Wpisy 3 813 193 – 3 813 292
13 kwietnia 2020 09:50 → 13 kwietnia 2020 11:30, 100 wpisów
Walduś 

Walduś, miło mnie zaskoczyłeś czytaniem książki. BRAWO Ty

Możemy planować wakacje 

Dusia nie siedzę w liczbach od pewnego czasu skończyły mi się blankiety i nie mam jak sprawdzać
. ... 187.
JAKIŚ nieuk narysował tę kosę.
Uchwyt do trzymania kosy jest zawsze z tej strony co kosa.
JAKIŚ nieuk narysował tę kosę.
Uchwyt do trzymania kosy jest zawsze z tej strony co kosa.
Ludzie nie znają języka greckiego więc bezmyślnie tłumaczą to na słowo "wesołego" A co się spodziewać zero wiedzy, zero znajomości tłumaczenia... Ale co tam jak inni tak pisza to ja tak zrobię sobie mówią haha

Pasko.
Wraca... zima na 2-3 dni.
Wraca... zima na 2-3 dni.
A gdzie był Pasko, gdy w Wielka Sobotę były burze?
reaktywacja84 zatypował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 895431 i trafił(a) 2520 zł
Pozdrawiam Marek79, wraz z Zabrzem, Gliwicami. Aaaa, to teraz czas na sprzatanie po burzy
Bo widzę że czat nadal jest używany do wypluwania frustracji. To nie jest strona o charakterze terapeutycznym.
Panie Pasko, ale świństw jakich pozostawili na czacie, już Pan nie odkręci.
Pasko jakieś porządki świąteczne by sie przydały na zielonej a nie tylko siedzenie przy stole i jedzenie serników
Pasko.
Zdjęcie kosy wstawiłem tylko po to aby pokazać że rysunek . ... 187 jest... źle narysowany.
Zdjęcie kosy wstawiłem tylko po to aby pokazać że rysunek . ... 187 jest... źle narysowany.
Może warto spisywać złe emocje ba kartce, następnie zmiąć i wyrzucić albo spalić. W ten sposób również wyrzucacie z siebie złe emocje ale nie kosztem tego czata.
Tak jak mówil Makinero: wiele rzeczy ludzie nie rozumieją, a zabierają się do dyskusji. Ja też pokazałem kosę jako przykład głupoty, naiwności ludzkiej. Walduś też wstawił skan - przykład Zmarteychwastania. Na szczęście spotkał się z zasłużona krytyka.
Pasko, a co to jest ' sumienie', z czym sie go je?
Witam wszystkich graczy. Jestem nowy, wreszcie mogę się przywitać. Na dzień dobry piątka x10 wpadła Pozdrawiam wszystkich, Pasko dzięki za zwrócenie uwagi na moje trafienie. Miłego dnia!
Ludzie są zahibernowani: zarazą , kwarantanną , obostrzeniami, kolejkami do sklepów, patrolami policji i często śmiercią oraz brakiem pracy i środków do życia. Także różnie można reagować.
Proponuje wprowadzić nowa tradycję w lany poniedziałek konkurs mokrego podkoszulka 

Tu i teraz jesteśmy ślepi i nigdy nie wiemy, co jest naprawdę ważne.- O.Tokarczuk
Ważne jest... zdrowie.
Przerwa do wieczora.
Żona woła na sniadanko świateczne u nas tradycja wędlina na gorąco z patelni chrzaik , sałatka warzywna na razie

