Wpisy 380 197 – 380 296
6 lipca 2011 08:28 → 6 lipca 2011 09:02, 100 wpisów
No dobrze czas do zajęć pozdrawiam czat i do spisania.Miłego Dnia

Dariusz Witkowski >>> a Ty się nie przejmuj - tutaj "elita" ma to już do siebie,ze zawsze musi sobie znaleźć sobie kogoś do kogo się można "przy***olić" taka natura ... i prawidłowość ...
Gała ze znajomymi jade..nie wiem jeszcze czy on pojedzie moze..jak znowu nie powie ze musi pracować
jedynie można "obstawić" kto następny ...
załoga "g" z misją specjalną
kathy ja zakończyłam rozmowę z Tobą coś jeszcze?
załoga "g" z misją specjalną
kathy ja zakończyłam rozmowę z Tobą coś jeszcze?
w Dziwnówku mam daleką rodzine co moze mi taniej wynająć domek..albo Kołobrzeg ale teraz nie wiem chyba juz oczyscili te pmaze z min
Ta rodzina z nad Morza przyjezdza na urlop w moje strony bo nie cierpi Morza..
Kołobrzeg nie
tak oczyścili plaże już,a Dziwnówek może byc nie byłem ale jest 
tak oczyścili plaże już,a Dziwnówek może byc nie byłem ale jest 
Gała a masz tę wycieczke wraz z apartanentem dla nowożenców..na długo jedziesz?
Witam Wszystkich.. . Milego dnia.. .

Andro Kołobrzeg mi się nie podobał,jade na 9 dni i już wszystko załatwione mam a nie apartament tylko pokój

Dariusz Witkowski >>> uważaj,bo chodzą tutaj słuchy /które i do mnie dotarły/
że "działasz" tutaj z ramienia TS dobra wiadomość to taka,że są to tylko czyjeś głupie domysły niczym nie podparte ...
miłego dnia wszystkim ....
że "działasz" tutaj z ramienia TS dobra wiadomość to taka,że są to tylko czyjeś głupie domysły niczym nie podparte ...miłego dnia wszystkim ....
Gała, zrezygnowany byłem bo mi 4 dni nie szło wogóle, jakaś drobnica. Puściłem pukon od niechcenia i weszło
Tak niewiele brakowało bo dałem z grupy 39 a zrezygnowałem z powtórzenia plusa z 14 co robię całkiem często. Jak to wczoraj powiedziałem byłoby na auto a jest na OC 
Tak niewiele brakowało bo dałem z grupy 39 a zrezygnowałem z powtórzenia plusa z 14 co robię całkiem często. Jak to wczoraj powiedziałem byłoby na auto a jest na OC 
tylko "miłośnicy" prawdy jakoś nie maja odwagi wprost tego napisać ... 

jak pisał robal .. dogadywanie po za ... czego przykładem są "poważne" 

eee nie ma się czym podniecać w końcu to nie jest główna wygrana...
Gala.. . Witaj.. .
Moje liczby Ciebie nie lubia. Te ktore Tobie dalem zamiast w sobote wpasc, zostaly wylosowane w niedziele. Bylo.............6/7.
Moje liczby Ciebie nie lubia. Te ktore Tobie dalem zamiast w sobote wpasc, zostaly wylosowane w niedziele. Bylo.............6/7.
Gała nie nie dieta..lubie tak rano jeść..i ogolnie nie jem duzo
witaj WEdrowco! ja dzis jezdzilam cytrynowym samopchodem,mial kiepskie hanulce,ogolnie ciezko sie go prowadzilo,podwozilam znajome,dzwonił do mnie moj brat,zeby po niego przyjechac,telefon podawał mi obcy facet a jaki ten telefon,busola po prostu, kosciól, chyba miałam isc do spowiedzi...

Andromeda.. . Witaj.. .

niee

a myślałam,że Lepper był dobry w teoriach ...