Wpisy 3 801 194 – 3 801 293
2 kwietnia 2020 00:00 → 2 kwietnia 2020 07:58, 100 wpisów
Taki szampan będzie jak wygramy coś konkretnego

Brandimage u mnie to samo
6/10 z 14cyfry dały na 21 zmieniłem szkoda
Jacunn Ty juz lepiej nie gaś światła bo jeszcze Ciebie prąd kopnie albo co innego
3 801 198. Sebastian_M 2020-04-02 (00:03)
Mówiąc co innego
Co masz na myśli?
Mówiąc co innego
Co masz na myśli?
K30, czyli jaki z tego morał ...w czasach kryzysu się nie hazard'uje co kto woli ...idę na faje i coś poleje ...dawać szkło!
Jacunn jak Cię nie kopnie prąd to może koń albo inne zwierzę . Chodzi mi o to że jak zgasisz światło i będziesz tak chodził po omacku w ciemnicy to możesz natrafić na jakiegoś zwierzaka. Rozumiesz?
Zwierze ma w instynkcie obronę
Kaj stwierdzi że czyje się zagrożone może kopnąć ugryźć itd itp.
Czy Tobie wszystko trzeba tłumaczyć ?
Zwierze ma w instynkcie obronę
Kaj stwierdzi że czyje się zagrożone może kopnąć ugryźć itd itp.
Czy Tobie wszystko trzeba tłumaczyć ?
Jak stwierdzi że czuje się zagrożone
Kto tu nie spi
Nowy fredii krugger leci
Osa jak to kto ?
Przede wszystkim Ty
Przede wszystkim Ty
Tak wy obaj
Osa w końcu pomalowała wszystkie sufity
Ty głupi
Osa a Tomi trzymał Ci drabinę ?
I byłaś w Mini ?
I byłaś w Mini ?
Nie mówili ci ze masz mi pomóc
Osa jak to dobrze że jesteś
A ja głupia czekam
Osa nic mi nie powiedzieli
Film
Nie mogłaś do mnie zadzwonić lub napisać ?
Albo wysłać po mnie samochód ?
Albo wysłać po mnie samochód ?
Jutro seb pa
Osa jaki film i na jakim kanale
Pa Ci
K30 Osa to Twój skarb ?
Dla mnie to chwilowo koleżanka ale myślę że to się zmieni
3 801 202. Sebastian_M 2020-04-02 (00:16)
Seba ale jak ja zgasze swiatlo to juz nigdzie nie chodze tylko zasypiam
Seba ale jak ja zgasze swiatlo to juz nigdzie nie chodze tylko zasypiam
K30 myślisz że ona chce się ze mną umówić ?
Jacunn czort Cie wie co Ty robisz w nocy
Jacunn sam Diabeł za Tobą nie trafi
K30 dlatego dla mnie tak przychodzi tu nawet w nocy ?
a co to juz idziecie spać?
3 801 234. K30 dziekuje a le to tylko było tylko na sucho bo niegrałem o tej godzninie
oczywiscie rozumie nie ma co sie narazać , dlatego uwarzam ze na jakis czas trzeba przerwać grę w realu i grać tylko wirtualnie, zdrowie człowieka jest najwazbiejsze, a chocbyś wygrał najwieksze pieniadze świata nigdy za ie nie kupisz życia
ani zdrowia
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.3835d803d3ecc1301d0bf5636cb38bf5&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fBQAk13taTaKYw%2fgiphy.gif&ehk=V7BBb5CXsymqBBLdFJJzgYX63k%2f48qFmVvZgQeyFp10%3d
3 801 241. K30 tak jest niebezpieczny i zbiera swoje żniwo, wystarczy popatrzeć na włochy, hiszpanię, chiny, i iine czesci świata wypełnia sie przepowiednia
U wyleczonoch nawet czarne plamy na płucach pozostały martwica tzw
Wirus niszczy nieodwracalnie
Wirus niszczy nieodwracalnie
w tym wpisie strona niedziała
no niestety to jest jakiś wirus który ma za zadanie zniszczyć wszystko co żyje
no niestety to jest jakiś wirus który ma za zadanie zniszczyć wszystko co żyje
zaczynająść od ludzi
zaczynając od ludzi,
Jak wynika z danych statystycznych podanych przez Chińską Komisję Zdrowia, rozprzestrzeniający się obecnie koronawirus 2019-nCov zachowuje się niemal jak broń biologiczna do zabijania osób starszych i osłabionych. Zdecydowana większość przypadków zachorowań to ludzie po 60 roku życia.
mam nadzieje ze ten co nam to zgotował taki los i te zakażenie ze ta choroba powróci do niego powróci 10 krotna siłą bo karma zawsze wraca, tylko trzeba czasu
włochy i hiszpania ponosza kleske niedługo to tez i spotka emiraty niemieckie, tak jest w przepowiedni, ze włochy i niemcy znikna z ziemi a wytworzy sie nowyu nieznany ląd
tak tam gdzie sa jakies podboje to bedzie żle ,te państwa w szczególnosci bardzo ucierpią pademia je zniszczy
ok K30 Z wzajemnoscia dobrej nocy oraz dużo zdrówka życze i spokojnej nocy
ok K30 Z wzajemnoscia dobrej nocy oraz dużo zdrówka życze i spokojnej nocy
Ja chcę do urny, nie korespondencyjnie.
Witkanic nie gramprofil niech ruszy do 10 muszę 100 pkt uzbierać a mam już 6
Przegladalem wiele portali o tematyce lotto.Gdybym zagrał własnymi liczbami, bez posiłkowania się podawanymi liczbami w sieci , wczorajsza tabela wygranych wyglądałaby inaczej - bylaby bogatsza w wygrane.
Jak do urny to musisz wybraćbo w Hiszpanii czeka się 2 tygodnie na pochówek
Tomi77, mój sp.Brat czekał 17 dni +
Watykan ale Ty dobry jesteś No tak typując możesz grać z profilu chyba że to taki fuks
Tomi77, nie chciej poznać prawdy o ilości zarażonych , nie tylko w Chinach, ale i u nas , w Polsce.Nie wierz statystykom, są bowiem manipulowane.
Tomi77, poczytaj , ile szpitalu w Polsce jest zamkniętych z powodu zarażenia personelu medycznego koronawirusem.Niektore firmy 12 lat czekały na taką sytuację.Przykro mówić, ale robią interesy na pandemii , handlując nie tylko maseczkami, rękawiczkami i środkami dezynfekujacymi.Sa drogie i niedostępne.Kazdy powinien je otrzymać za free, przecież płaci składki zdrowotne i podatki.Brat do kardiologa otrzymał termin na luty 2021.
Żyjących i funkcjonujących na TVP, a jak to wygląda na dole , czyli w terenie , to ich nie interesuję.
Nie ma testów , sprzętu medycznego, personelu medycznego i wielu innych rzeczy i tyle
Dotam, czy w tym przypadku możemy milczeć ???

