Wpisy 3 807 719 – 3 807 818
7 kwietnia 2020 14:07 → 7 kwietnia 2020 14:56, 100 wpisów
To na pewno nie do korony
isa biegaja to pewne ale czy same czy za kims powiesz bierz i biegna
To ten Qbraczek, którego napawa miłością nasza Koleżanka, która nie pisze na czacie.
Nieszkodliwe
Mam kapusniak i mielone, Mewa chodz
ho wie isa moze ktos kichnoł i afera niezbyt czesto karetka jedzie u mnie a za nia 2 radiowozy a u mnie na dodatek zarazonych i z korona trzymaja w szpitalu
Nie chce się myśleć przez to wszystko
Na tron
isa staram sie od tego zdala trzymac ciezko w pracy co rusz karteczki czy plyny w domu staram sie nie wchodzic na interie czy wp czy fb czesto tam pełno teori ost spiskowych o 5Gvelkorona czy innych smieci staram sie nie zwariowac
Wynalazek Sebastiana 5/5 do Multi.
Prognoza 1-2/5.
Jest 2/5.
Prognoza 1-2/5.
Jest 2/5.
Mewa aleś dobry chlop
dobra bede jak bede ps isa chce tez zrobic na kanapeczki do pracy z maklerki i jaja i przypraw paste
Fajnie że oboje pracujecie
isa oby przez to co sie dzieje praca była no i wsio wrociło do normy i ci co chca by pracowali
jeszcze nie paczalam chwile
K30, kolega Twojego kolegi wybił się na I miejsce w rankingu.
No, to zaczynamy publikować skany.Prosze usiąść wygodnie w fotelach.Wskazane zapięcie pasów .
K tak na szybko coś z tego10,45,16,35,55,75,79
Podeślij jak coś Ci wyjdzie @
Z liczb
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Qbraczek z rodziny Sara0925 od cioci Wiatrakowej - Katarzyny zaraz wklei skany,,,tylko znajdzie je w internecie i przerobi programem paint
Może dziś ujawni przelew 50 000 euro od Mari Juraczkowej
Zaczynamy od drobnicy.Jak to jest, że wygrywają mili, sympatyczni , lubiani ?

Dopisano wygrane Super Szansa
Mogę następne,te większe na stawce z plusem ?
K30, czy patrząc w lustro , ufasz, że to Ty ?
Wiatrakowy-Fatykanisto paint 3D daje lepsze efekty,to już prawie można dotknąć
Tu się liczą k9nkretne skany kościelny nie ściemniaj bo dam Ci klapsa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Greg, jeśli podwazasz wiarygodność, napisz do Admina, on Cię wyprowadzi z błędu.Czekaj moment na inne potwierdzenie.
To moja rączka ty twoja

Ja mam skanów kościelny masę oryginałów już tu je zamieszczane nie dałem tylko 6/6 W lotto bo strach
Padła wygrana 10/10 jak nie wierzycie to dzwońcie do lotto konsultanta
Panie Watykanisto,w grudniu pisałeś tak...
3 701 349. mniejnizzero 2019-12-14 (20:16)
Dawno w Chorzowie i Świętochłowicach nie było głównych wygranych. Przed dwoma laty miałem 20000 zł w MM na Chorzowskiej.
Z tego musisz mieć potwierdzenie
3 701 349. mniejnizzero 2019-12-14 (20:16)
Dawno w Chorzowie i Świętochłowicach nie było głównych wygranych. Przed dwoma laty miałem 20000 zł w MM na Chorzowskiej.
Z tego musisz mieć potwierdzenie
Zaraz ten pan ci zrobi potwierdzenie nawet na 40.000 bo to było na stawce
Nie mam obowiązku udowadniać wygranych.Kokejny dowód na Waszą nieufność, która sprawia mi wiele radosci.Dzieki Wam - takim jak Wy, mam przyjemność zaliczyć Was, już nie do klubu, a do armii, której nazwy nie określe.

Szok....to już odpinam te pasy
Lotto gramy wygrywamy
Zmień strone u korna są skany może coś przerobisz
Zmień strone u korna są skany może coś przerobisz
K30, wyrazy współczucia.Zadzwon do A.L.z R.to Cię wyprowadzi z podejrzeń . Pisaliście ze sobą.Wspominale go wtedy jako mieszkającego w Rydułtowach .Pracował w Holandii.Wtedy padła gliwna w MM online , a nie on jak pisałeś na czacie .
K30, dlaczego małżeństwa się rozwodzą ? Czy na skutek miłości, czy z powodu niezgodności charakterów?