Wpisy 3 810 038 – 3 810 137
9 kwietnia 2020 20:46 → 9 kwietnia 2020 21:42, 100 wpisów
misiaczek901 zatypował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 894545 i trafił(a) 1000 zł
Ale urwał druga osoba z 100tys w keniu
We wtorek w Amsterdamie będzie konferencja naukowa z psychiatrii. Potrzebny eksponat przykładowy.
Mówiłem, że będą niespodzianki?
Marcco
500plus
K30, właśnie, że mam fotkę takiego gostka o imieniu Rafał.
Przeczytaj wyżej, jak zaresgowal portalowicz na Twoja fotkę z zaleceniami na co masz się leczyć
Kościelny nie siej popeliny i zadymy wiecznie masz problemy to nudne
Zakościelny to jakis aktor chyba
Jest jeszcze Grobelny i Zagrobelny
A potem odLOTdodomu
Zapas jest az do 2035r
Dobrxe ze maseczki wchodza po świętach bo brakowaloby greg 2 rzeczy
Maseczkę robie codziennie przed wyjściem z domu z pieluchy tetrowej po powrocie pranie prasowanie i jak nowa
Od samego początku jak by były skala zachorowań była by niższa no ale dobrze późno niż wcale
Ja robie maseczke z wkladka higieniczna sa ogolno dostepne , trzeba tylko uwazac zeby klejem nie do twarzy i sa wymienne
Ciekawe czy komulacja pójdzie na rekord ,bo mniej osób gra .
Ale raczej nie ,bo do rekordu dużo brakuje. Było coś ponad 50MLN
Ale raczej nie ,bo do rekordu dużo brakuje. Było coś ponad 50MLN
Pamiętam, ze wtedy kupilem chyba z 20-30 pojedynczych zakładów i tak nić z tego nie było
Jakiś domek / samochód I reszta poszłaby na stały dochód typu mieszkania na wynajem .
Scenic masz racje... Tez mały domek i samochód... Nie żaden niewygodny suw ale zwykły kilkuletni kompakt... Megane czy Astra
Jakies 100-200 tys na dalszą gre systemem No i reszta to inwstycja w nieruchomosci i ziemię.
Islandorka 7 minut stawaj
Cześć dostałem dzisiaj wypłatę 1330 zł, aha a wczoraj znalazłem 20 zł na podłodze w pracy, pytałem się kogo to, ale nikt się nie zgłosił. Ja jestem taki co by oddał.
Cześć
Krzysztof C to masz 1350 zł
Ja mam na oku Rio.. 2015 ale czekam by obniżył gość cene28 kół to nie dam... Nie ma tabletu... I nawigacjino to jak do Wrześni trafie

Krzysztof C to masz tak jak K30 wypłata co tydzień ?
Dajcie zdjęcia dziewczyn w stopkach.
RIO nie kupuj Tomi
Krzysztof C K30 dał zdjęcie fajnej dziewczyny
E tam marzyciele. Zawsze jest jakaś szansza Przy 10 kuponach i eliminacji x kombinacji co żadko padają szansze są ponad 1do 1MLN zamiast 1 do 14MLN
Nie za miesiąc, aha jechałem ciągnikiem, ale potem nie mogłem zapalić, bo akumulator i mało oleju, no kartony wiozłem. A już nie mogę, że zakłady bukmacherskie nie mogę zagrać.
Zmiana lidera, ale to nie jest ważne, a te szósteczki.
A jutro katastrofa Smoleńska.

Świeć Panie nad ich duszami.
Znam kogoś kto trafił 5/5 w MINI lotto Dwie osoby wtedy trafiły po 160 tys
Kogo to ?
Sebastian to są twoje nogi

Pograł bym w F1.
Które miejsce na najtrudniejszym ?
Strzał w 10
Krzysztof C gramy razem w F1 ?
Stawiajcie. Kto trafi nagroda w postaci piw, czteropaka.
No mogę.
Masz jaką grę ?
zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102Jeszcze nie mam ale możemy zagrać w sieci
Właśnie leci Kabarecik
Pozdrawiam Rybnik, Żory, Raciborz, Ryfuktowy i Kraków
Dziś będzie Kumulacja
Jedziemy
Słyszałem ,ze ktoś dostał mandat za jazdę rowerem po parku 10 tys
Dziś będą Kosy pisałem
Ja jeżdżę rowerem do pracy.

nie grałem żegnajcie miliony