Wpisy 3 804 021 – 3 804 120
4 kwietnia 2020 12:03 → 4 kwietnia 2020 13:05, 100 wpisów
Pasuje poćwiczyć bo wczoraj nie mogłem mięśnie mnie bolały dziś pasuje poćwiczyć
To sobie pospałeś
Najważniejsze być wyspanym i wypoczętym
Najważniejsze być wyspanym i wypoczętym
400 zł chce dziewczyna abym jej wysłał na telefon, u siebie kupi, nie muszę ja kupować.
szczepan71 zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 893110 i trafił(a) 502 zł
11 to magiczna liczba z wyrazu suriwanorok
Krzychu nic nie dawaj najpierw się spotkanie na żywo jak coś dawać to osobiście nic nie wysyłaj
400 na telefon po co jej tyle do kogo na za tyle dzwonić do rodziny na planecie uran
krzysztof c Ty serio masz 28 lat? zachowujesz się jakbyś miał 15 i pierwszy raz chciałbyś podupczyć
Myślę że można przebrać się za śmierćkażdy o niej słyszał ale nikt nie widział na oczy
A ja się śmieje jak widzę zakryta kolekturejaka to różnica jak masz fart trafiasz z maszyny i tyle
Tomi jak na razie prowadzisz w rywalizacji
Krzysztof C i Ty tak wysyłasz tym dziewczynom tyle kasy ?
A nie lepiej gdybyś się umówił z realną dziewczyną i za te 400 czy 600 zł byście pojechali na 2-3 dni w góry ?
Tam są tanie kwatery po 25-30 zł za dobę i 2 dni z realną dziewczyną dobrze Ci zrobi
A nie lepiej gdybyś się umówił z realną dziewczyną i za te 400 czy 600 zł byście pojechali na 2-3 dni w góry ?
Tam są tanie kwatery po 25-30 zł za dobę i 2 dni z realną dziewczyną dobrze Ci zrobi
Nie
Nie daje tyle.
Ale jak wolisz to robić przez kamerki to Twoja sprawa
Krzysztof a ile im dajesz ?
Witaj Aniu
Aniu masz to co chciałaś
Aniu masz to co chciałaś
Panoramix ja piekę ciasta a co ?
Panoramix miałem tylko 1 liczbę lipa z miodem jak to mówi Arczi
Aniu to czekam na Twój ruch
Dziś możemy zacząć bliskie spotkania 3-go stopnia
Dziś możemy zacząć bliskie spotkania 3-go stopnia
Aniu masz fajnego agenta
Aniu ja nie cisnę tylko przypominam
50 30 20 różnie na karty.
Krzysztof i w sumie wyślesz im tyle kasy co Ci pisałem czyli około 600 zł a za tyle to byś z realną namacalną dziewczyną wyjechał na 3 dni i miło spędził czas
Kiedyś go zapuszkują, bo widzę, że wiek nie ma dla niego znaczenia! Moja córka ma 10 lat i dlatego tak strasznie mnie to w.....wia! Wszędzie pedifile
Ale ja jestem normalny. Dla mnie jest nie jest najważniejszy, tylko: poznanie, relacje, miłość.
Teraz dziewczyny są takie.
Krzysztof ale to nie jest normalne co robisz! Wysyłasz pieniądze nastolatkom
Niemam kaca zaraz do miasta po żarcie i wieczorem drugiego trza otworzyć
Krzysiu bo mi żołądek sie skręca ze śmiechu
Ale koledzy dobrze Ci radza idz po ruchaj taniej będzie
Ale koledzy dobrze Ci radza idz po ruchaj taniej będzie
Może nie masz złych intencji, ale proponuję uderzyć w inny przedział wiekowy
Bądźcie ostrożni, bo ludzie wariują z powodu zamknięcia w domach! Rozmawiałem o tym z kuchenką mikrofalową i tosterem podczas porannej kawy i wszyscy zgodziliśmy się, że to idzie w złym kierunku. Nic nie mówiłem pralce, ponieważ wszystko przekręci, a już na pewno nie lodówce, bo jest zimna i zachowuje dystans. W końcu żelazko mnie uspokoiło, mówiąc, że będzie dobrze, żadna sytuacja nie jest taka zła i wszystko da się wyprostować Ps. Z szafą nie gadałem jest zamknięta w sobie
Trzeba mu zamówić do domu gorącą trzydziestkę, a nawet na pierwszy raz czterdziestkę i wybijemy mu z głowy małolaty! Tylko podaj adres dostawy
Krzychu kobiet jest więcej niż mężczyzn coś robisz nie tak, pomyśl jak to zrobić dobrze daj ogłoszenie swoje do gazety są takie dział matrymonialny na pewno kogoś znajdziesz.I nie wirtualnie ale się spotkacie oprócz tego są biura które się tym zajmują i łączą pary spokojnie znajdą kogoś podobnego do ciebie
a ile kobiet za granicy Syria a co ja pisze wschód Ukrainki zaraz będziesz miał i nie tylko na noc ale do życia wiecznego na tym padole ziemskim
teraz to jest problem by się odpędzić od kobiet problem jest jak nie mieć kobiety a nie chcieć coś krzychu nie tak
Mulag niektóre chcą tylko się zaczepić a później uciekają