Wpisy 3 807 519 – 3 807 618
7 kwietnia 2020 11:41 → 7 kwietnia 2020 12:36, 100 wpisów
Bieresz grzebień pędzelek i jedziesz pokolei pasemek nie robiłem to niewiem ale jakieś pazłotka trzeba mieć
misiaczek901 zatypował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 893889 i trafił(a) 1000 zł
Waldus nie farbuj nie doklejaj nic żonie jak sie rano obudzisz bedziesz mógł wybiec z domu
I juz pretekst jest do wyjscia
I juz pretekst jest do wyjscia
Albo wejdz na profil jak krzysztof c i daj ogłoszenie poszukuje 17tki na spacer nie może mieć 18tu
Tyle tego bo mnie pasco zablokuje
A pozostał mi tylko jeden nick
A pozostał mi tylko jeden nick
Waldus do tych lekcji on line musi byc kamerka
Bo jak tak to od jutra musze oddac synowi laptopa
Bo jak tak to od jutra musze oddac synowi laptopa
Przez kamerke makijaż musi robić i się ubierać a tak w piżamach siedzi
Waldus K30 dziękuję cos nie mam glowy dzisiaj do tego zle sie czuje
Ja się czuje dobrze ale widzę że ludzie zglupielipracują Ci co nie muszą i zarazaja innych nie wiedząc
Chcesz potrzymac chłopa za teczkę
To ściągnij wieczorem maseczke
To ściągnij wieczorem maseczke
No no
Żęby na pałce...
Muszę sobie wyobrazic
Przerwa w malowaniu, obiad trochę mp, co tu się wyrabia
K może ktos
Będzie miał zdrowe i wyostrzone
Chyba że szczerbata
To może protefix
K grasz
Niemam coś głowy ostatnio do liczb
Non stop koziołek sex/sex koziołek wykańcza mnie to
Non stop koziołek sex/sex koziołek wykańcza mnie to

Przesympatyczna Aniu, ja nie z zaczepiamm. Zwróć uwagę, że to nie pierwszy rozpocząłem z Tobą rozmowę, a to Ty, w wisdomy sobie sposób zaczepils mnie. Każda Twoja zaczepka jest dla mnie przyjemnością. Nawet dmuvilbym się, że mnie nie zaczepiasz. To co mnie nie zabija, wzmacnia. Dzięki i Tobie i całemu klubowi staje się silniejszy. Każdy Twoj odruch w kierunku mojej skromnej osoby będzie odwzajemniony pięknym uśmiechem i bukietem, choc byś miała go nie przyjąć. Ciąg dalszy nastapi
K daj kobiecie odsapnac
No to masz przechlapane
Mały niech idzie na odnowę biologiczna, bo długo nie pociągnie
Ok
Mimo tej tragedii wszędzie wzrasta agresja. Widać to w sklepach. Dobrze,że obowiązuje odległość, bo ludzie lapali by się za łby. U nas jeszcze przed pandemia była agresja, która mimo świat nie delikatnieje. Mój lekarz trafił na leczenie szpitalne z powodu koronawiruasa a trójka sąsiadów jest na kwarantannie.