Wpisy 3 807 806 – 3 807 905
7 kwietnia 2020 14:43 → 7 kwietnia 2020 16:28, 100 wpisów
Zaraz ten pan ci zrobi potwierdzenie nawet na 40.000 bo to było na stawce
Nie mam obowiązku udowadniać wygranych.Kokejny dowód na Waszą nieufność, która sprawia mi wiele radosci.Dzieki Wam - takim jak Wy, mam przyjemność zaliczyć Was, już nie do klubu, a do armii, której nazwy nie określe.

Szok....to już odpinam te pasy
Lotto gramy wygrywamy
Zmień strone u korna są skany może coś przerobisz
Zmień strone u korna są skany może coś przerobisz
K30, wyrazy współczucia.Zadzwon do A.L.z R.to Cię wyprowadzi z podejrzeń . Pisaliście ze sobą.Wspominale go wtedy jako mieszkającego w Rydułtowach .Pracował w Holandii.Wtedy padła gliwna w MM online , a nie on jak pisałeś na czacie .
K30, dlaczego małżeństwa się rozwodzą ? Czy na skutek miłości, czy z powodu niezgodności charakterów?
Co wpis to kit
Jak A był w holandii nie było jeszcze lotto online co tu się wyrabia
Znalazłem
Nowość! Od dziś w Multi Multi zagramy przez internet!
15-07-19
15-07-19
K30, i inni, widzę, że myślenie sprawia Wam ból. Czytajcie z uwaga. Pracował kiedyś w Bredzie, mieszka w R. Jego mama w innym mieście, też na R. Gdy padła główna w MM pisałeś, że to on wygrał w Rydułtowach. Wtedy już była gra online i właśnie główna padła online. 

Widzę, ze konwersacja z Toba jest nieporozumieniem. Nie ma sensu publikować skanów, udowadniać swoje racje, a czat staje sie jednym pasmem udręki.
Dlaczego On? Dlaczego tak wcześnie? Panu Bogu pomylily się grafiki? 

K30, myśleć trzeba zawsze i wszędzie, nie tylko po robocie - jak powiadasz. 

ziorłem po typowaniu........ tomi77 mom 07 tylko co z tego jak ide do pracy a z liczb 51 57 45 54 58 63 no to powo
K ty jeszcze tutaj
Ty przekupo
Do roboty, do liczb
Tomi77, jeśli chcesz dzisiaj wygrać, podam Ci 5 pewniaków, które będą na profmfilu.
Literówka, ma być profilu
Jeśli będziesz grał liczbami z czata, poniesiesz porażkę.
Na dzis I jutro na 14 cos takiego wyslalemO 22:00, zafundujemy niespidzianke w postaci 6 w Lotto.
Moze trafie dzis 4/4 I wygram 880zl?
Padną liczby z dni :
2 i 4 pieknrgo miesiąca roku 201? Szóstka padnie online oraz w R. K. W.
2 i 4 pieknrgo miesiąca roku 201? Szóstka padnie online oraz w R. K. W.
LCD
Qbraczek, Bruno, Marcin
tak spory kawałki ziemi cała łopata musi być w ziemi coś pięknego takie życie to coś pięknego
Walduś, wygrales cos na podane rano? Umyles okna młotkiem? Znajomy już zaliczył 4 pogrzeby bliskich na Mazowszu a piąty jutro.Licznik śmierci bije .
Mulag, ziemia to skarb.Ona teraz pachnie.
To juz po piwo nie mozna wyjsc do sklepu?
Mulag , nie wiem czy znajdziesz inne państwo w Europie o tak licznych ustawach.
Bez jaj juz zeby po piwo nie nozna bylo wysc. Juz calkiem ich ...

Wszystkie nałożone mandaty karne, pod warunkiem, że zostały zaskarżone i przyjęte jako kredytowe, zostaną anulowane.
Jeśli skończą nam się piwa na wieczór, lepiej zaparzmy sobie melisę lub idźmy spać - policjanci mogą nam wlepić mandat za wyjście z domu po czteropak. Patrole mają rygorystycznej podchodzić do tego, czy biegając lub spacerując "rzeczywiście zaspokajamy nasze potrzeby życiowe".
Powaga to idac do monopolowego wysłać totka mandat to ja może wroce do wysylania w bidrze niby zakupy czy rachunek zapłacić bo w pkt lotto tez mogę
Mulag, wiem, że lubisz zwierzeta.Co byś powiedział na tego skur

Watykanista
cofnij czat a sie dowiesz ile weszło z podawanego rano
cofnij czat a sie dowiesz ile weszło z podawanego rano
Ani auta umyć opony wymienić tylko jak tu z koperta wyjść by zaglosowac mimo że wiadomo kto wygrał
człowiek najgorszy gatunek każdy to wie ale nie wszyscy tacy jesteśmy w sensie zła i bestialstwa
Mewa, nie waz się zniszczyć koperty bo 3 lata wakacji.