a masz a masz Właśnie mam szkkanke wody na plecach
Wczoraj włożyłem do lodówki rano... A wieczorem wyciągnąłem i włożyłem do barkui poszedłem spac
Pasko - potrzebuję kalkulatora, ktory działa w "multilinii" to znaczy, że może pokazać dla każdego zadania oddzielne sumy. np. 1+4:4=
Pasko - to pozwoli mi określić czy typowanie pewniaków działa doskonale w wszystkich losowaniach. bo do tej pory była jedynie 3-4 przerwa, a to jest najlepsza metoda typownaia liczb pewniaków niż istnieje w Multipairs!
Dotam, wielki szacun, nie tylko za przyjaźń z Olga Tokarczuk
tego typu kalkulator potrzebujesz? jeśli będzie to miało wartość dla wielu graczy to mogę się podjąć ... w kolejnych tygodniach. narazie nie wiem po co to
Okej a jak dodać np. 2000 takich zadań, i aby pokazało 2000 wyników tych zadań?
Pasko - W sumie dla nikogo się raczej nie przyda, ale przynajmniej Twój system na progresję na 1 liczbę będzie doskonały. To znaczy, że NIGDY nie przegrasz do 9 progresji.
Pasko - trudno.. skoro tak to nie bedę mógł sprawdzić to na wszystkich losowaniach. Tak to ja moge ręcznie liczyć do końca świata i i o jeden dzień dłużej... Przeanalizowałem kilakdziesiąt ręcznie... i nie widzę aby progresja przekroczyl 4 lub 5 a większość to juz by dawno przegrala
MultiPairs - Analiza 101 pewniaki. Mój system bije na głowe i szyje twoje systemy hehe Wszedzie widze 00 .. a u mnie wiecej szczesliwych kul
ciekawe...nigdy nie przegrasz do 9 progresji.
Czyli stawkując można mieć wiecej pieniędzy niż Jeff Bezos.
Czyli stawkując można mieć wiecej pieniędzy niż Jeff Bezos.
qbam - a co by było gdyby np. od 14 czerwca 2009 roku grałbyś np. na progresję i nigdy nie przegrał? po pobliczeniu wszystkieo niezła suma pieniędzy by chyba wyszla?
Kazik w 2004 roku mówił, że to oszustwo, być może w starym MultiLotku, ale w MultiMulti na nowych maszynach to możliwe.
https://www.youtube.com/watch?v=w1EpdS9L0SA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1fcLyJ5bXdY2mexUeliVqXnX-LA1iY21GtO1UjDSKQgZp9HGJa3OtGneM
Gdyby to było do zaimpementowania w praktyce, znalazłbys sie na liście Forbes'a
Mulag - koronawirus to jedno, ale idzie chmura radioaktywna z Czarnobyla!!!
qbam - nie ujawnie tego sekretu wszystkim bo zaraz TS to zablokuje Niewazne jakby to głupio nie brzmialo ale typownie na progresje jest mozliwe bez przegrania
To wszystko jest zbudowane ze twoj system jest słaby i nie wygrasz ..dlatego ludzie wpadają w panike, ale nie musi tak byc
A za co maja być blokady co tu się działo ?
Jesli ktos mówi i tak przegrasz - bo co bedzie jesli w 11 podejsciu nie wejdzie? A ja mu powiem, dlaczego zakladasz ze ma byc az 11 podejsc ? Jesli myslisz o 11 podejsciach to znaczy ze twoje liczby to LIPA!!!
Nie przegrasz. Gra na 1 liczbę nie jest do przegrania
Tylko jedna zasada.Musisz mieć dużo kasy na start
Makinero
nie ma sposobu na wytypowanie liczb, a to czy lipa czy nie lipa to kwestia przypadku,sprawdź sobie ,,paradoks hazardzisty", okresowy trend jak ,,efekt metody"
nie ma sposobu na wytypowanie liczb, a to czy lipa czy nie lipa to kwestia przypadku,sprawdź sobie ,,paradoks hazardzisty", okresowy trend jak ,,efekt metody"
progresja zawsze kończy się przegraną, jeśli jest stosowana długookresowo
Przegraną ?
prawdopodobieństwo przegranej w progresji w grze długofalowej, bez wyjścia po trafieniu wynosi 1
qbam - wszystkei programy do analizy są do kitu! Owszem one wymagają NIESKONCZONE teoretycznie wkładu. dLA MNEI WYSTRACZY MIEĆ TYLKO 10000 zł aby wygrywac caly czas.
qbam jak to ?
Mogę to udowodnić.
Wybierasz sobie 10 liczb z 80 i grasz mini progresją.
Każdą osobno
Mogę to udowodnić.
Wybierasz sobie 10 liczb z 80 i grasz mini progresją.
Każdą osobno
qbam robimy zakład że będę wygrany ?
Sebastian_M jesli grasz na chybił-trafisz przegrasz na dłuższą mete.
W MM nie gram z maszyny tylko skreślam sam
Dobrze możemy to sprawdzić