Gabriel co Ty gadasz to koperty bąbelkowe 25 groszy sztuka
3 803 537. krasnalek 2020-04-03 (22:41) Białystok
listonosze będą z PO napewno
GABRIEL Takie sms-y wysyłasz ?
Najlepsza scena jak wjeżdża taki robot Oni spinkalają na koje w strachu a to odkurzaczyk i go karmił z ręki
GABRIEL co Ty znowu wymyślasz ?
Seba przyznaj się, jak kupiłeś w Ruchu widokówkę. Zrobiłeś w niej dziurkę założyłeś na Bambino i nie dość, że Ci zagrała to jeszcze rzuciła obraz 4K na ściane
Seba ? Może i masz wyobraźnię z wypiekami(na twarzy) ale z muzyki pała
To prawda, że od razu z kartą wyborczą listonosz będzie emerytowi przynosić w tej kopercie 13-kę ?
noooo ze niby taka łapówka
no a;e sie to wszystko fajnie zbiegło Wirus 13-ka i wybory
Nie zapomne kiedyś jak mnie komuna wkurzyła Jedyny sklep nocny w gminie Oczywiście , wiadomo ile by czlowiek nie kupił zawsze braknie Lecę o 3-ciej w nocy a tam napis ...Okręg wyborczy 135
Srał piesz wszystko Kochani Zyczmy sobie aby wszystko wróciło do normalności JP nie mam zamiaru do monopolowego po krzakach skakać żeby mnie nie złapali. A co jak zaczną strzelać ...stój służba wartownicza bo bedziemy strzelać bez opamiętania
Miłych snów
jutro was odwiedzę bo mam wolne
Przecież flaszką się nie zasłonię
Gosia 77 taa i jak w tym filmie walka o ogień Małpa daje małpie proce ta z mądrzejszego plemienia a ta druga trzyma procę odwrotnie i se prosto kamiorem w czoło i zdziwiona
Film polecam Właśnie się cofamy w czasie
JP lot na Marsa a Srarsa jakiegoś nie mogą opanować
22:54
117 nowych przypadków zakażenia koronawirusem. Potwierdzone przypadki dotyczą: 39 osób z woj. kujawsko-pomorskiego, 17 osób z woj. mazowieckiego, 16 osób z woj. dolnośląskiego, 12 osób z woj. łódzkiego, 8 osób z woj. świętokrzyskiego, 7 osób z woj. podlaskiego, 7 osób z woj. pomorskiego, 4 osób z woj. małopolskiego, 3 osób z woj. warmińsko-mazurskiego, 2 osób z woj. lubelskiego, 1 osoby z woj. wielkopolskiego oraz 1 osoby z woj. lubuskiego. Zmarło sześć kolejnych osób: 89-letnia kobieta ze szpitala w Bytomiu, 67-letni mężczyzna ze szpitala w Katowicach, 75-letni mężczyzna ze szpitala w Zgierzu, 72-letni mężczyzna ze szpitala w Łodzi, 68-letnia kobieta i 66-letni mężczyzna ze szpitala w Poznaniu.
2020 21 wiek a nie mogą sobie poradzić z wirusem
Nasz Seba od babek już ma lekarstwo na wirusa Motto na dziś Myjemy łapki i żremy babki
1 088 878
.
To całkowita liczba zarażonych na świecie na chwile obecną
Dobrze, że ja pochodzę z Dzierdziówki
A trafić w totka to kur...sie nie da a taki wirus na miliardy akurat ciebie dopadnie
Ciekawe kiedy się to skończy
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 16 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 39 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubuskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 12 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 17 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Boziu pobłogosław to żarło aby z nas nie wydarło
Jacunn Złego anieli nie biorą
gabriel 13 juz rozdane sa bez kart do głosowania, wszystkie 13 miały byc na poczatku kwietnia a wybory dopiero w maju jesli beda?
