Wpisy 3 811 802 – 3 811 901
11 kwietnia 2020 19:39 → 11 kwietnia 2020 21:40, 100 wpisów
Święta bez kościoła dziwne głodnym a dalej post
Wszyscy się boją że Jarek zabije wirusa i Unia nie da kasy
Nie znam żadnego Żeby, nie rozmawiałem z Nim.Znów ktoś Go kojarzy z moją osobą.Proszę mnie szanwac bo inteligentnych jest coraz mniej
No bez kościoła takie dziwne święta.. Ta atmo i Allelujaktórego nie potrafi odśpiewać mój organista... Choć ja potrafie
Nie znam Seby, nie Żeby.Ta podejrzliwość jest Wasza obsesja.
Też mam... 3 tyszkie choć nie lubiewypijemoże nie na raz bo jeszcze jakaś lampa wina
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...
Moje odczucie takie:
Pozamykali wszystkie galerie np.te z odzieżą obuwiem po to bo tych śmieci coraz więcej i plastiku i rzeczy nie pierwszej potrzeby nawet rossmann zamknięty gdzie środki czystości
Pootwierane tylko sklepy spożywcze
bo żywność zalega w magazynach
Pełno wszystkiego w sklepie półki się uginają
Moje odczucie takie:
Pozamykali wszystkie galerie np.te z odzieżą obuwiem po to bo tych śmieci coraz więcej i plastiku i rzeczy nie pierwszej potrzeby nawet rossmann zamknięty gdzie środki czystości
Pootwierane tylko sklepy spożywcze
bo żywność zalega w magazynach
Pełno wszystkiego w sklepie półki się uginają
3 811 815. Gosia__77 2020-04-11 (19:57) Nowy Rok Na Bogato z TS
.
.
Rosman jest otwarty jak i inne drogerie, a spozywcze są otwarte nie dlatego bo towar zalega na magazynie a dlatego by ludzie mieli co jeść
.
.
Rosman jest otwarty jak i inne drogerie, a spozywcze są otwarte nie dlatego bo towar zalega na magazynie a dlatego by ludzie mieli co jeść
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
makinero jak możesz być taki nie czuły a a może ty zachorujesz i pożegnamy Ciebie z tej strony.
Dlaczego "Alleluja" fałszywie nazywacie "Wesołych Świąt wielkanocnych" skoro znaczy to coś innego. Ekceklopedia religijna, albo użyc WIKIPEDIA. Dlaczego lubicie FAŁSZYWE RZECZY?? WYJAŚNI KTOŚ??
O, zaiste błogosławiona noc, jedyna, która była godna poznać czas i godzinę zmartwychwstania Chrystusa.
życzę Spokojnych Świąt
życzę Spokojnych Świąt
Słuchajcie coś czuję że w tej promocji wygram 5/5
3 811 827. makinero 2020-04-11 (20:19)
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
Dlaczego dobrze ?
Dlaczego dobrze ?
Przypominam że za 5/5 w Multi płacą teraz 1400 zł
I ani złotówki mniej
makinero fanatyzm religijny mozna porównać z faszyzmem , można być katolikiem , muzułmaninem, protestantem czy ateistą , grunt aby być dobrym czlwiekiem
kazdy naród ma swoją jakąś tradycje i powinien ją pielęgnować bo to go wyróżnia i jednoczy
kazdy naród ma swoją jakąś tradycje i powinien ją pielęgnować bo to go wyróżnia i jednoczy
Kędzior
kedzior13 - nieprawde mówisz. Jest tylko ejdna prawdziwa religia, i nie każdy idzie własciwa drogą, ci co błądza nie przecisną sie przez wąską bramę prowadzącą do zbawienia.
Obfitych łask i błogosławieństw,
od Chrystusa Zmartwychwstałego
oraz pełnych pokoju Świąt Wielkanocnych,
z radosnym Alleluja życzy K30
od Chrystusa Zmartwychwstałego
oraz pełnych pokoju Świąt Wielkanocnych,
z radosnym Alleluja życzy K30
makinero taki z Ciebie Katolik a życzysz innym śmierci. Trudno dostane blok Masz za małe jajka a by iść na święcenie.Może Ciebie dopadnie robak wirus i pożałujesz słów.Zastanów się co piszesz,albo mniej pij.
Niech światłość płynąca
ze Zmartwychwstania Pańskiego
napełni wszystkich pokojem i wiarą,
która pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość
i przyniesie siłę w chwilach słabości i smutku,
a radość wielkanocnego poranka
towarzyszy nam każdego dnia.
ze Zmartwychwstania Pańskiego
napełni wszystkich pokojem i wiarą,
która pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość
i przyniesie siłę w chwilach słabości i smutku,
a radość wielkanocnego poranka
towarzyszy nam każdego dnia.
tomi77 - Jezus zmartwychwstał dawno temu ponad 2000 lat temu. Teraz jest Królem w Niebie!!!
marek79 - zamiast sie obrażać nie zrozumiałeś SARKAZMU. Aby to lepiej zrozumieć obejrzyj to: https://www.youtube.com/watch?v=-ILM1N2zKqI
marek79 - Ja katolik - chyb a żartujesz!, Rydzyk przecież to Twój kolega, a nie mój!!!
makinero nudny jesteś i tak pójdziesz do piachu 2 metry pod ziemią.A złość gdzie zabierzesz do kapsy.Nudny jesteś anonim z małymi jajami na świecenie.
makinero ja przynajmniej jak ty nie życzę ludziom śmierci. Pisz co chcesz masz za niski iloraz inteligencji na ten czat. Nie odpiszę ci bo mały Wacek z ciebie. Zajmij się swoim nudnym życiem a nie obrażaj tu ludzi lub nie życz im śmierci.
komu życze? Przecież ludzie umierają na własne życzenie, balują, tańcują i się śmieją np.z tych co noszą maseczki lub inne rzeczy... Jak umra to chyba tez z własnej głupoty.
Zobacz memy i komentarze!! Ja sie nabijam, czy tutejsi ludzie z koronawirusa? wez czlowieku puknij sie w glowe.
marek79 - brak argumentów, to mwóisz o nudzie, nei masz nic ciekawego do pwoiedzenia. Prawda w oczy kole.
marek79 - za takie groźby karalne chętnie spotkam się w sądzie.
Niedługo trzeba będzie w maskach chodzić, ciekaw jestem czy będą mandaty za niechodzenie i ile będą wynosić, z tym ze te maski nic nie dają, jak to dowiodło sporo naukowców, i to zdecydowanie bardziej intelektualnych niz mynister szumowski
makinero masz zawodówkę ja średnią a masz małego Wacka bo na świecenia ciebie nie wpuścili mój to ci żeby wybije.
marek79 - masz jeszcze coś do powiedzenia, czy tylko rzucasz groźbami przez internet?
makinero sory kończę jadę wystarczyło mi twoje IP śpij spokojnie.
marek79 - moja siostra jest prawnikiem, więc chętnie się tym zajmie.
3 811 827. makinero 2020-04-11 (20:19)
.
.
Od tego sie zaczło
.
.
Od tego sie zaczło
jacunn - no to samo czeka, jak ludzie beda wyprawiac takie rzeczy - to tak czy nie?

Wesołych świąt?Chrystus zmartwychwstał?