Wpisy 3 802 821 – 3 802 920
3 kwietnia 2020 16:03 → 3 kwietnia 2020 16:55, 100 wpisów
Andreas3864, jesteś tak inteligentny, tryskający kultura i przepełniony miłościa do bliźniego, pytam czy wiesz co to jest 'memlono'?
Zaraz cie Admin schowa do wora ty psychiczny mutancie
Ino, ano, po jakiemu to?
Może dziś upiekę sernik
Ale jaja

Seba -na zimno najlepszy
Dobry jest i na zimno i na ciepło .
Ja lubię w każdej postaci. Teraz robię makaron a później ciasto
Ja lubię w każdej postaci. Teraz robię makaron a później ciasto
w bidrze mom pkt lotto mało co mnie nie zlinczowali musiałem się tłumaczyć ze nie idę na sklep eh czasy nastały ochroniarze z policjantami matki z córka nie wpuścili bo skoro po 1 osobie to po 1 osobie nie ma tez łażenia parami
seba-jak zrobisz sernik to podeslij gołebiem
Oto miłość do bliźniego i pokaz kultury. 

u teściów na uliczce policja do 3 domków zagląda pytając czy właściciele są w domach dobrze ze w czasie kwarantanny do domów nie wchodzą z metrówka
Mewa-120cm pała szturmowa
nie nabijam się żeby nie było ani też nie szydzę z jakiej kol wiek religii żeby było jasne na fb krążą filmiki jak z meczetów wyganiają batami pilnując liczby osób czy tez gonią w Indiach batami do domów u nas też powini trzymac krótko
Mzgoda,Wiatrak20,Watykanista--psychiczny gostek chce zaistniec na MP
Andrzejku 

Pani Ania - DoruchAnia
3 802 813. Mewa 2020-04-03 (15:58) BĄDŹ jak K E V I N
Ciekawy ten ostatni nick pasko ciekawy proponuję 2x czerwona jak nic na jakiś czas spokój
3 802 813. Mewa 2020-04-03 (15:58) BĄDŹ jak K E V I N
Ciekawy ten ostatni nick pasko ciekawy proponuję 2x czerwona jak nic na jakiś czas spokój
Seba-jakie postępy?
u nas ludzie maja problemy naprawde ze zrozumieniem skoro 1 osoba to 1 osoba bedac w kuchni przed chwila luknełem w storne bidry z 20 osob powiedzmy ze 2m odstepu i stoja 4 pareczki w tym 2 kolegow
seba-na sernik wszyscy czekamy
Sernik później teraz makaron gniotę
ja już od 7ej,gotowy do apelu
taka pała lała wielu sie nauczyło tak wyprostowało ze do dzis prosci chodza lub tez chorzy z nienawisci
nie gram w ej zaraz dla zabwy podam 2x pary liczby dodatkowych i do nich 2x 8 liczb
Mewa..jestem na wybiegu..na podwórku..ale wczoraj było 2/6 narazie...
Arczibalik73, pozdrowka z Gdańska 

forsami na wybiegu hm ok ok nie czepiam sie pobiegaj sobie pobiegaj oby za kobieta a nie przed kobieta
Co ja czytam koniec pandemii ale fajnie idę się przejść z rodziną bez celu
Pasko-zareaguj na psychicznego gościa w 27 nicku,obecne Mzgoda,Wiatrak20,Watykanista-jedna osoba niemoze teroryzować strony
sara jarosławs i inne takie mesko damskie nijakie cos no i ciekawe czy załozy te nicki co wpsominał/a
3 802 812. Watykanista 2020-04-03 (15:54 szczegolnie ten ostatni
3 802 812. Watykanista 2020-04-03 (15:54 szczegolnie ten ostatni
mewa niestet ale z tych liczb co podałes niby na powtórke to nie bedzie NIC, wejda inne i raczej ich oboki
Arczi podaj które padną lata mi uciekają dom sobie chce kupić w tym roku
3 802 855. Watykanista ja równiez pozdrawiam CIĘ z dolnego śląska

Prawdziwe dzieło

Zobaczcie prezydenta Torunia ?no szacunek i tyle bo sam nie godzi się na wybory choć to miasto Radia Maryja
ejacek dla zabawy jak ktoś chce zaryzykować parę czy liczbę proszę ps wpis nie wymaga komentarza jest tylko i wyłącznie moja twórczością dla zabawy nie gram w ejacka
02,07,13,17,24,29,35,38 => 04,09
12,13,15,24,36,39,42,45 => 02,07
02,07,13,17,24,29,35,38 => 04,09
12,13,15,24,36,39,42,45 => 02,07
No czekam na wieczór i całe 10 dni typowania bo wtedy zobaczę w jakim jestem pkt100 pkt muszę uzbieraćto minimum
3 802 863. Mulag witaj co do liczb na multika wychodzi mi tutaj ze liczby powinny wyjsc dzisiaj od nr 11 po kilka w kazdym zedzie do 78 omijajac rzad pierwszy od 1-10, ale nic z tego co tu wczesniej podał mewa, bardzo mi prz\ykro ale te liczby niewyjda no chyba ze mewa zadzwoni do TSA i poprosi anby je dla niego wylosowali ponownie to wtedy moze i taak

Pokazuję Wam cały cykl produkcji makaronu.
3 802 855. Watykanista ja niejestem tu niczyjimm mecenasem co TY za głupoy tu piszesz co wymyślasz i siejesz tu jakiś zamęt na stronce niemasz się czego czepić to czep sie tramwaja ia nie tu porzadnych ludzi
Arczibalik73, jaki zamęt? Tego nie widzisz? Pochwalasz takie wpisy? Mnie one nie przeszkadzają, Twoje też. 

No w sumie sprawiedliwe z perspektywy moje siedzę mniej godzin pracy to i mniejsza wypłata
Dzisiaj w Mini 2 powtórki i :1,18,33
Mulag nie nażekaj bo co byś powiedział jak by nie nie nie nie nie ma pracy
Można zarabiać szyjąc maseczki i sprzedawac za połowę ceny rynkowej
Gosia,co puszczone
Mulag taki jeden miał koników 7 a teraz nie nie nie nie ma ani jednego
Forsami nie chce Cię wkurzyć UFO liczby zerknij bo nie wiem które to były
Będa trzony makaronowe
Znajomy w 5 godzin sprzedał 500 maseczek po 4 zł.