Czy wreszcie ta reklama jest na czasie ? Czy jest ludzka ?

Mzgoda
Wiatrak20
Szybkie600
Kokoszamek
Watykanista-----powrócili...
Wiatrak20
Szybkie600
Kokoszamek
Watykanista-----powrócili...
A tak było ładnie i przyjemnie bez obecności tego .....
Mam dwie kuzynki co są szpitalu też mi już klika dni temu że wszystkiego brakuje ale takie mamy szpitale i za PO PSL to samo by by było lub gorzej taki mamy stan służby zdrowia od lat nawet likwidowano za PO testy lobalatoria czy chęć prywatyzacji szpitali
juz tuz tuz miał byc lek na raka na niesmiertelnosc oczywiscie dla wybranych a prawda jest taka prochem jestes i w proch sie obrucisz pokora pokora i jeszcze raz pokora
Składki płacimy nie małe widzę nawet samego pitu jak składka społeczna to oczywiście to roczna a ile ludzi płaci nie korzysta a składki płaci
Służba zawsze była mniej ważna tak przez lata zadłużone szpitale kontrakty szkoda pisać
U mnie ludzie w czynię społecznym dostarczają do szpitala płyn rękawiczki inne rzeczy obiady szkoda pisać od tego jest Państwo wiadomo w takim czasie jak ten nie ma co się przerzucać na obronę miliardy a służbą zdrowia byle była ale kto bogaty czy u władzy pójdzie sobie prywatnie stać go czy tacy ludzie oprócz tego że mają kaskę na leczenie to mają swoje szpitale takich chroni państwo a reszta niech się leczy w tym co jest
Teraz, w tym trudnym czacie, zamiast się łączyć , mimo 2 metrowej odległości - oddalamy się od siebie.Nawet w rodzinach.Sasiad donosi na sąsiada , pandemia przeminie , ale ta paskudna przywara pozostanie.Wszedzie podejrzenia , nieufnosc , a nawet nienawiść.Nie chce się odnosić do uwagi pewnego wpisu.Swiadczy on tylko i wyłącznie o osobie autora, charakterze i dążeniem do wyeliminowania ludzi myślących inaczej - postępowo.Pozdrawiam serdecznie.Dzisiaj w Lotto tylko 1 zakład , nawet bez plusa.Moze 2 zakłady Mini , i nic wiecej.

Polska, Twój wpis jest jednym z najmądrzejszych , i jakże na czasie.Z pokorą jest z dnia na dzień trudniej.Kiedys na czacie przeczytałem podobne zdanie ' więcej pokory ' - to słowa Admina.
Dzień Dobry i do widzenia w trzynastym dniu kwarantanny, wrrr