choc wszystko sie zanosi ze chyba beda tylko nikt na nie niepojdzie, to po 1 po drugie zadna starsza osoba nie wpusci listonosza do siebie bo kazdy boji sie koronoovirusa niestety, a niekazda osoba starsza tez posługuje sie komputerem czy tez telefonem komórkowym,
Ponoć ten wirus się boi żółtego
Arczi a po czwarte nie każdy listonosz to musi być listonosz
Na wnuczka już było Teraz będzie na ojczyznę
Bedzie akcja -zabierz babci dowód
puk puk...kto tam....listonosz z kartą do głosowania...Proszę wsunąć pod drzwiami...nie mogę...czemu ?...kręgosłup mnie boli od dźwigania torby...a to jak tak to niech pan wejdzie z taką torbą
Oni toczą wojnę o dzień wyborów, a jeszcze przed chwila słychac jak gwałtowny wzrost epidemii, z takim juz tempem to niedługo pół polski zachoruje. Najgorzej mają ci co w miastach mieszkają.
wiec jesli nawet by sie odbyły takie wybory to niestety asle frekwencja bedzie bardzo niska, bo mało kto bedzie w tych wyborach uczestniczył no chyba ze sami z parti po ,psl i inych partji ci co chca sie zarazić koronowirusem na zyczenie umnie w bramie kazdy sasiad unika 2 sasiada jak ognia, bo sie boi zarazenia koronovirusem, nikt nikogo do siebie niewpuszcza, acoi dopoiero kogos do bramy w bloku
Arczi Dobrze że ten wirus z tyłka nie pochodzi bo nie wyobrażam sobie podcierania bezprzewodowo
tak ze listonosz niema szans wejscia do bramy lub tylko na telefon
Nikogo normalnego nie obchodza wybory, chyba, że jest się tylko katolikiem, którzy żyją polityką.. która i tak nic ciekawego nie wnosi w ich szare, nudne życie.
GABRIEL - ZUS to ma mi kase przysłać, bo będę chłostać
ja mieszkam w takiej bramie gdzie jest w klatce schodowej 15 lokatorów jak codziennie widze jak sie przemieszczaja do domu i z domu,z 30 razy, dziennie to terazkorytarz pusty jest mało kto wychodzi wogóle do sklepu czy gdziekolwiek, wszyscy siedza w mieszkaniach,nawet ci trunkowi po piwo niewychodza, juz jakies z 2 3 tygodnie, na ulicach pustki , lub gdzies ktos kogos widzi gdzies znajomego to witakja sie gdzies z daleka pomachujac rekoma, dajac znak ze jeszcze żyją, ludzie jedni uciekaja przed drugimi
3 803 598. GABRIEL 2020-04-03 (23:11)
Arczi Dobrze że ten wirus z tyłka nie pochodzi bo nie wyobrażam sobie podcierania bezprzewodowo
.
Emeryt który dostał 13-ke Dzwoni do agencji po 16-ke Puka panienka .....ooo przepraszam chyba pomyliłam piętra ..aaa nie nie prose niech panienecka wejdzie. Staruszek panience tak dogodził, że za darmo ona prosi go raz jeszcze ..ło kej panienecko ale musi panienecka to zrobić łobiema rąckami ...a czemu obiema ? ...a bo jak ostatnio była tu kolezanecka panienecki i roniła mi jedną rącką to mi portfelicek zginął
Arczi ty żyjesz jak ja w latach 90 teraz jak byś żył w tych warunkach jak ja teraz miał byś już bardzo ciężko przeżyć ale fajnie że tak nie masz
Na cały świat policzyłem że jest dwóch depili jeden na białorusi drugi w polsce
Którzy nie chcą walki z koronawirusem
Wersja druga. Emeryt w agencji widzi cennik . Numerek na podłodze 50 zł w łóżku 200 zł Wyjął kalkulator liczy...za prąd 150 , gaz 200, woda 100 a niech bedzie za 200 zł mówi do burdel mamy Czyli w łóżku ? ..a nie nie 4 razy na podłodze poprosze
tylko na ulicach widac policje jezdzaca i podajaca komunikaty oraz straz pozarna oraz pogotowie, wczoraj szedłem do sklepu , przechodzilem kolo pogotowia na przeciwko mam park ,a z parku wychodza 2 takie paniusie z za jkiosku z torbami juz i jedna i 2 żegnaja sie i mowia to do jutra i jedna i druga w rece trzymaja setki juz wypite a widziałem jak piły odrazu z gwinta i na szybkiego
Arczi to nie czytałeś o odkażaniu parków ?
