Wpisy 3 805 405 – 3 805 504
5 kwietnia 2020 15:01 → 5 kwietnia 2020 17:43, 100 wpisów
Gabriel, szacun, że pamietasz o przekazach babci. Teraz trzeba korzystać z przekazów pewnego osobnika z Grodu Kraka, ktory oznajmił swiatu:Ja się jeszcze uczę, ja się uczę w samolocie, w pałacu, w podróży, wszędzie się uczę. Szkoda, Gabriel, że nie możesz pisać, bo pewnie byś napisał ' całe życie się uczy, a g..umrze.
Wędrowca, Dolnośląskie to raczej zachód?
A gdzie podział się GABRIEL ?
Ja już po mierzeniu
Wedrowcanetowy, jesteś zainteresowany moim zyciorysem ? Łatwo znajdziesz go na Wikipedii, i nie tylko. Powiadasz, że 'diabeł wie skąd jestem'? Tak wie, bo my współpracujemy ze sobą. Jak On śpi, czuwam Ja.

stary kupon i ostatnie trzy cyfry super szansy
7/10 dziś z tego kuponu wylosowano
I patrzcie jednak liczby są w systemie
Masakra
Gosiu, już kiedyś publikowałas ten kupon.
PASKO - Goldberg przegrał z Braun strowman, i teraz on ma pas mistrza!!!
Zapewne skojarzyłem go z innym lub z inną osobą?
Kevin znowu siedzi sam w domu
Ja dziś robię sernik
Dziewczyna dała mi serce na Fotce.
Krzysztof C to znaczy że się w Tobie zakochała

To jest spód sernika. Kruche ciasto
Krzysztof c, nie bądź naiwny. Nie szukaj na siłę.Przyjdzie czas to poznasz kogoś a przez te internetowe znajomości to tylko się dołujesz
Hej wszystkim
tczewianka
Ja już dawno i ciągle piszę do Krzysztofa aby dziewczynę zapoznał w realu i pisałem mu jak ma to zrobić .
Ale Krzysztof albo nie potrafi czytać albo nie chce słuchać dobrych rad.
Ile można człowiekowi tłumaczyć co ma zrobić ?
Krzysztof jest niereformowalny i szuka na siłę dziewczyny w necie i wysyła im pieniądze.
Ja już dawno i ciągle piszę do Krzysztofa aby dziewczynę zapoznał w realu i pisałem mu jak ma to zrobić .
Ale Krzysztof albo nie potrafi czytać albo nie chce słuchać dobrych rad.
Ile można człowiekowi tłumaczyć co ma zrobić ?
Krzysztof jest niereformowalny i szuka na siłę dziewczyny w necie i wysyła im pieniądze.
K30, publikuje się tutaj wiele zartow o mierzeniu temperatury, ale nie spotkałem się tutaj ze sprzeciwem lub opinia dot. ograniczenia swobod obywatelskich.
Art. 228 ust. 3 Konstytucji RP, w zw. z art. 31 ust. 3, nie ma możliwości ograniczenia poruszania się po terytorium RP bez wprowadzenia stanu nadzwyczajnego. Tymczasem nasze prawa są łamane.
Art. 228 ust. 3 Konstytucji RP, w zw. z art. 31 ust. 3, nie ma możliwości ograniczenia poruszania się po terytorium RP bez wprowadzenia stanu nadzwyczajnego. Tymczasem nasze prawa są łamane.

róbcie wszystko na co macie ochote
żyjcie jakby ten dzień był ostatnim
żyjcie jakby ten dzień był ostatnim
masz rację gosiu przecież to już koniec tylko media nas okłamują że będzie dobrze
Gosia77, powiem tak :

Watykanista
spokojnie, euro już 4,60
dolar 4,25
niedługo im sie znudzi ten wirusek
spokojnie, euro już 4,60
dolar 4,25
niedługo im sie znudzi ten wirusek
K30, Ty myślisz tymi kategoriami co Polak mieszkający w Wielkiej Brytanii - oczywiście, pozytywnie. Posłuchaj jego wypowiedzi na YouTube. 

ONZ - należy do "matki pr*stytutek" (Babilonu Wielkiego). A liczba 666 to nie jest liczba szatana, ale liczba CZŁOWIEKA.
qbam, w naszym przypadku jestem pesymista. Nie sie się na uzasadnienie bo wynik meczu jest 65:35.Przegrywaja mądrzy. Kto prowadzi? - "Bez komentarza. Ci prowadzący w głupocie przyjdą po rozum do głowy gdy będą bez pracy, środków do życia i będą tym razem umierać z głodu.
Makinero, tak. Lubię Twoje komentarze, a najbardziej podobała się mi Twoja celna riposta pewnemu panu. Być może zrozumiał ja?
Makinero, nie tylko ONZ, ale u nas... 

