Wpisy 3 807 319 – 3 807 418
7 kwietnia 2020 00:00 → 7 kwietnia 2020 09:47, 100 wpisów
W ostateczności można postawić wieżowiec w Warszawie.
Ilu ludziom możesz pomóc
W zasadzie nie zmieniam liczb. Lubię grać tylko powtirkami z wybranych losowań, zwłaszcza z tych, które dały mi wcześniej wygrane. Poniższy przykład tylko dla inteligentnych, z bogata intuicja, ktora jest darem od Boga. 7/10, z plusem, stawka 3,6/8, z plusem, stawka 2,5/5, stawka 2, bez plusa. 

Koniec żartów.
Chcesz mieć pieniądze to zarób, a o wygranej to nawet nie myśl
Chcesz mieć pieniądze to zarób, a o wygranej to nawet nie myśl
Wędrowca taka prawda
Wśród ww są liczby na jutrzejsze losowania lotto. Najniższa liczba w Lotto będzie liczba 13
Zaraz znikam.
Zajrzę tu... jutro.
Zajrzę tu... jutro.
Tobiasz, odbierz telefon, jeśli jesteś na czacie .
no nic trzeba jakąś kolacje zjeść
jeszcze raz brawa dla wygranych
damian 540zł
nicola 1400 zł
jeszcze raz brawa dla wygranych
damian 540zł
nicola 1400 zł
Na wieku wieków
Gonzaga, martwiłeś się, że w Twoim regionie jest tak mało zakażeń. Przybyło Ci. Jesteś szczęśliwy?
Jscunn, skan super. Reporterka pyta pewnego osobnika, około 150 cm wzrostu :
- Robił pan test na IQ?
- Nie mam IQ, jestem zdrowy.
- Robił pan test na IQ?
- Nie mam IQ, jestem zdrowy.
Jest tu jeszcze ktoś inteligentny?
W Lotto, żadna z nw liczb, tylko obstawka. 

Jeszcze 2 zestawy bez szans. Tylko o Oki. 

Poszukaj drugiego,który widzi związek-pomiędzy wzrostem i inteligencją
Nie trzeba szukać, urodzony w Starachowicach 18.06.49
Tylko ludzie z Watykanu. Reszta to średniowiecze Słuchajcie Kowalski.....mówi kapral do komandosa mającego wykonać 1-szy skok na spadochronie. Gdyby się czasza nie otworzyła jak cie wypchniemy to tu masz linke od awaryjnego a jakby i ten nie zadziałał to w tej kieszonce macie dalsze instrukcje. Oczywiście główny nie zadziałał. Szybko gość ciągnie za linkę od awaryjnego i dupa. Widzi już napis Tesco i sięga do kieszonki po instrukcję. Rozwija kartkę a tam na niej ....Ojcze nasz, któryś jest w niebie.....
Witam Potencjalnych farciarzy
Wedrowcanetowy, miałem Ci nie odpowiadać na Twoje aluzje. Złamie te zasadę nie reagowania na tego typu pytania, odpowiem Ci obrazkowo.Byc może nie tylko Tobie, ale i innym, którzy zechcą się zajmować moim nickiem. Miałem nadać nick 'psychiczny_ty, ale był już zajęty. Gdy żona będzie zakładać profil na tym portalu - nie dla efektów gier, a li tylko dla rozrywki, poproszę Cie o nadanie nicku, będziemy zaszczyceni jeśli zostaniesz ojcem chrzestnym.

Znowu Wariatkowo od samego rana,Na szacunek to trzeba coś sobą reprezentować.A tu jest dzicinada ,gupactwo i mędrkowanie aż do bólu.
Myślę, że to wystarczy. Jeśli ktoś jednak skusi się na pytania, lub jakieś aluzje, uprzejmie informuję, że pozostaną bez odpowiedzi. 

Jak można katować ludzi na MP całymi dniami,co za zryty beret
zryte berety to dopiero będą żeby udać na zakupy lub inne sprawy będziesz musiał mieć przepustkę z urzędu jeśli nie będziesz miał znajomości to nici z przepustki
Nielicze Walduś raz do przodu 5 razy do tyłu,coś sie uda,ale nie zawsze TS-nieda się oskubać
Lewy-zbyt czarne wizje masz,myśle że bedzie coraz lepiej
Andreas4864, przypominam.jeszcze raz, nie inicjowalem z Tobą konwersacji, i nie będę z Tobą wdawał się w dyskusję.Moja dzisiejsza konwersacja była z wędrowcanetowy, ktoremu nie podobał się mój nick.Nawet zaproponował nowy, którego nie przytoczę, z uwagi na to, że kocham konie.Odnosnie ' katowania ' na portalu , to nikt inny tak nie potrafi perfidnie zaczepiać jak Ty.Jest Was wielu.Ty możesz być prezesem Klubu Prowokatorow.Twoje zaczepki na mnie nie działają.Zachecam do odwiedzania mojego profilu.Podziekowania na profilowym.
Witam wszystkich
Walduś chcesz mnie tam zobaczyć ?
Panoramix
Niczego nie zepsułem. Naprawiam
Niczego nie zepsułem. Naprawiam
Walduś dostałem 4+
Walduś Piona
nicolla15
nicolla15 Ty masz nosa do liczb
nicolla15 Już się ruszyło
Tomi
Tomi
Bez pokrycia ?
Propozycje na lotto podałem wczoraj, a w Mini zagrałem ponownie nw.

Można sobie wybrać lub wyeliminować wszystkie , grając tymi, których nie ma w ww.
Walduś-jak doszłeś do pewniaków w Mini,Multi???-drogą dedukcji--Może akurat
Jaka skuteczność typowania w %
Walduś--to Zaj...ście