Wpisy 3 802 360 – 3 802 459
3 kwietnia 2020 00:00 → 3 kwietnia 2020 09:59, 100 wpisów
Razem to moment uzbieracie
Za minutę koniec kwarantanny
Czyli dopiero za 3 lata kupicie sobie mieszkanie ?
Rano już na miasto
Dziś byłem u takiej młodej dziewczyny w mieszkaniu .
Jeszcze chciała żebym do niej przyjechał

Dobrze że macie plany
no jak urlop nam dadzą a raczej dadzą to 10 kwietnia na miesiąć do pl z nią przyjade
Ktoś tutaj udaje młodzika, a głos faceta na 38 do 42 lat. Gdzie te skany wygranych???
K30 aby już nie było wirusa
Chciała żebym jej zrobił kilka rzeczy w mieszkaniu
To co chciała zrobiłem ale ma jeszcze coś do zrobienia
Sama
Gdyby miała chłopa to by on jej zrobił to lub tamto
Gdyby miała chłopa to by on jej zrobił to lub tamto
Ale ja czekam na Osę
no ja w piątek 10 bede w pl z niunią to pogram ostro w lotto tym bardziej ze promocja jest 5/5
Teraz będziesz w PL ?
To super.
Idę spać. Nie zapomnij jutro gramy Monolit
Idę spać. Nie zapomnij jutro gramy Monolit
bo pracuje co drugi dzien ale do maja szefowi rząd bedzie dawał kase za mnie
Dobrej nocy wszystkim życzę
roboty narazie malo to trzeba urlop wykorzystac bo z wycieczki chyba lipa do arabów
Jak sie czujez Jacunn? Sumienie gryzie?
Może ktoś zabroni mi przekazywanie takich informacji? Czy ktoś z Portalowiczow wpłacił jakąś kwotę na rzecz szpitali? Ja wpłaciłem 100 zł 

1. status Watykanista 2020-04-02 08:38:02
Proszę, powstrzymaj się od oskarżeń ludzi, których nie znasz.Szanuj ich ucxucia.
To czemu Ty oskarżasz innych i nie szanujesz innych uczuć?
Proszę, powstrzymaj się od oskarżeń ludzi, których nie znasz.Szanuj ich ucxucia.
To czemu Ty oskarżasz innych i nie szanujesz innych uczuć?
Ja bym nie wpłacił nic bo przez 25 lat co miesiąc odtrącano mi na służbę zdrowia gdzie tylko dwa razy byłem u lekarza.Moimi pieniędzmi leczyli innych a jakbym teraz ja zażądał zwrotu tych niewykorzystanych koszt?w przez tyle lat ? Co by było?
Bogdan,to żadne oskarżenia.To jest
wypowiedź ministra zdrowia?
wypowiedź ministra zdrowia?
Bogdan, przeczytaj wywiad ministra zdrowia nie tylko na Interii, to jego słowa, a oskarżenia to są Twoje pod moim adresem. Jeśli dostrzegles w tym apelu coś co obraza uczucia, to miej pretensje do autora - ministra.
Watykanista małe proste pytanie pomijając fakt wielonickow o treści też pomine czemu piszesz ostatni wpis czy tez zegnajcie po czym się i tak pojawiasz
Mewa, Wy macie obsesje na nowych portalowiczow. Zmieniłem decyzję, jest ona moja osobista, a Ty nie masz moralnego prawa zwracać mi uwagę. Pozdrawiam.
Popatrz jak wielu przybylo portalowiczow. Gross z nich loguje się przez FB.
Wypłata i zagraj ponownie. 

Wszystkim Ryszardom wszystkiego dobrego. Tymi też zagram ponownie po realizacji wygranych. 

Bogdan, czytaj wstęp do wypowiedzi ministra. Nie wymagam przeprosin, ale proszę przed napisaniem uwag, najpierw włączyć myślenie. 

Znowu Wariatkowo od samego rana,
Końce 3,1,5,8 do tego podlozyc liczby tylko nie pierwsze z brzegu
Watykannie grałem szybkie 600 nigdymoże jutro zamiast Multi wezmę
Jaja zawsze nosze przy sobie
Żona nienarzeka
Technika to podstawa-trzeba się umieć obsługiwać
WalduśKolejny dzień walki z TS
Złudzenia,Marzenia
W miejscowości Warszawa padła wysoka wygrana w zdrapce SZALONE 20
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Od czasu wirusa lepiej myślę... I myślę że Kaczyński jest albo chory albo stuknięty by kosztem zdrowia robić wybory korespondencyjne... Wiedząc że zaraża na listach przenosi sie bardzo szybko
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 244 031,70 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Jak 1 dziś wejdzie choć sama to jestem dobry... Nawet na wieczór...
witam
KAT001 zatypował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 16429 i trafił(a) 2500 zł
w dalszym ciagu ludzie starsi i seniorzy nie rozumieja ze trzeba stac przed czerwona linia pchaja sie jak barany ciagle trzeba im zwracac uwage
1,4,5,14
{{hej}
No u mnie linii nie ma ale kultura.. My młodzi stajem w odstepachby żyć dluzejw rekawiczkach