Jak jedziesz na myjkę samochodowa... To mandat
Znajomy gruz wiózł... Dziesiąty kilometrów i nicczyli budować mozesz
Znajomy gruz wiózł... Dziesiąty kilometrów i nicczyli budować mozesz
Myślę że to najlepsze typowanie jakie zrobiłem.. Teraz podmieniać liczby i czekać na obfitość trafien
75kostka75 zatypował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 17054 i trafił(a) 500 zł
Teraz , w czasie kryzysu, nawet w Lotto będzie trudno wygrać coś powazniejszego.Bedxiemy się cieszyć trafna trojeczka w Mini , czy w Lotto.Kryzys tak szybko nie minie.Wczoraj były większe wpływy w Lotto bo otrzymali 13 - ta emeryturę, która niebawem się skończy.Co do mandatów karnych, nie powinno się płacić gotówką, a każdy powinien być zaskarżony.Zaden sąd nie wyda orzeczenia o właściwości nałożonego mandatu karnego.
Cześć
Co Wy cały czas tu siedzicie ?
To jest chore i tyleStarzy nie wychodzą bo boją się śmierci A młodzi piją nie w lesie a za cmentarzem
Wirus sprawił że mam coraz lepsze pomysły na Multitylko że oni inne liczby losuja i robią mnie w koniado czasu
syn wynajął psa na spacer , a jak chcieliśmy żeby go wyprowadził jak nie było epidemi to focha stroił
Dusia ja chyba na wieczór nic nie wyślę siedzę w domu trochę przeziębiony jestem
Może lepiej nie bo co jak trafi mi się wadliwy pokazujacy wynik ok
Mewa gosc poszedl biegac do lasu w krotkich spodenkach na strzelnicy strzelaja sobie,normalnie na rowerach jezdza jak by nic sie nie dzialo
Czytałem że ponoć tam nie można zresztą jak będą chcieli mandaty wystawia znajda ludzi do obdarowania
Czytałem wczoraj ze pare osób gdzieś w polsce myło auta na myjce dostali mandaty w czwartek gość biegal dostał mandat
Do lasu chodzić nie wolno, ale zabijać zwierzęta wolno ! Dusia,w Twoim rejonie przybywa zakażeń ( Bytom, Lubliniec, Tarnowskie Góry i chyba 9 po sąsiedzku z Radzionkowem i w Świerklańcu ). Piękna pogoda, też zaliczyłem spacer spotykając kolekture na stacji paliw.

wojtt mój też zły bo na ryby nie może iść ,roznosi go ,kije żyłki już z 10 razy rozkładał,przewijał
Widzialem kilku wędkarzy nad jeziorem.
przyjedź mamo na przysięgę
ale nie da im tej satysfakcji bo jakby miał zapłacić mandat ,to było by mu szkoda
W Miechowicach nikt nie widzi, można łowić.
We Wrocławiu prawie 200 policjantów brało udział w zorganizowanej imprezie. Co na to główny szeryf ?
wiem było tak 200 stu
Czy już zmierzyli temperaturę bo mi się znudziło siedzenie na tym balkonie
watykanista wiem że panoszy się ta epidemia wokoło mnie ,mąż teraz nie pracuje to do sklepu chodzi i z pieskiem ...ja jestem z/ ryzykiem / więc nie wychodzę ....
3 805 489. Sebastian_M 2020-04-05 (17:37) KUMULACJA dla Forsami !!!
Czy już zmierzyli temperaturę bo mi się znudziło siedzenie na tym balkonie mam 38 i poł
Czy już zmierzyli temperaturę bo mi się znudziło siedzenie na tym balkonie mam 38 i poł
Gdzie jest Osa bo ona ma 30.5
Czego
Ciągle ktoś mnie woła
3 805 492. Sebastian_M 2020-04-05 (17:40) KUMULACJA dla Forsami !!!
Gdzie jest Osa bo ona ma 30. myslałem że już kaput
Gdzie jest Osa bo ona ma 30. myslałem że już kaput
Jem pizze opalam się pucuje auto
Zb ty ciulu jeszcze zipie
Zbigniew, masz bardzo mądrego gostka w mieście.
A ty Osle co nie typisz