Wpisy 3 810 645 – 3 810 744
10 kwietnia 2020 12:19 → 10 kwietnia 2020 14:01, 100 wpisów

Takie kanapki mam na śniadanie
Jacun sam robiłem
Jacun nie wierzysz ?
Mogę Ci udowodnić
Ugryzę jedną i zrobię zdjęcie chcesz ?
Ugryzę jedną i zrobię zdjęcie chcesz ?

Proszę bardzo mój pierwszy kęs
Takie śniadania sobie szykuję.
Przykładam dużą wagę do wyglądu posiłków
Oczywiście co do jakości i składu nie wspomnę
Przykładam dużą wagę do wyglądu posiłków
Oczywiście co do jakości i składu nie wspomnę
Jacunn mam zrobić zdjęcie razem ze sobą ?
Jacunn ale my się chyba nie widzieliśmy jeszcze to jak mnie poznasz ?
Czy widzieliśmy się bo już nie pamiętam
Słuchajcie !!!
Dziesięć lat temu 10 kwietnia 2010 r. w katastrofie samolotu Tu-154M w Smoleńsku zginęło 96 osób wśród nich- prezydent Lech Kaczyński z małżonką Marią- ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski oraz inne osobistości. Polska delegacja udawała się na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej.
Nie zapominajmy
Dziesięć lat temu 10 kwietnia 2010 r. w katastrofie samolotu Tu-154M w Smoleńsku zginęło 96 osób wśród nich- prezydent Lech Kaczyński z małżonką Marią- ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski oraz inne osobistości. Polska delegacja udawała się na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej.
Nie zapominajmy
Pamiętamy
Main&Abel
Kordian-i-cham
Kain & Abel
A nawiasem mówiąc mogłeś nie dodawać tej końcówki do swojego niku bo dziwnie to wygląda i daje do myślenia
Ale nie wtrącam się Twoja sprawa . Widocznie to ma sens
Nie lubisz lektur?
Kordian o tak szczególnie te zakazy o zgromadzeniach z zwiazku z korona szczególnie ten o zakazie zgromadzen takich jak dziś w warszawce oj pamiętajmy
Walduś dziś gramy 5/5 w Multi
Jego imię 44
Mewa, nie zajmuje się polityka
Lubie lektury i znam tę opowieść Leona Kruczkowskiego
Mam nagrania Leona Kruczkowskiego, cała biblioteke
Ale tutaj polityki nie ma to rzeczywistość dbający o zdrowie sam o zdrowie nie dba ale ok ok wracam do cyferek zdala od zaklamania
Seb
sałatka a trakcie
sałatka a trakcie
kapusniak bez miesaW piatek się nic nie jeje
Osa
Juz jadę
Juz jadę
Rrrooobbbeeerrrttt wygrałeś coś ostatnio ?
Rrrooobbbeeerrrttt jesteś czy już uciekłeś ?
Waldi Seb
Kto chce to i nie je
Jest ta promocja na 5 liczb teraz?
Osa ja jem ale skromnie
Śniadanie to podstawa .
Śniadanie to podstawa .
Damian
Też proponuję zagrać na 5 liczb w Multi. Taka promocja to warto
Też proponuję zagrać na 5 liczb w Multi. Taka promocja to warto
Ja się skusilam na 5 ciekawe...
Mam małe liczby
To czemu tabela wygranych nie jest poprawiona???
Watykanista przypadkiem nie zdmuchnąłeś motolotniarza twoim odrzutowcem?
Nie leciałeś koło brenny może?
Nie leciałeś koło brenny może?
Nie gram moje 4 na sucho
75,77,78,52,56
5,7,8,13,15
42,46,40,33,35
22,24,25,60,66
75,77,78,52,56
5,7,8,13,15
42,46,40,33,35
22,24,25,60,66
Zbigniew jestes?
Brennej mam domek
To już zglupialemJedni siedzą w domu,inni jeżdżą bez celu a jeszcze inni piją za cmentarzemI bądź tu mądryA jeszcze inni ryja jak krety i wcale nie obchodzi ich Wielki Piątek
Tomi a ci co ustalaja zakazy łamią a obok nich zwykli obywatele dostają za to samo mandat
Jeden zakład na ct i gość wygrał 23 mlnto się nazywa mieć na zajaca fuks
Tomi77, święta to czas zakupów, obżarstwa i pijaństwa. Moi dziadkowie inaczej obchodzili święta. Po katolicku.Teraz Wielki Piątek.Powiem wprost: wizerunek kościoła i autorytet kapłana od lat stacza się po równi pochyłej .Dramat wiary.
3 810 709. Mewa 2020-04-10 (13:45) BĄDŹ jak K E V I N
Tomi a ci co ustalaja zakazy łamią a obok nich zwykli obywatele dostają za to samo mandat
.
.
"W związku z obchodami 10. rocznicy katastrofy smoleńskiej przypominamy, że nie mamy w tym przypadku do czynienia ze zgromadzeniem w trybie ustawy, a poszczególne osoby wykonują swoje zadania w ramach pełnionych urzędów i funkcji.
Podobnie, jak prowadzący relacje dziennikarze."
.
.
"W związku z obchodami 10. rocznicy katastrofy smoleńskiej przypominamy, że nie mamy w tym przypadku do czynienia ze zgromadzeniem w trybie ustawy, a poszczególne osoby wykonują swoje zadania w ramach pełnionych urzędów i funkcji.
Podobnie, jak prowadzący relacje dziennikarze."
Wiesz ja czy inni maja też obchody bliskich a nie moga tego zrobić bo im cmentarz zamkneli sorry ale to jest tego pana osobista sprawa nie jest on kims waznym np premierem ps nie ho o partie ale sam fakt prawo ustalaja a wobec siebie stosuja jak om pasi kto by to nie był
3 810 721. Mewa 2020-04-10 (13:53) BĄDŹ jak K E V I N .
.
U nas cmentarz otwarty,może być na nim jednocześnie do 50 osób
.
U nas cmentarz otwarty,może być na nim jednocześnie do 50 osób
Jacun mnie to nie przekonuje albo wszyscy albo nikt wg mnie strzał w kolano
Jacunn,oni łamią ustawę, organizują obchody, a nam nie wolno iść na cmentarz by złożyć kwiaty na grobach drugiego

