Wpisy 3 812 793 – 3 812 892
12 kwietnia 2020 17:50 → 12 kwietnia 2020 19:51, 100 wpisów
WYGRAŁEM MILIONY ==> https://www.youtube.com/watch?v=4PWLwbeXM68
Nie wiem jak u was...jedni karaja za jazde rowerem inni za nietrzymani odleglosci 2 metrow
3 812 754. Watykanista 2020-04-12 (16:41)
.
Od właśnie tego momentu wszystko sie zaczeło
A autor tych haniebnych słów nie raczył nawet przeprosić

.
Od właśnie tego momentu wszystko sie zaczeło
A autor tych haniebnych słów nie raczył nawet przeprosić

Tomi Mijałem na rowerze dwa radiowozy i nawet nie spojrzeli na mnie
U mnie kulturka...wiedza ze swieta a po...trza troche popedalowac
jacunn - DZIĘKUJĘ CI! Dzięki Tobie jestem teraz słynny. Gdyby nie Ty wcześniej nikt mnie nie znał, a teraz moja popularność skoczył w górę.
jacunn - Teraz o mnie mówią wszędzie, piszą, komentują, proszą o autograf, przejdę do historii i to dzięki Tobie
Rozmawiale ze znajoma trzymajac 2 metry odleglosci...choc chciala musialem odmowicnadrobimy po chinskim wirusie
Jezus ukazywal sie uczniom 40 dni po zmartwychwstaniu i wtedy wniebowstapil
a konkretnie to gdzie wtedy mieszkal, kontakty adresy
a konkretnie to gdzie wtedy mieszkal, kontakty adresy
Jednak Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy cienko mi idzie typowanie tu i na forum ostatnie 2 miesiące były w miarę a ten dramat z tragedia
Dobra czas na kolacyje aby do losowania a jutro tak jak od paru lat niestety tylko z nazwy smingus dyngus zdeka tragicznie mi się kojarzy ale ok.. Kiedyś było fajnje dziewczyna pod żurawia czy tez z węża
gdzie mieszkal 40 dni, i z kim
szkoda ze nie dorwalem z pytaniem ksiedza na relci
szkoda ze nie dorwalem z pytaniem ksiedza na relci
Cześć

dobrze ze na tube jest film: 40 nieznanych dni Jezusa,
moze tam cos wiedza
moze tam cos wiedza
Kiedyś niunie na daszkach łączkach się opalały a teraz to pewnie kremiki
Idzie nowa Katastrofa w Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej, prawie wszystkie te lasy co porośnięte w czarnobylu w najbardziej skazonych miejscach ploną.... tylko deszcz i dotrze do nas... podpalacz to zrobil
iDZIE ZAGŁAda świata : Pożar w Czarnobylu objął już powierzchnię 3500 hektarów, co czyni go największym od czasu katastrofy w 1986 roku.
Znam lepsze tani belt z biedronki po 15 zl canelli brzoskwiniowe ale kurde dobre
Ale to od karnacji zależy.. Mnie słabo bierze.. Musze się smarować by opalić... Jak koguta
Makinero, pisałem przed świętami , że coś się wydarzy.Ciesze się, że ziemia jest spokojna.Waldus, kolejny, żałosny skan.