niregrałem, ajak pamietam były to super liczby tzw jakby uniwersalne akurat jak dlamnie, poniew\az dawały mi czeste wygrane tylko ze nie odrazu 5/5 tylko zawsze 4/5, ale zawsze to lepsze jak nic
Gram niecały miesiąc i trafiłem 4 z 5 3 razy i jakies drobne ! Chyba jestem na niewielkim plusie ( nie gram codziennie). W sobote trafiłem 1200 zl
3 813 719. Jacek 74 to i tak dobrze
3 813 719. Jacek 74 trafić 1200i moiec a niemiec nic to za wygrana
Dzięki, ale jak jest 4 z 5 to zawsze niedosyt ! Za mało płacą za 4
Mam zapisane w Starym zeszycie takie liczby w Multi 3 13 23 33 48 50 58 77 ktoś trafił je na stawce chyba ale nie pamiętam kto i gdzie to było 20 07 2015 rok
Lub takie liczby 27 07 2015 Multi 3 13 23 43 48 58 66 77
Żeby jeszcze człowiek miał pewność, że TS nie ingeruje w losowania
3 813 724. Jacek 74 2020-04-13 (18:44)
Zdecydowanie wolę grać na 6 liczb, ale skusiła mnie promocja
graj tam gdzie wygrywasz i tego sie trzymaj, nie patrz na promocje, powodzenia i graj i wygrywaj nadal
Zdecydowanie wolę grać na 6 liczb, ale skusiła mnie promocja
graj tam gdzie wygrywasz i tego sie trzymaj, nie patrz na promocje, powodzenia i graj i wygrywaj nadal
3 813 729. Jacek 74
Chyba Majpan wtedy w tym 2015 trafił na te liczby w Multi , pamiętacie Majpana ?
Cześć nie jadę do pracy, zostaje w domu !!!
#zostańciewdomach
Nie ma co !!!
Ludzie kto może pracować niech pracuje ! Nie dajmy się zwariować
Nasi rządzący hasaja niczego się nie boją to my mamy się bać sam pan jarek świeci przykładem raz na placu drugi raz na cmentarzu z obstawą a i po południu w domku go nie było jedynie około 14 policjantów na jego ulicy się zgromadziło
Cóż emocje opadły nauka wniosek jeden należy wkoncu myć ręce dbać o siebie
ja mam "przyjemność" codziennie kiwać policjantom przez okno.
Mewa
Zabraniasz Mu chodzić na cmentarz? Niech chodzi, ale sam, bez o stawki. On już kosztuje podatników 71 milionów zl.
Jacek74, nie wypowiadaj się w imieniu 35% Polaków.
Witam wszystkich dziękuję wszystkim za tak piękne wykonywanie zaleceń prawie przez wszystkich jesteście naprawdę bardzo odpowiedzialni ludzie za to zostaniemy nagrodzeni niższymi wypłatami w pracy i drożyzną a inni którzy to wprowadzili sami sobie robią co chcą, ciekawi mnie jeśli od czwartku wszyscy w maseczkach to chyba powinni pozwolić wyjść z domu skoro są maseczki
Wg pana ministra maski nie pomagają ma racje gdyż jaki kolwiek wir wejdzie oczami ten szczególnie
Za maseczki zapłacą na poczcie po 50 zł
Ja maseczki nie mam i mieć nie będę,a na rowerze jeżdżę jak dotychczas
Mam na 20 kompletów masek 

U mnie pod blokiem stalo 4 osoby i od razu sie zatrzymali i spisywanie bylo
Co innego jakby była jakaś grupa 5 czy 6 to mogli by się przyczepić
Ale w pojedynkę jakie ja zagrożenie stwarzam ?
Ale w pojedynkę jakie ja zagrożenie stwarzam ?
Czwartek będzie podane jaka kara za brak posiadania maski będzie
Jacun ponoć po akcjach pana j.k po tym jak ludzie się wkurzyli dostali prykas by tylko w ostateczności dawac mandaty z duzym nadużyciem
Gdy zapytali faceta dokąd idzie, otxrmyli odoiwiedz:
- Idę na wybory, tylko wyszedłem trochę wcześniej.
- Idę na wybory, tylko wyszedłem trochę wcześniej.
Kuzyn żony w sobotę dostal 500zl za to że w godzinach seniora kupował browarka
Mewa, każdy mandat będzie anulowany.
Maseczka z bokserek: YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=y9bjcrVB5nM
https://www.youtube.com/watch?v=y9bjcrVB5nM
Sa na fb pewne maski 1 właściwie wszędzie wejdziesz lecz nie dam foto gdyż pasko może dać mo kartke ho o j. k.
Z bokserek tak, ale ze stringów już nie
Jeśli kredytowy to dobrze
Zresztą w so zapomniałem sam o tych godzinach w żabce pusto a kolo nie puscze bo inaczej on dostanie 2 tys mandatu
A panienki płacą zblizeniowo
Tak teraz w szaliku będziemy chodzic A jak trzeba będzie w lipcu to też w szaliku ?