Wpisy 3 805 292 – 3 805 391
5 kwietnia 2020 14:29 → 5 kwietnia 2020 14:55, 100 wpisów
Isla Bonita ?
Osa to co robimy ?
Seb ja to a ty...
K30 w piekle jest nisko i jak wpadniesz do tej otchłani to gorzej jak patrzeć z góry
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 05.04.2020 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 05.04.2020.
.
Ma ktoś nr konta od Tadka z Torunia
.
Ma ktoś nr konta od Tadka z Torunia
Siksa się spowiada...Prosze ksiundza zgrzeszyłam ...dałam dupy chłopakowi....oj będzie piekło....już piecze
Osa Ty robisz aaa ?
K30 jeszcze Osy nie zdradzam
A ty seb yyyy
Gabriel, sprowokowałeś mnie, więc odpowiedziałem. Co do wspomnianego kielicha i innych tego typu rekwizytów, to one już dawno utraciły moce cudotwórcze.
Osa ma jeszcze szansę
3 805 310. Mewa 2020-04-05 (14:32) BĄDŹ jak K E V I N
Jacun już lepiej kup se lizaka niż dać pijawie
.
.
Jacun już lepiej kup se lizaka niż dać pijawie
.
.
Ja wiem jak się to nazywa, ale nie chce tutaj się wymądrzać
Zaraz Wam zapodam linka . Watykanista ...Dla Ciebie lektura obowiązkowa
Gabriel, niektórzy nie przeczytali żadnej lektury. Jesli chodzi o książki, to chyba tylko kodeks drogowy.
Gabriel, zawsze byłem optymistycznie nastawiony do tego świata.
Watykanista . Ja przeczytałem łyska z pokładu Idy ale doczytałem tylko do Idy
Gabriel, to ładna lektura.
Watykanista. Nie zapomnę jak się spóźniłem na omawianie lektury Chłopi. Dostałem na W-F-ie piłka lekarską w głowę a ona bynajmniej w takich przypadkach nie leczy i powiedziałem, że Boryna to był chłop i bił chłopów kułakiem
Gabriel, dziękuję za konwersacje, ale wolę poczytać Twoja z...
Watykanista Marnujesz sie tu chłopie Powinieneś wykładać na Watykanie
Ja już stoję od 10 minut na balkonie i czekam
A to tak serio z tym rozbieraniem ? Bo z balkonu na sąsiadka by patrzyli pewnie.
16...64...65...wybieraj
Waty-optymista Wiesz jak się nazywa fachowiec co optyka mchem chaty ?
Spadam
Krzysztof C stoisz już nago na balkonie czy jeszcze czekasz ?
Gabriel, Chłopów czytałem na głos moim pradziadkom. Zasłużony Nobel dla Reymonta. Byłem też w Lipcach Rejmontowskich.
krzysztofc nie wierz w wszystko co tu piszą
Ufo by Cię sciągnęło
Ufo by Cię sciągnęło
Krzysztof C no i co z tego że ktoś będzie patrzył ?
Każdy ma to samo a poza tym to obowiązek i inaczej nie można
Każdy ma to samo a poza tym to obowiązek i inaczej nie można
A ja balkonu nie mam. I co ? Dobra pogram w F1 2018, to pojadę wyścig, abym nie zakończył jak Śp Ayrton Senna. I to na poziomie najtrudniejszym. Który będę ? Dla tych 3 co będą najbliżej atrakcyjne nagrody. A gram w zakłady bukmacherskie choć teraz zamknięte i fajna dziewczyna tam była. Aha zaraz gorzkie żale.
Krzysztof C widziałeś jaka dziewczyna na Ciebie czeka ?
?
Czemu odnoszę wrażenie, że Seba, Krzysztof C, Arczibaldik, i Watykanista to ta sama osoba ?
GABRIEL Ty myjesz tylko tyłek ?
To dlatego pani Jadzia jak do niej wchodzisz zamyka szybkę która dzieli ją od klientów ?
To dlatego pani Jadzia jak do niej wchodzisz zamyka szybkę która dzieli ją od klientów ?
Gabriel, nie wiem czy pamiętasz jaka lekturę mam na dzisiaj? Może przypomnę? 

Krzysztof C jak nie masz balkonu to wyjdź na najbliższy trawnik
Forsami
Masakra, nie to wkleiłem. Wrrr
Forsami a nie pisałem Ci że wygrasz we wtorek a nie w sobotę jak się upierałeś ?
Wtorek to nasz dzień pamiętaj o tym
Wtorek to nasz dzień pamiętaj o tym
Seba ? Słyszałem, że Twoja żona nie chciała się kochać i poszedłeś z tym do lekarza a on zaproponował sex na pieska. Na kontroli u lekarza powiedziaęś , że nie mogłęś żony wyprowadzić przed blok na trawnik by tą pozycję wypróbować
Forsami zobacz co napisałem przy moim niku to wszystko dla Ciebie
GABRIEL ja to ja ale nie chcę nawet wiedzieć jak ten żółw robi to z Tobą
Forsami raz już dali 3/6