Wpisy 3 810 345 – 3 810 444
10 kwietnia 2020 00:00 → 10 kwietnia 2020 08:56, 100 wpisów
Wtorek znów atakuje lottoprzed śmiercią chce 6 trafić bo chrzestny też gra I gowno ma
Już jestem jacunn z plusów zeszło
38
67
69
37
12
widze ze miałes je w profilu
1/1
2/2
nie było mnie chwile byłem pod respiratorem jak dowiedziałem się o córki wygranej w lotto
skromne 20 pare baniek ale zawsze cieszy
jacun podesłałem gosi na @ nowy zestaw z parzystego zostało 5 liczb w sam raz na promocje
odnosnie teko hotelu watykanista bardzo często tam jestem dostarczamy dla nich monitory aplla
38
67
69
37
12
widze ze miałes je w profilu
1/1
2/2
nie było mnie chwile byłem pod respiratorem jak dowiedziałem się o córki wygranej w lotto
skromne 20 pare baniek ale zawsze cieszy
jacun podesłałem gosi na @ nowy zestaw z parzystego zostało 5 liczb w sam raz na promocje
odnosnie teko hotelu watykanista bardzo często tam jestem dostarczamy dla nich monitory aplla
Nocowałem.tsm kilka razy
Fantazja, szóstka w Gdańsku?
Super łaska. Ja też jedtem mulatem
Użytkownik kaz dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Żadna Ilawa. O 1:30 będzie info
jutro dam skan bo dzis córce tak sie rece trzeso ze niemoze telefonu utrzymac

dobra teraz na poważnie trzeba do roboty sie brac od jutra ładna promocja mozna pare groszy ugrac przy odrobinie szczescia mysle ze gosia77 zlozy te liczby do kupy
K30, córka ma miliony, a Ty się przymierzasz do 6 w MM???
watykanista chyba znasz sie na zartach jak bym wygrał 1mln to mnie tu juz by nie bylo
Łoże już czeka, ale ja czekam na potwierdzenie z T. S.
Jestem Tomas, Pawel
Wrrr, nadmsz kolega z portalu odszedł do Pana z powodu koronawirusa
Zamieściłbym fragment pewnej rozmowy, ale nie chce czynic zgorszenia
ja spadam cos mnie zmulilo dobrej nocy zycze zdrowia no i wygranych na promocji do dzis

Forsami ?
Wstalem do toalety patrzę a tu Forsami
Pamietajcie że dziś ścisły post
Żadnych pasztetów , baleronów nie dotykamy
Jeżeli chodzi o wybory korespondencyjne,to uważam że są całkowicie bezprawne,a to dlatego,że wybory muszą być niejawne,podając imię,nazwisko i pesel jesteśmy narażeni na to że ktoś pozna nasze preferencje polityczne i może to wykorzystać w przyszłości,jak myślicie czemu w miejscach gdzie były wybory były zasłony lub jakiekolwiek zasłonięcie?no żeby nikt nie widział na kogo oddajemy głos,a teraz osoba lub osoby które będą przeglądać naszą korespondencję z głosem na jakiegoś kandydata może poznać na kogo oddaliśmy głos i to może być wykorzystane w przyszłości,a więc czy dalej uważacie że tak powinno wyglądać głosowanie?
Czy nie zauważyliście że w Lotto Plus nie wychodzą małe numery?oto dowód u bogdana04
Typowań 6/12 5/12 4/12 3/12 2/12 1/12
30 - - - - 7 15
01,03,05,07,10,11
13,14,16,18,22,23
Typowań 6/12 5/12 4/12 3/12 2/12 1/12
30 - - - - 7 15
01,03,05,07,10,11
13,14,16,18,22,23
coś to źle pokazało,ale powiem wam,że nie ma ani jednej trójki w 30-stu losowaniach,to o czymś świadczy
Warto było czekać do 2:00 

Bogdan041, masz rację, i nie tylko Ty. 

Mnie polityka nie interesuje.... 

Jestem dumny z pewnego ministra, który teraz, w kryzysie funduje kosztowne klejnoty 

misiaczek901 zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 894604 i trafił(a) 1250 zł

Only_One_spectre

Doktor2p, przebaczam

Jesteś dzielny ( bez adresu )Churchill o P. ' Najdzielniejsi z dzielnych , rzadzeni przez...
janusz1959 zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 894616 i trafił(a) 2500 zł

Kredytu mogę udzielić Tobie, nawet mogę dać
Dziś wielki piątek
Kościelny daj na luz
Teraz na doktora się uwziołeś
Jesteś samotny ?
Kościelny daj na luz
Teraz na doktora się uwziołeś
Jesteś samotny ?
greg luzik nie rusza mnie to biedaczyna gdzieś się musi dowartościować
Greg.
Doktor.
Panowie dziś atak na EJ
Ania wczoraj siedziała myślała i zakreśliła
Teraz ja myślę
Ania wczoraj siedziała myślała i zakreśliła
Teraz ja myślę
Nie grałem jeszcze nigdy w EJ.
EJ niech na mnie nie liczy, bo nie zamierzam... grać.
Jak grać w EJ to w Niemczech a nie w Polsce bo tam nie ma podatku od wygranych w tej Loterii.
Polskie kryminałki.
30 000 kara za strzyżenie włosów podczas zakazu.
30 000 kara za strzyżenie włosów podczas zakazu.
Panorama.
Jak kogoś to interesuje, to u Janosika pojawi się wieczorem propozycja z liczbami na > NIE < do loterii ej.
Zaq.
Przerwa.
eldra zatypował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 18235 i trafił(a) 250 zł
Walduś-nie trafiłeś 15tys,strata wszystkie kategorie+świadectwo kwalifakcyjne