Wpisy 3 803 121 – 3 803 220
3 kwietnia 2020 20:21 → 3 kwietnia 2020 21:09, 100 wpisów
Ale to nie po raz pierwszy w sumie w ostatnim czasie około roku trzy razy 5/5 w mini mi przepadło
Widocznie nie jest mi dane
Widocznie nie jest mi dane
OK Wojtt
Ani to my się dwoimy i troimy zeby wygac 5 w mini a Ty wypuszczasz ?
Aniu podawaj mi liczby a ja bede gral
Jakaś paranoja żeby wykupywać żywność jak na wojne
coś mi tu śmierdzi
coś mi tu śmierdzi
Na raka umiera hoho co dziennie czemu nikt nie panika je
żywność zawsze była droższa od marmterialnych rzeczy które to bardziej wolałam kupić niż zjeść i wysrać
Czy ktoś wie, jakie jest najbardziej nurtujące pytanie ludzi całego świata?
Ja się bardziej boje dostać grzybicy niż jakiegoś konorawirusa powaga
dla mnie nurtujące pytanie to nie czy przeżyję bo mi to obojętne
Pytanie brzmi ,czy będą zbiorowe oskarżenia dla Państwa że w pore nie zareagował Wszyscy powinniśmy już takie wnioski składać
Pytanie brzmi ,czy będą zbiorowe oskarżenia dla Państwa że w pore nie zareagował Wszyscy powinniśmy już takie wnioski składać
Państwo powinno rodzinom co najbliższych stracą dać zadośćuczynienie
W chinach juz po zarazie
bo tam wiedzieli szybko jak chcesz wyjść z domu to wychodzi w masce
bo tam wiedzieli szybko jak chcesz wyjść z domu to wychodzi w masce koronwirus miał zmniejszyć ilość ludzi ale wyjdzie całkiem odwrotnie będzie więcej ludzi
Nie
co ludzie robią w domu picie jedzenie no i wiadomo co siedzenie w domu
Dziś ludzie wiedzą co to są gumki
1981 nie wiedzieli stan wojenny
Mulag śmieci to przez okno widzisz co ludzie piszą na Spooted niech se Mariusz Dratewka segreguje
Forsami idziemy do wojska
Pamiętacie taki śmieszny film jak Marsianie Atakują? Polecam ten film
Chyba 21 lat forsami za kratkami
zobaczycie na koniec roku co będzie porównajcie statystyki i zobaczycie co wam ja dziś powiedziałem
będe grał w statki tylko na kartce w kratke tak Zbyszek zgadza się
Już jestem
Ciasto w piekarniku mogę normalnie pisać i rozmawiać
To tak Wojtt dostarczaj mi ryby bo mój znajomy ma wędzarnie taką mała na działce
tak się to skończy że Państwa powiedzą że wygrały z wirusem a to nie będzie całkiem prawda ale wyjścia nie będzie bo nie da się tego ciągnąć w nieskończoność
3 803 096. Mulag ale OJ, RYDZYK dostał ten samochód od bezdomnego z poloni amerykańskiej nie od bezdomnego w polsce
Teraz Aniu dostarczaj mi liczby do Mini a ja będę je puszczał i wygraną dzielimy
Forsami
Już jestem
Już jestem
Arczi witaj przyjacielu
Arczi kto robi z Ciebie mecenasa ?
Bolek
Seba,same sandacze,szczupaki i sumy, zarobimy wiecej niz na trojkach w mini
W EJ 405 000 000 zł
405 Milionów zł
405 Milionów zł
Wojtt kiedy mi dostarczysz ?
3 803 173. Mulag nikt niewygra z koronowirusem , nie uwierzrze do poki niezobacze ze ten koronoovirus odszedł na dobre śledż przez internet co sie dzieje w bergamo we włoszech jesli tam pademia ustąpi to i ustapi wszedzie, dopóki tam sie nieskonczy tzw umie5ralnosc to kotronowirus bedzie zabijal nadal ludzkosc
3 803 192. K30 ja stawiam dzis na liczbe 68
chcieli zmniejszyć ilość ludzi ale jest takie coś jak karma i zamiast zmniejszyć zwiększą
3 803 181. Sebastian_M a jakis tam koles uzywajaca tu chyba z 25 nicków róznych podejrzewam ze to jest ktos z elyty z typujemy parkami, tam sa tacy tylko ludzie zawistni
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 2 x 208 669,50 zł
w Polsce 2 x 208 669,50 zł

29 to mój pewniak
Opublikowanie tych zakładów jest testem na 'zawiść' wspomniana przez kogoś.