Mewa nie neguje Twojego zdania tylko zamieszczam to co Policja napisała.
Dla mnie w ogóle ten cały koronawirus to temat zastępczy
Nadmuchany balon by budzić lęk u ludzi.
Dla mnie w ogóle ten cały koronawirus to temat zastępczy
Nadmuchany balon by budzić lęk u ludzi.
Nawigator z Radomia
Jacunn, zwłaszcza przez Amerykanów .
3 810 728. Watykanista 2020-04-10 (13:57)
Jacunn,oni łamią ustawę, organizują obchody, a nam nie wolno iść na cmentarz by złożyć kwiaty na grobach drugiego
.
.
U mnie wolno,cmentarz jest otwarty
.
.
U mnie wolno,cmentarz jest otwarty
Nic nie słychać o aresztowaniu profesora z Wuhan ???
3 810 735. dotam 2020-04-10 (13:59) follow my dreams
Jacun zapraszam do szpitali.
.
.Leżałem w trzech ostatnio
Jacun zapraszam do szpitali.
.
.Leżałem w trzech ostatnio
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
jacunn ok odnosnie wira wg mnie nie dokonca balonik troszke sie tego naczytałem ba nawet za bardzo tylko patrzac na te zakazy na to co sie dzieje na swiecie czlowiek chcac miec czysta glowe by nie zwariowac stara sie nie czytac tego wszystkiego juz o zakazonych o teoriach tylko profilaktycznie jest ostrozny no i jak dotam napisał szpitale sam mam sasiadow dwoch na karetkach jezdza jesli im media nie wierzyc to im trzeba gadaja ze to ci podaja to jest pikus co sie dzieje w szpitaalach trza uwarzac tak czy siak
Kaz, a moja teściowa nie wróciła z cmentarza.

nie wiem czy wyjdą z tego dwie maseczki
sorry to miałobyc