Wpisy 3 804 052 – 3 804 151
4 kwietnia 2020 12:34 → 4 kwietnia 2020 13:12, 100 wpisów
Panoramix ja piekę ciasta a co ?
Panoramix miałem tylko 1 liczbę lipa z miodem jak to mówi Arczi
Aniu to czekam na Twój ruch
Dziś możemy zacząć bliskie spotkania 3-go stopnia
Dziś możemy zacząć bliskie spotkania 3-go stopnia
Aniu masz fajnego agenta
Aniu ja nie cisnę tylko przypominam
50 30 20 różnie na karty.
Krzysztof i w sumie wyślesz im tyle kasy co Ci pisałem czyli około 600 zł a za tyle to byś z realną namacalną dziewczyną wyjechał na 3 dni i miło spędził czas
Kiedyś go zapuszkują, bo widzę, że wiek nie ma dla niego znaczenia! Moja córka ma 10 lat i dlatego tak strasznie mnie to w.....wia! Wszędzie pedifile
Ale ja jestem normalny. Dla mnie jest nie jest najważniejszy, tylko: poznanie, relacje, miłość.
Teraz dziewczyny są takie.
Krzysztof ale to nie jest normalne co robisz! Wysyłasz pieniądze nastolatkom
Niemam kaca zaraz do miasta po żarcie i wieczorem drugiego trza otworzyć
Krzysiu bo mi żołądek sie skręca ze śmiechu
Ale koledzy dobrze Ci radza idz po ruchaj taniej będzie
Ale koledzy dobrze Ci radza idz po ruchaj taniej będzie
Może nie masz złych intencji, ale proponuję uderzyć w inny przedział wiekowy
Bądźcie ostrożni, bo ludzie wariują z powodu zamknięcia w domach! Rozmawiałem o tym z kuchenką mikrofalową i tosterem podczas porannej kawy i wszyscy zgodziliśmy się, że to idzie w złym kierunku. Nic nie mówiłem pralce, ponieważ wszystko przekręci, a już na pewno nie lodówce, bo jest zimna i zachowuje dystans. W końcu żelazko mnie uspokoiło, mówiąc, że będzie dobrze, żadna sytuacja nie jest taka zła i wszystko da się wyprostować Ps. Z szafą nie gadałem jest zamknięta w sobie
Trzeba mu zamówić do domu gorącą trzydziestkę, a nawet na pierwszy raz czterdziestkę i wybijemy mu z głowy małolaty! Tylko podaj adres dostawy
Krzychu kobiet jest więcej niż mężczyzn coś robisz nie tak, pomyśl jak to zrobić dobrze daj ogłoszenie swoje do gazety są takie dział matrymonialny na pewno kogoś znajdziesz.I nie wirtualnie ale się spotkacie oprócz tego są biura które się tym zajmują i łączą pary spokojnie znajdą kogoś podobnego do ciebie
a ile kobiet za granicy Syria a co ja pisze wschód Ukrainki zaraz będziesz miał i nie tylko na noc ale do życia wiecznego na tym padole ziemskim
teraz to jest problem by się odpędzić od kobiet problem jest jak nie mieć kobiety a nie chcieć coś krzychu nie tak
Mulag niektóre chcą tylko się zaczepić a później uciekają
u mnie w mieście dużo pięknych kobiet z Azji ciężko powiedzieć jaki kraj więc piszę Azja
Bangla deszcz czy nie bangla ?
Ale rady dostał
Lepiej mu pomóc bo albo go zamkną albo zbankrutuje
Lepiej mu pomóc bo albo go zamkną albo zbankrutuje
Mulag fakt ukrainki w potrzebie firmy nie maja zamówien a jak pracuja to w tyg w weekend nie ma nadgodzin jakos musza dorobić a ten ma o tyle dobrze ze blisko na wschód tylko musiałby się od rodziców wyprowadzić 28 lat ma już czas
Mulag zaproś Krzysztofa niech sobie jakąś wybierze
Aby się tylko u Ciebie nie zasiedział
Aby się tylko u Ciebie nie zasiedział
Ukrainek też sporo jest szukają Panów by z nim żyć dostać obywatelstwo nie które na noc a nie które się szanują i szukają na poważny związek
Tylko jak on trafi na te które się szanują ?
Aniu zjadłaś już śniadanie ?
Obudziłaś się ?
Obudziłaś się ?
Jacek te Ukrainki dadzą sobie radę żeby mu postawić głowę do góry
także krzychu jaki ty masz problem może chcesz i nie chcesz w środku chcesz ale wyjść nie możesz do ludzi
K30 widziałem Koziołka
Jednego mi prześlij
Jednego mi prześlij
Nie wątpię ! Byłem w ubiegłym roku na Ukrainie i zdecydowanie są to najpiękniejsze kobiety na świecie
Forsami we wtorek wygrywamy 21 Milionów pamiętaj o tym