Wpisy 379 997 – 380 096
6 lipca 2011 00:27 → 6 lipca 2011 07:27, 100 wpisów
też żałuję. I tak się cieszę... zapłaciłe 5zł za kupon. A chciałem nie iść... W końcu poszedłem po piwko i zagrałem.
Jocia to z "piłkarskiego pokera" chyba.......żebyś się nie rozpraszała

Anzu. Napisz cały tekst z tego pokera. Do Joci . Napewno się nie obrazi. ,
jocia, anzu hefajstos - dobranoc. musze popracowac nad liczbami
na jutro.
pozdrawiam
na jutro.
pozdrawiam
a propos filmu j.w. "O nie. Ja jestem uczciwy, mialo byc 3:0 i bedzie 3:0"
tak nieraz czytałem jak sobie moim nickiem gębę wycierales. I myślałes ze mnie nie ma. Koniec tego dobrego.
powiem Ci, że mi to zwisa czy jesteś czy nie...za plecami nic złego o tobie nie pisałem ...a jak jesteś ponurak to twoja sprawa
Idź swoją droga anzu. Mnie się nie czepiaj i głupich zagadek z moim nickiem nie układaj. Chyba ze lubisz wtedy ja ci nie będę szczędził sarkazmu.
hefajstos..żle to odbierasz, nic do Ciebie nie mam ..teraz powiedziałeś "sarkazm" ładny sarkazm...jeszcze jeden cytat z kultowego filmu "Ktoś się rodzi księdzem, ktoś ***ą, a ktoś inny złodziejem... czasami ma to dobre strony, bo się można poznać."
a co do intryganta. To pomyliłes adres. Popatrz na swoje tutaj co masz pod nosem. Ja mam jeden nick. To tyle. Życzę wszystkiego dobrego.
dobranoc życze dużych i trafnych skreślen

paaaaaaaaapaaaaaa
wszystkim

paaaaaaaaapaaaaaa
wszystkim

miałbym 3/3 ale pomyliłem sie na zakładzie i zle potem przepisałem

Witajcie

Kosmaty
fajna 6 twoja była,gratuluję

Kosmaty
fajna 6 twoja była,gratuluję
dzień dobry

Witam pięknie w śrdowy deszczowy poranek multi czat
Dzien dobry rannym ptaszkom
Dzien dobry rannym ptaszkom

witam z samego rana
pytanie do szanownych graczymam. czy padnie dzis liczba 4 w mm?? a jak tak to z czym ja polaczyc??czekam na wasze szanowne opinie.pozdro
pytanie do szanownych graczymam. czy padnie dzis liczba 4 w mm?? a jak tak to z czym ja polaczyc??czekam na wasze szanowne opinie.pozdroDariusz

kosmaty nie rozumiem było 6/10

Deki,Krzyś

Witam serdecznie
Damian mysle ze 6,40,64 a co do 4 to jest tzw. spioch , czyli wypada nie za czesto. ja nie gram tak ze obstawiam liczby które nie padły bardzo długo.

Damian mysle ze 6,40,64 a co do 4 to jest tzw. spioch , czyli wypada nie za czesto. ja nie gram tak ze obstawiam liczby które nie padły bardzo długo.
damian1983 liczba 4 nie padła 1 lipca także dziś chyba nie wpadnie takze a jeżeli już to najczęściej chodziła w ostatnich 18 padła 2 razy tylko a najczęściej z liczbami: 1-9-25-26-39-67-74 po 2 razy
cardinale ile razy juz Ci sie udało?? jak min. trzy to tak jak z alergia...masz ją 

hmm, dzieki za opinie. czuje ze ta 4 dzis bedzie. moja czworka na 14 rozpisana na trojki to 4,23,37,45
cos jeszcze wysle z waszych typow
cos jeszcze wysle z waszych typowDariusz u Was leje?
u nas dzionek piękny
do zobaczenia przed 14

niestety do pracy

u nas dzionek piękny

do zobaczenia przed 14

niestety do pracy

no 

ale znajac zycie to po przyjezdzie do domu...odechce sie
grunt zeby kuponik puscic na 14-*ta

ale znajac zycie to po przyjezdzie do domu...odechce sie

grunt zeby kuponik puscic na 14-*ta

Dariusz to GRZYBY będą

Po lesie nie chodzę wiesz jakoś drzewa mi przeszkadzajją tam trzeba je wszędzie omijać.
ale jakie to przyjemne,i dla zdrowia

Wprawdzie na nim je jeżdżę bo ścieżki nie ma obok ale rowerek mam 

saltosky
tak od wczoraj mi 9 lata

tak od wczoraj mi 9 lata

w ogóle 9 to fajna liczba. kiedys czesto nia grałem..ale to było kiedys..jak była stara maszyna

9 padła już w lipcu 8 razy a najczęściej z liczbami : 11,62 wpadła 5 razy więc moze i tak być
Dariusz u mnie rower w garażu nowy 10 lat wisi na haku
a jak się chciałem przejechać to dmuchałem w ba.....
bo tak jechałem zygzakiem ha!ha!

a jak się chciałem przejechać to dmuchałem w ba.....
bo tak jechałem zygzakiem ha!ha!
Sory w ostanich 18 -stu losowaniach w lipcu padła 4 razy.Przepraszam mój błąd
i dzisiaj wpadnie

Jocia DOBRA NOC