Wpisy 3 809 503 – 3 809 602
9 kwietnia 2020 08:09 → 9 kwietnia 2020 11:55, 100 wpisów
Seba-będziemy jedli i pili ,a Walduś będzie układał płytki
jechałem i potrąciłem zająca wchodzę do domu a tu żona pasztet robi co jest myśle sobie ale innym razem jadę a na droge wyskoczył jeleń w ostatniej chwili ominąłem myśle będzie pieczyste wracam do domu a żony nie ma
Miłego dzionka - oczywiście dla wszystkich. 

Pankramix widocznie zona poszla po mąkę ba chleb
Na bogato z Golonki
Iwet mieso z golonki jest super do pasztetu . I zagrali
do paszteta podgardle lud boczek koniecznie musi być cos tłustego nio i królik lub szarak lub....
Pankramix jak zona wróciła to była zadowolona ?
Seba-to zrobiłes konserwe-ala pasztet
Nie lubię tematu zabijania zwierząt - nawet przez przypadek. Jestem wegetarianinem. 

Boczek troche za tłusty .
Panoramix wiem
Ok idę na chwilę przemyśleć sprawę
Każde zwierze chce żyć, a ludzie je zabijają do konsumpcji. Zakop w ziemi mięso to się zepsuje, posadź fasolę, to wyda piękny i smaczny posiłek. 

Mój kolega z pracy z Śląska robi żur przebogaty na watróbkach i żoładkach

Areszt domowy, obżarstwo, brak ruchu, będą skutkować chorobami ubocznymi : otyłość, nadciśnienie, zakrzepica i wiele innych.
Wszystko z umiarem alkochol też
Po 3 zmianie teraz dwa piwka i do spania
Ciekawe dlaczego w tv nie mówią ze banki nie maja pieniędzy ???
Jest problem z wyplaceniem większych kwot
Jest problem z wyplaceniem większych kwot
Czyli Waldek do końca roku siedzimy w domach
To pilnuj domu nigdzie nie wychodzę nawet do sklepu
Idę
heineken mniam wciągnę i ide sie puścić i lulu ostatnia noc przede mna i weekend jutro urlopik
1x10 1x8 i z chybcika na 3 lub 4 skreślenia wczoraj 2 kosze 3/4 i w mini 3/5 no to ide oby szczęścia dało radochę
Walduś, my mamy już 5 lata ' lata przestępcze'. Co się tyczy banków, Polska jest bogatym krajem. Proszę się nie obawiać. Brać kredyty po 100 000 lub więcej na firmy, 75% zostanie umorzone. Państwo spłaci. Niech żyje i rozkwita
Zaraz dam, moim zdaniem przykład jak pomagać Ojczyznie wyjść z kryzysu.
Zas...ny krajTylko zakazy, podatki, aparat ucisku.Nic normalnie nie mozna zalatwić. Wszedzie papierologia tygodniami sie ciagnie. Oto polska przez małe p.
Około 51 % pensji , która dostajemy na rękę , rząd odbiera nam w różnych podatkach .Już nie wspominam, że najpierw odbiera nam 40% jeszcze u pracodawcy.Zarabiajacy Kowalski 2000miesiecznie oddaje rządowi 1020 zł w różnych podatkach .B.dostal 82100 zł premii.To tyle ile przeciętny Kowalski musiałby wpłacić do budżetu państwa przez 6,7 roku.Czyli aby jeden człowiek dostał nagrodę inny musi tyle lat na to prscowac.To dłużej niż obecna.. Aby państwo nie upadlo, trzeba podnieść daniny.Jestem za.
Myślę, że dzisiaj znów nie przyjdzie do mnie zwolniony z pracy , inny sąsiad by mu pożyczyć pieniędzy.Jesli tak, erecze mu ulotkę, która raczył mnie obdarować
Tomi77, tak, ale własne liczby.Te na czynił trafił to jedna szansa na milion

Już niebawem zakwitną wiśnie, które będziemy oglądać w necie.Niech żyje wolność.

Na 50 losowań.Tymi zagram w MM, stawka 10 z plusem.

Watykanista
ale po co Ci to Państwo? korzystałeś kiedykolwiek z jego ,,dobrodziejstw"?
ale po co Ci to Państwo? korzystałeś kiedykolwiek z jego ,,dobrodziejstw"?
Dzisiejszą wygraną multi multi 250.000 przeznaczam na zakup łóżka z podwójnymi pasami bezpieczeństwa dla pacjenta z objawami choroby
zaburzenia psychotyczne (psychozy) - powodują stany chorobowe, w których występują urojenia, omamy, zaburzenia świadomości, duże zaburzenia emocji i nastroju oraz zaburzenia myślenia;
zaburzenia psychotyczne (psychozy) - powodują stany chorobowe, w których występują urojenia, omamy, zaburzenia świadomości, duże zaburzenia emocji i nastroju oraz zaburzenia myślenia;
Dodano losowanie nr 18 000 Szybkie 600
Jednym ze sposobów uzycia wirusa jest pogłębianie róznic miedzy wschodzacymi gospodarkami a ,,zachodem"
Holendrzy maja wieloletnie doswiadczenie w szmaceniu Polaków
Włosi tez bedą. Tak jak Portugalce, Hiszpanie itd
Holendrzy maja wieloletnie doswiadczenie w szmaceniu Polaków
Włosi tez bedą. Tak jak Portugalce, Hiszpanie itd
Gbam to nie holendrzy tutaj szmaceni są polacy przez polaków czyli agencje pracy polskie
tak wiem
ale holendrzy daja przyzwolenie na to ,jest im to na rękę, wyłuskuja na kontrakty czasem , a przy piwie sie smieją ze pracujemy za grosze
ale holendrzy daja przyzwolenie na to ,jest im to na rękę, wyłuskuja na kontrakty czasem , a przy piwie sie smieją ze pracujemy za grosze
Pracuje z Holendrami 100% pozytywne podejście polak znowu za 1 euro gwoździ w dupe by se dał nawbijać
w osobistym kontakcie są super.
Ale jesli jestes tam dłuzej to wiesz jak jest nap[\rawde
Ale jesli jestes tam dłuzej to wiesz jak jest nap[\rawde
Polacy faktycznie zanizaja stawki, ośmieszają czesc z nas ,która chce normalnie pracowac.
Ale system wyzysku został stworzony na terenie Holandii
Ale system wyzysku został stworzony na terenie Holandii
qbam, to państwo polskie korzysta z moich dobrodziejstw, nie tylko z podatków, ale z mojej wiedzy i wykształcenia zdobytego w Padwie.

dwieskarpety zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 894396 i trafił(a) 500 zł
K30, cieszę się niezmiernie , że rozumiesz zagrożenia , o których wspomniałeś w rozprawce naukowej z psychiatrii.Beda z Ciebie ludzie.Wracaj do kraju , Ojczyzna potrzebuje takich.

qbam, każdy, tylko nie Ty, mówi mi, że jestem chodzącym przeciwieństwem chamstwa. Mam serce ze złota i szanuje każdego kogo spotkam - nawet Ciebie i niczego nie oczekuje w zamian
qbam, w dowód wdzięczności za moją ocenę, mogę Ci ofiarować 5 pewniaków na Lotto, szosta wynika z mojej daty urodzenia. Chcesz?
Nie, Qbam, wręcz przeciwnie. Nawet atak przyjmuje jako wyróżnienie, a liczby mogę Ci podać na meila
Czy na Twoim profilu, każda inna osoba może odczytać nasza rozmowę? Nie myl mnie z Nikonem.
Pewniaczek jest 41 na 100%
17,41,80,24
ide puscić