Wpisy 3 812 292 – 3 812 391
12 kwietnia 2020 01:13 → 12 kwietnia 2020 02:34, 100 wpisów
Na Wolności 247
Makinero , on za kredyt kupił sobie pistolet , dlatego komornik się go boi.
Watykanista - Nie zwracaj uwagi na pustaki. Tu sporo takich co tylko patrzą komu pojechać po całości. Mają tak nudne życie, że interesują się innych życiem i próbują zgrywać twardzieli, a tak naprawdę to szare zakompleksione myszki!
Szukałem eksponatu przykładowego na Konferencję Naukowa z psychiatrii' *ebil też człowiek'.Juz mam kandydata.
Alleluja i do przodu...
Dzień z życia MARKA79 : Wstaje rano, włącza czat, siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku i zleca przelewy za internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy. Gotuje obiad na rosyjskim gazie . Na koniec siada na kanapie i... szuka pracy w polskiej gazecie - znowu nie ma!
Odezwał się tutaj rzecznik prasowy , znawca literatury, mistrz ortografii i elaboratów , z wielkimi uszami jak J.U.
Nie na kredyt od tak załatwiony pistolet.Komornik nie mam problemu nigdy nie miałem trochę wygrałem
akinero obraziłeś ludzi i dobrze że co umierają a teraz jak ktoś się ci postawił do znalazłeś cwaniaka przydupasa.
Obyś sam złapał robaka wirusa nie daleko mieszkasz zarażonych.Watykanista znowu cie boli oj du...pa boli. Provident co twoja starą przytula makinero sory ona nie żyje no to dziewczynę kurcze nie masz brzydal jesteś. Szare wystarczy mi wasze ip makinero I Watykanista.Nie na kredyt od tak załatwiony pistolet.Komornik nie mam problemu nigdy nie miałem trochę wygrałem
Na Gotethego?
Marek79, wiesz gdzie jest kolektura lotto na Goethego ? Mały kiosk.

Marek79, rozmowa z Makinero to już orgazm intelektualny, a z Tobą można się nabawic Impotencji
Watykanista jak masz takiego małego Wacka to masz problem i współczuje.
Watykanista jak chce to 3 - 4 razy moge a ty masz problem kurcze współczuję
makinero idź już spać i po papier do biedronki zesrasz się z nerwów o kurcze jutro zamknięte no to w krzaki dziękuje za IP
Marek79, zapytaj ojca czy w 1978 r.mozna było zabezpieczac się przed niechcianym zapłodnieniem
Z czata
Watykanista fujara z ciebie pomyliłeś z datę nie umiesz liczyć szkoła specjalną masz trudno Watykanista
makinero zdjęcie z twoim opisem napisem jak zwał to zwał wysłałem do hmm nie powiem gdzie sam się dowiesz jak polak niby internauta życzy ludziom w Polsce i na świecie śmierci.
1 nocy a ty o której pisałeś? Ja się nie boję siostra ci nie pomoże.Jest na troje pisanie paragraf.
makinero zyczyłeś ludziom w Polsce i na świecie śmierci to wystarczy.
makinero ja wiem od 8 do 12 lat odsiadki pisz do siostry niech zbiera kase.
Marek, jeśli się urodziłeś w 1979, to należało się zabezpieczyć w 1978.
Podstawa kałach Tak zwany i uzi tak zwany najlepiej się strzela z hmmm wszystkiego.
Marek79 BOR ośrodek szkolenia podstawowego BOR RADUCZ POD WARSZAWĄ
makinero na gogle mnie nie znajdziesz nie mam strony i facebooka pudło
makinero inwigilacja haha kupę śmiechu szukaj ja ciebie mam.I twojego kolegę.
Nickxyz jak można pisać I dobrze że umierają ku...mnie dzieci mu winne czy emeryci lub ludzie w wieku produkcyjnym mi wpis blokuje jak jest z duzej litery jemu nie oj tak ściema.
Nickxyz same pudła inwigilacja do niczego. Po tym aby go sam wirus dopadł.
nie przebiera się śmierci na kasę a co mają powiedzieć inni niż emeryci.Jak będziesz emerytem chciałbyś takiego traktowania??
Nie znasz prawdy.Tacy jak Ty ( otloch) , ma decydować o demokracji ?

PO zostawiło ogromne oszczędności a następcy rozdali na lumpen proletariat, a teraz nie ma na testy
marek97 - ty sie wypowiadaj za siebie bo gadasz tak jakbys za trzech gadal i wszystkich ludzi
Czy można mówić o demokracji, jeśli mamy tylko 35% inteligencji?Reszta to...
Marek79, kiedy będzie można Cię poznać bliżej ? Jak tak dalej pójdzie to Lubliniec, Grunwaldzka 24.