z wyborami to jest o tyle śmieszne że do sklepów ludzie chodzą a szczególnie tych dużych także się to kupy nie trzyma ta troska o zdrowie ludzi a już ma być pozwolenie że w kościele może być 50 osób
Arczi znasz mnieJa nie gadam głupot jak Seba po sterej babce
50 osob w kosciele? A na ryby samemu nie mozna
Tym bardziej że w Niemczech były wybory w czasie wirusa nie tak dawno Wydaje mi się że opozycja boi się przegranej sami z PO forsowali korespondencyjnie teraz jak rząd to im to nie pasuje obłuda jak coś
Moja karta do głosowania pijdzie odrazu w śmietnik
GABRIEL Ty tu najwięcej gadasz głupot a po czym to tylko Ty to wiesz
Jedni i drudzy grają swoje na skrzypcach komu co pasuje
Mój dziadek kiedyś pracował jako kościelny Ksiądz mu kazał wypełnic taczkę kamieniami i jeździć po strychu w czasie mszy. Słyszycie Na tace nie dajeta i Bozia sie gniewa a dziadek napinkala tymi takami po strychu Ludzie Bogobojne rzucają same papierowe a tu nagle sie klapa w strychu otwiera łeb dziadka sie wsuwa do kościoła i krzyczy ...peosze ksiundza sie kur...kółko urwało
gabriel wogole do parków , czy placów zabaw jest zabronione wchodzic w parku jest tez monitoring a dwie kobitki chowajac sie za koisk degustuja po 100% ja rozumie gdyby to byli 2 goscie, to jeszcze by uszło ale kob iety matki które maja dzieci w ten sposób sie zachowuja w miejscu publicznym juz pomijajac ten park ze jest zakaz wchodzen9ia teraz , ale zeby tak sie zachowywały 2 kobiety w wieku okolo tak gdzies 58lat?moze coit wiecej
Tylko prawdziwe wybory inne mogą być sfałszowane
GABRIEL Ty już to opowiadałeś 147 razy człowieku
I tak wiadomo kto by wygral te wybory
Seba a ja te Twoje babki widze 1-szy raz
wirusa nie była i tak spora ludzi to olewa w czym oni maja problem
Tak nie wolno wchodzić do parków lasów na place zabaw
Ciekawe jak król zachoruje i umrze co zrobią
GABRIEL No widzisz ja jestem na topie a Ty się cofasz
Seba wolno wchodzić do paeków ale nie wolno wykradać jajek na placki ptakom
Wszystkie te mandaty wystawione będą niestety anulowane w sądach
Seba grasz na gitarze whisky moja zono?
Już nie będę jadł trzeciego kawałka babki
nie ten stan ogłoszony by takie zakazy dawać nie piszę tu że są niepotrzebne tylko nie przy pandemii
Dziewczyne o perłowych zębach seba gra
Ciekawe jak sądy to będą rozpatrywać
3 803 623. GABRIEL no wiem wiem , ale juz to słyszałem od CIEBIE pisałes juz oi swoim dziadku kiedys oi o kosciele i tej taczce pamietam to
Ale macie ludzie teraz problem
Jest dobry wywiad na kanale gościa mieszkającego w Niemczech na temat wirusasytuacja podobna do naszej większość ludzi wcale nie umarła na covid 19 a na choroby poboczne lekarz który to zauważył został uznany za głupca bo ostrzegał już w lutym że idzie fala podobna do grypy sars 2 ale szybko się rozlewaA atakuje płuca i ludzi z niewydolnością krążenia
Moim zdaniem powinny być przełożone wybory i odbyć się normalnie a tak będą sfałszowane
GABRIEL bardzo dużo powtarza