Wpisy 3 799 921 – 3 800 020
31 marca 2020 17:07 → 31 marca 2020 19:31, 100 wpisów
a tu samo się pokazało praca na zachodzie pracownik produkcji pakowanie i przepakowywanie produktów drobiarskich chętnie bym skorzystał ale rząd nie pozwoli cóż pozew
Seba w żłobie już leży nie przybieże nikt
jeśli zarobki mi spadną lub coś gorzej odpukać w niemalowane wyjeżdżam wolę być parobkiem na zachodzie za więcej niż mega super parobkiem tu
--Pomazyć ludzka rzeczoczywiście teraz nie ma szans siedzieć na 4 literach ale jak przytyję i z siedzenia zrobią się
Hemoroidy będą domagał się poniesionych strat za ubezwłasnowolnienie mnie
Hemoroidy będą domagał się poniesionych strat za ubezwłasnowolnienie mnie
Już jestem

Mulag-troche wiary w obecnu Rząd i Prezydenta
24 tyś ci dam za 100 g będzie masz certyfikat złota dobijamy targu
Złoto Seba do słoików i zakopać w ogródku na lepsze czasy
Może bym nic nie grał ale tamten tydzień nie grałem to głupio kończyć niczymtak sumienie uspokoić że zagrane
Waldus-ty w ochronie pracujesz?
Mulag rób skarpetki,szaliki,czapki na drutach
Chłopaki jest przej...ane na maxa,pieniędzy nie starczy do wrzesnia
A TS-nieda się wydoic
Nie jest dobrze nikt głośno nie mówi u mnie w mieście nikt nie przyjmie do dentysty szpital nie
Czy inne choroby ciężko się gdzieś dostać parodia absolutny paraliż
Zanizana jest ilośc chorych i zgonów,zeby nie robic paniki,ale to nie jest żadne wyjście
Na wyrostek idzie fiknąć
Dobrze że mi wycieli 10 lat temu
69,70,73,74 - jak myślicie, które 2 mają największe szanse dzisiaj wpaść?
tyle naszego głupio pogadać ,posmiac się70,73,74--na 60$
misiaczek901 zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 892168 i trafił(a) 1250 zł
70,74
misiaczek901 zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 892173 i trafił(a) 1250 zł
Kazdemu Polakowi który stracił prace lub ,nieoże jej wykonywac 1000zł od Rzadu to by miało sens,ludzie by troche przezyli.
Jak już sklepy zamkną to dopiero będzie
Bo jak tak dalej będzie to jest to mozliwe
Nikt nie będzie chciał się narażać i będzie miał prawo odmowic
isla za chwile niebedzie miał kto kupować
Z tymi wyborami to nie takie pewne
No i sprzedawac
Wtedy rozumiem maka itp.
Paranoja małego człowieka ,zawistna retoryka czy to ma sens
Prezes nieugiety, ale nikt ludzi nie zmusi, a i do komisji nikt nie chce isc
No śmiali się z emerytów co 1200 zł... Mają i jak tu zyctera jak cienko będzie taki emeryt to skarb bo też grosz ma odłożony jakis
No okazuje się ile mają, jak ich ojradaja, więcej jak w banku
Andreas ale słyszałem że Kaczor przeforsował głosowanie korespondencyjne dla wszystkich... Bo PiS ma większość... czyli dopiął swego
Moja sąsiadka pozyczala od babci to w ponczosze
Na wnuczka itp. Ile przekazują i po 200 tys.
tomi77-za 1200zł to se możesz,gdzie lekarstwa ,czynsz,ubiór,jedzenie,na dłusza mete to się nieda tego kręcić
Korespondencyjny jeśli nawet, to starzy nie zaglosuja
Trochę śmieszne bo ja skrobię na samochód 25000 i oglądam kilka razy... No fakt wirus zepsuł wszystko a taka emerytka 50 do 100 tysięcy skąd odłożyła...
Jak przyjdzie pomor to nie bedzie rach-ow tylko przezyc
To nauczą się i za 1200
Tomi po uj ci teraz taki zakup, czeka się aż ustanie
Tak ,ale czy organizm podoła??
50 tys. przez całe życie, to chyba nie jest tak wiele! Starsze pokolenie myśli bardziej od nas i potrafią odłożyć
nie mów, że mając w miarę dobrą pracę nie szzło odłożyć chociaż z 1 tys miesięcznie
nie mów, że mając w miarę dobrą pracę nie szzło odłożyć chociaż z 1 tys miesięcznie
Pewnie ze jak ktoś ma coc jednoosobowa firmę to lipa... I nawet te 40 tys kredytu może nie stuknąć bo to nie na miesiąc... A kilka zanim ruszya jeszcze spłacić...
Auto będziesz wpindalal na obiad
Wymiar finansowy nad Zdrowie,raczj niema takiej opcji
Mulag ty napity przeczą mówię tylko na żarcie czarny rynek nie będzie żadnych opłat jak za czasów wojny
No czekam... Aż stary zardzewieje tylko że francuz skubany się trzymatrochę pojeździłem... Dziś ruch zerowy a paliwo wcale tak nie stanialo... Jak pisali
Tomi ja miałam Reno niezniszczalne
Mulag-ty jeszcze masz świnke do schrupania,a my suchy chleb jedynie
Tomi będziesz w nim mieszkał i spaliny jadl
Mulag wszystko upadnie

Ludzie będą chcieli tylko przeżyć
Cały czas odroczenie na gów.. odroczenie a później co płać zaległe co za głupota to się umarza zero opłat