Wpisy 3 809 545 – 3 809 644
9 kwietnia 2020 10:00 → 9 kwietnia 2020 13:03, 100 wpisów
Na 50 losowań.Tymi zagram w MM, stawka 10 z plusem.

Watykanista
ale po co Ci to Państwo? korzystałeś kiedykolwiek z jego ,,dobrodziejstw"?
ale po co Ci to Państwo? korzystałeś kiedykolwiek z jego ,,dobrodziejstw"?
Dzisiejszą wygraną multi multi 250.000 przeznaczam na zakup łóżka z podwójnymi pasami bezpieczeństwa dla pacjenta z objawami choroby
zaburzenia psychotyczne (psychozy) - powodują stany chorobowe, w których występują urojenia, omamy, zaburzenia świadomości, duże zaburzenia emocji i nastroju oraz zaburzenia myślenia;
zaburzenia psychotyczne (psychozy) - powodują stany chorobowe, w których występują urojenia, omamy, zaburzenia świadomości, duże zaburzenia emocji i nastroju oraz zaburzenia myślenia;
Dodano losowanie nr 18 000 Szybkie 600
Jednym ze sposobów uzycia wirusa jest pogłębianie róznic miedzy wschodzacymi gospodarkami a ,,zachodem"
Holendrzy maja wieloletnie doswiadczenie w szmaceniu Polaków
Włosi tez bedą. Tak jak Portugalce, Hiszpanie itd
Holendrzy maja wieloletnie doswiadczenie w szmaceniu Polaków
Włosi tez bedą. Tak jak Portugalce, Hiszpanie itd
Gbam to nie holendrzy tutaj szmaceni są polacy przez polaków czyli agencje pracy polskie
tak wiem
ale holendrzy daja przyzwolenie na to ,jest im to na rękę, wyłuskuja na kontrakty czasem , a przy piwie sie smieją ze pracujemy za grosze
ale holendrzy daja przyzwolenie na to ,jest im to na rękę, wyłuskuja na kontrakty czasem , a przy piwie sie smieją ze pracujemy za grosze
Pracuje z Holendrami 100% pozytywne podejście polak znowu za 1 euro gwoździ w dupe by se dał nawbijać
w osobistym kontakcie są super.
Ale jesli jestes tam dłuzej to wiesz jak jest nap[\rawde
Ale jesli jestes tam dłuzej to wiesz jak jest nap[\rawde
Polacy faktycznie zanizaja stawki, ośmieszają czesc z nas ,która chce normalnie pracowac.
Ale system wyzysku został stworzony na terenie Holandii
Ale system wyzysku został stworzony na terenie Holandii
qbam, to państwo polskie korzysta z moich dobrodziejstw, nie tylko z podatków, ale z mojej wiedzy i wykształcenia zdobytego w Padwie.

dwieskarpety zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 894396 i trafił(a) 500 zł
K30, cieszę się niezmiernie , że rozumiesz zagrożenia , o których wspomniałeś w rozprawce naukowej z psychiatrii.Beda z Ciebie ludzie.Wracaj do kraju , Ojczyzna potrzebuje takich.

qbam, każdy, tylko nie Ty, mówi mi, że jestem chodzącym przeciwieństwem chamstwa. Mam serce ze złota i szanuje każdego kogo spotkam - nawet Ciebie i niczego nie oczekuje w zamian
qbam, w dowód wdzięczności za moją ocenę, mogę Ci ofiarować 5 pewniaków na Lotto, szosta wynika z mojej daty urodzenia. Chcesz?
Nie, Qbam, wręcz przeciwnie. Nawet atak przyjmuje jako wyróżnienie, a liczby mogę Ci podać na meila
Czy na Twoim profilu, każda inna osoba może odczytać nasza rozmowę? Nie myl mnie z Nikonem.
Pewniaczek jest 41 na 100%
17,41,80,24
ide puscić
37lub39
5, 17,24,33,41,80,razy 2
K30 widze że też Ci kulawo idzie w profiludo 10 miałem mieć 100 pkt a tu maszstoję w miejscu
W miejscowości Warszawa padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
39 p
M. In.
Nie mam ich jak uwazasz
Mam 65
Dla mnie bardziej 73
K graj jak czujesz
Co ci po rej 100 albo grać albo wcale
Chyba ze
K ty głupi
Obrzydliwy
Wczoraj oglądałam koszmarny film, porwali dziewczynę do Bułgarii robili jej takie rzeczy że strach paczce. A ona przetrwała i się zemscila, wyprula im flaki
Powinna ich wykastrowac żywcem
Ja dziś maluję drzwi, na obiad pomidorowa i zapiekanka ziem.