Wpisy 3 805 605 – 3 805 704
5 kwietnia 2020 18:55 → 5 kwietnia 2020 20:34, 100 wpisów
Mulag, on chętnie by się podał do dymisji, ale ...Będąc na miejscu opozycji nie garnalbym sie do władzy.Niech rządzi obecna ekipa.Niech ten prezydent będzie dożywotnio.Ja mam 2 Ojczyzny, nawet trzy.
Obcy język to druga Ojczyzna.W poprzednim ww przypadku podwójne obywatelstwo
Wojtt , przecież nie Henryk Król
Sandomierz
3 805 555. multijune177 2020-04-05 (18:22)
Masz telefon komórkowy i płacisz abonament albo zasilasz karte prepaid?
Masz telefon komórkowy i płacisz abonament albo zasilasz karte prepaid?
Abonament 16,70, rozmowy i sms do wszystkich bez limitu i 20 GB internetu.
Orange i Play to..
Kolega z portalu napisał mi coś takiego, po czym zerwał kontrakt nawet z rodziną .

to jest strona o totku a nie tylko jakieś ustrojstwo i to wszędzie
Lewy, zatem nie po o nerwicach i innych g..
Lewy, sam snujesz wizję o nerwicach, którymi raczysz portal, i śmiesz protestować co do wpisu innych.
Lewy , jak to jest z Twoją pamięcią ? Bądźmy dla siebie ' ruwni'.

Zapomniałem napisać... Tak wiem ile losuja to był pewien test żeście oblali
Ostatnio prawdę powiedziawszy bardziej skupiam się nad typowaniem na forum
Poprzednie miesiące na forum były dobre wg mnie ten miesiąc narazie słabo lecz to dopiero początek
O wchodzę a Wy znowu tu jesteście
Gosia Wielki Brat lubi jak my gramy
Dziś niedziela to nie gramy w gry TS
Gosia ja jeszcze mam czas na wysłanie może się zdecyduje w mm i mini
Gosia ale my nie gramy w niedziele
Kevin siedź w domu jak Ci dobrze
A dlaczego ma nam odbijać ?
Co się dzieje ?
Co się dzieje ?
ale będzie zombi jak tak wszyscy pozamykani w domu
To już nie Kevin sam w domu
To już nie Kevin sam w domu
Gosia a kto ?
Kevin siedzi sam w domu i ziora i duma
Trzeba stworzyć Trzon
Zaorane!
Pewien wpis podbija internet. Inteligentnym, subtelnym wpisem rozbił bank. Lubie piec dwie pieczenie na jednym ogniu. Druga to jakimi liczbami nie grać dzisiaj w EP. 3 zakłady, dodatkowa ta sama, która pewnie nie zostanie wylosowana.
Pewien wpis podbija internet. Inteligentnym, subtelnym wpisem rozbił bank. Lubie piec dwie pieczenie na jednym ogniu. Druga to jakimi liczbami nie grać dzisiaj w EP. 3 zakłady, dodatkowa ta sama, która pewnie nie zostanie wylosowana.

Oczywiście to chybiki z online.
Boso, ale w ostrogach 

Zawsze szanowałem z tym że wydawałem nie raz na jakieś rzeczy potrzebne tak niby tak a dało by się z tym obejść
Makinero nie ma pieniędzy na opłacanie patologii. Wybory kosztują. Ma rację J. G., że obecny rezydent powinien rezydować w palacu o kolejne 2 lata, bez wyborów. Jestem za.
Już się za przeproszeniem rzygać chce o wirusie wszędzie i czy wyboru przeprowadzić jutro tylko net muzyka telewizja i tak nie oglądam ale czasem ktoś w domu włączy lub radio jutro wszystko będzie wyłączone
Uważam, że nie tylko o 5 lat, a nawet o 10.
Domownicy już pouczeni żadnej telewizji radia lub jak zabacze że słuchają jakiś teorii o wirusie korki od prądu wypinamy
Ja dzisiaj, oprócz Radia Maryja nie słuchałem żadnej innej stacji. TV nie oglądam.
Na klatce schodowej żadnych rozmów sąsiadów o wirusie tryb natychmiastowy
Korki od szampana tylko takie dozwolone Mulag czekam na twoją Victorie