Wpisy 3 812 780 – 3 812 879
12 kwietnia 2020 17:35 → 12 kwietnia 2020 19:20, 100 wpisów
I biegam, nie boję się, nie chwiejny, w przerwie, zapominając o kruchym zmęczeniu, biorąc wiatr w swoich kolegów z drużyny i szlak już ochłodził się, te tarcia-debaty, które występują w życiu wszystkich, los będzie musiał docenić wszystko, nie jest oszukany.
A po nocy potyczek z marek79 - który ma 22, nieprzespany nocny dyrygent, odszedł, nie wspominając, przypominają mi, że nadal istnieje granica snów i nieścisłości wydarzeń, że umysł urzeka ostre oko.
A po nocy potyczek z marek79 - który ma 22, nieprzespany nocny dyrygent, odszedł, nie wspominając, przypominają mi, że nadal istnieje granica snów i nieścisłości wydarzeń, że umysł urzeka ostre oko.

Ciepło, wylot jest otwarty, lekki, świeży i powoli płynie, a światło czegoś czeka, pali się i świeci okno radosnym blaskiem.
A na stole, jeśli zrozumiesz pana MAKINERO, jego jest nie mniejszy niż ciężar książek, namiętności i notatek, jest zmierzch upiornych wysokości, okno jest w połowie zamknięte.
A na stole, jeśli zrozumiesz pana MAKINERO, jego jest nie mniejszy niż ciężar książek, namiętności i notatek, jest zmierzch upiornych wysokości, okno jest w połowie zamknięte.
A poranek daje nadzieję nieproszonym, że wiatr wieje rozpaczliwie, gorliwie.
Wiosna przyniosła wał wiadomości, kolos szalał, toczy diseaseball pewniaków Multi Multi
Wiosna przyniosła wał wiadomości, kolos szalał, toczy diseaseball pewniaków Multi Multi
WYGRAŁEM MILIONY ==> https://www.youtube.com/watch?v=4PWLwbeXM68
Nie wiem jak u was...jedni karaja za jazde rowerem inni za nietrzymani odleglosci 2 metrow
3 812 754. Watykanista 2020-04-12 (16:41)
.
Od właśnie tego momentu wszystko sie zaczeło
A autor tych haniebnych słów nie raczył nawet przeprosić

.
Od właśnie tego momentu wszystko sie zaczeło
A autor tych haniebnych słów nie raczył nawet przeprosić

Tomi Mijałem na rowerze dwa radiowozy i nawet nie spojrzeli na mnie
U mnie kulturka...wiedza ze swieta a po...trza troche popedalowac
jacunn - DZIĘKUJĘ CI! Dzięki Tobie jestem teraz słynny. Gdyby nie Ty wcześniej nikt mnie nie znał, a teraz moja popularność skoczył w górę.
jacunn - Teraz o mnie mówią wszędzie, piszą, komentują, proszą o autograf, przejdę do historii i to dzięki Tobie
Rozmawiale ze znajoma trzymajac 2 metry odleglosci...choc chciala musialem odmowicnadrobimy po chinskim wirusie
Jezus ukazywal sie uczniom 40 dni po zmartwychwstaniu i wtedy wniebowstapil
a konkretnie to gdzie wtedy mieszkal, kontakty adresy
a konkretnie to gdzie wtedy mieszkal, kontakty adresy
Jednak Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy cienko mi idzie typowanie tu i na forum ostatnie 2 miesiące były w miarę a ten dramat z tragedia
Dobra czas na kolacyje aby do losowania a jutro tak jak od paru lat niestety tylko z nazwy smingus dyngus zdeka tragicznie mi się kojarzy ale ok.. Kiedyś było fajnje dziewczyna pod żurawia czy tez z węża
gdzie mieszkal 40 dni, i z kim
szkoda ze nie dorwalem z pytaniem ksiedza na relci
szkoda ze nie dorwalem z pytaniem ksiedza na relci
Cześć

dobrze ze na tube jest film: 40 nieznanych dni Jezusa,
moze tam cos wiedza
moze tam cos wiedza
Kiedyś niunie na daszkach łączkach się opalały a teraz to pewnie kremiki
Idzie nowa Katastrofa w Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej, prawie wszystkie te lasy co porośnięte w czarnobylu w najbardziej skazonych miejscach ploną.... tylko deszcz i dotrze do nas... podpalacz to zrobil
iDZIE ZAGŁAda świata : Pożar w Czarnobylu objął już powierzchnię 3500 hektarów, co czyni go największym od czasu katastrofy w 1986 roku.
Znam lepsze tani belt z biedronki po 15 zl canelli brzoskwiniowe ale kurde dobre
Ale to od karnacji zależy.. Mnie słabo bierze.. Musze się smarować by opalić... Jak koguta