Wpisy 3 801 265 – 3 801 364
2 kwietnia 2020 06:51 → 2 kwietnia 2020 09:53, 100 wpisów
Jak do urny to musisz wybraćbo w Hiszpanii czeka się 2 tygodnie na pochówek
Tomi77, mój sp.Brat czekał 17 dni +
Watykan ale Ty dobry jesteś No tak typując możesz grać z profilu chyba że to taki fuks
Tomi77, nie chciej poznać prawdy o ilości zarażonych , nie tylko w Chinach, ale i u nas , w Polsce.Nie wierz statystykom, są bowiem manipulowane.
Tomi77, poczytaj , ile szpitalu w Polsce jest zamkniętych z powodu zarażenia personelu medycznego koronawirusem.Niektore firmy 12 lat czekały na taką sytuację.Przykro mówić, ale robią interesy na pandemii , handlując nie tylko maseczkami, rękawiczkami i środkami dezynfekujacymi.Sa drogie i niedostępne.Kazdy powinien je otrzymać za free, przecież płaci składki zdrowotne i podatki.Brat do kardiologa otrzymał termin na luty 2021.
Żyjących i funkcjonujących na TVP, a jak to wygląda na dole , czyli w terenie , to ich nie interesuję.
Nie ma testów , sprzętu medycznego, personelu medycznego i wielu innych rzeczy i tyle
Dotam, czy w tym przypadku możemy milczeć ???

Czy wreszcie ta reklama jest na czasie ? Czy jest ludzka ?

Mzgoda
Wiatrak20
Szybkie600
Kokoszamek
Watykanista-----powrócili...
Wiatrak20
Szybkie600
Kokoszamek
Watykanista-----powrócili...
A tak było ładnie i przyjemnie bez obecności tego .....
Mam dwie kuzynki co są szpitalu też mi już klika dni temu że wszystkiego brakuje ale takie mamy szpitale i za PO PSL to samo by by było lub gorzej taki mamy stan służby zdrowia od lat nawet likwidowano za PO testy lobalatoria czy chęć prywatyzacji szpitali
juz tuz tuz miał byc lek na raka na niesmiertelnosc oczywiscie dla wybranych a prawda jest taka prochem jestes i w proch sie obrucisz pokora pokora i jeszcze raz pokora
Składki płacimy nie małe widzę nawet samego pitu jak składka społeczna to oczywiście to roczna a ile ludzi płaci nie korzysta a składki płaci
Służba zawsze była mniej ważna tak przez lata zadłużone szpitale kontrakty szkoda pisać
U mnie ludzie w czynię społecznym dostarczają do szpitala płyn rękawiczki inne rzeczy obiady szkoda pisać od tego jest Państwo wiadomo w takim czasie jak ten nie ma co się przerzucać na obronę miliardy a służbą zdrowia byle była ale kto bogaty czy u władzy pójdzie sobie prywatnie stać go czy tacy ludzie oprócz tego że mają kaskę na leczenie to mają swoje szpitale takich chroni państwo a reszta niech się leczy w tym co jest
Teraz, w tym trudnym czacie, zamiast się łączyć , mimo 2 metrowej odległości - oddalamy się od siebie.Nawet w rodzinach.Sasiad donosi na sąsiada , pandemia przeminie , ale ta paskudna przywara pozostanie.Wszedzie podejrzenia , nieufnosc , a nawet nienawiść.Nie chce się odnosić do uwagi pewnego wpisu.Swiadczy on tylko i wyłącznie o osobie autora, charakterze i dążeniem do wyeliminowania ludzi myślących inaczej - postępowo.Pozdrawiam serdecznie.Dzisiaj w Lotto tylko 1 zakład , nawet bez plusa.Moze 2 zakłady Mini , i nic wiecej.

Polska, Twój wpis jest jednym z najmądrzejszych , i jakże na czasie.Z pokorą jest z dnia na dzień trudniej.Kiedys na czacie przeczytałem podobne zdanie ' więcej pokory ' - to słowa Admina.
Dzień Dobry i do widzenia w trzynastym dniu kwarantanny, wrrr
Z tego co ja wiem TVN szuka lekarzy którzy będą krytykować to wiem już od tygodnia
Jeszcze pytanko : - Czy grający online mają już dopisane do konta wygrane z wczorajszego dnia ? Ja otrzymalem dopiero teraz z gidz.14:00
Myślę że teraz nie czas na krytykę pomagajmy jeśli możemy jeśli nie możemy pomóc to nie przeszkadzajmy
Mulag, powstrzymam się od Twojego komemtarza.Dziekuje za wiele Twoich mądrych wpisów z minionego dnia.Byly rzeczowe , godne uwagi.Pozdrawiam.
Mulag, niech Twój wpis będzie mottem dnia .
Powrót starego nicka w nowym wcieleniu
Motto dnia---Mieć w głowie mózg zamiast Nasr..e
Nadejdą nowe czasy, oby jak najszybciej

Mzgoda
Wiatrak20
Szybkie600
Kokoszamek
Watykanista-----powróciłZnowu Wariatkowo,jest tyle innych stron!
Wiatrak20
Szybkie600
Kokoszamek
Watykanista-----powróciłZnowu Wariatkowo,jest tyle innych stron!
Wojtt-jak w mini grałeś wczoraj?
Pamiętajmy o Sisu

6,10, 16, 24, 30, 31
to moje na szybkie 600
to moje na szybkie 600
3 801 302. Andreas3864 2020-04-02 (08:10) Wydymać TS plan na 2020.
Andre
Andre
Do bani to siedzenie w domu nie dawno wstałam i znów mi się chce spać
Chcę do pracy
Chcę do pracy
Greg.
Do Europy znad Bieguna Północnego zmierza fala arktycznego mrozu.
Tydzień zimy.
Tydzień zimy.
Dusia.
191979
Lotto de.
Można wygrać skromne 17 000 000 euro w sobotę w Lotto de.
Można wygrać skromne 17 000 000 euro w sobotę w Lotto de.
Pamiętamy o Sw.Janie Pawle II ?

Watykanista bez aluzji mógł być ten wpis
Myślę że wszyscy pamiętają
Myślę że wszyscy pamiętają
Dzien dobry
czesc i czolem
pytacie skad sie wziolem
jestem wesoly romek mam na przedmieściach domek
czesc i czolem
pytacie skad sie wziolem
jestem wesoly romek mam na przedmieściach domek

191979, gdybyś wiedzia La, powstrzymslabys się od bezpodstawnego atakowania ludzi.Przywitaj ten dzień milej.
Mini
1-3-8-10-14-15-21-23-24-35-37
Mysle ze cos dla siebie wybierzesz
1-3-8-10-14-15-21-23-24-35-37
Mysle ze cos dla siebie wybierzesz
Totalizator Sportowy to złodzieje, wczoraj o 14 wygralem drobna kwote w multi, a kasy na koncie gry.lotto.pl, jak nie bylo tak do tej pory nie ma,
Śpią do 12.00 jak sie budza to nie wiem czy dac im śniadanie czy zupkę
jak to wyglada maja jakies przerwy i wedlug planu czy zaleznie od nauczyciela który moze i ma dostęp do internetu
Roznie bywa
Roznie bywa