Wpisy 379 970 – 380 069
6 lipca 2011 00:16 → 6 lipca 2011 07:11, 100 wpisów
Jocia jest do rany przyłóż. Zresztą niedaleko siebie mieszkamy
A do tego mamy wspólnych znajomych
I jest ogólnie OK! Ciocia Jocia!
A do tego mamy wspólnych znajomych
I jest ogólnie OK! Ciocia Jocia!Dobra teraz już poważnie, ustawiam swój magiczny budzik i idę spać. Piwo i tak się już skończyło. Jociu, jutro schodki! 

niewanka nie ma..jocia nie taka..ale jocinych cyferek jeszcze nie ma..
Tu Wisla 5, Tu Wisla 5.
J 23 znowu nadaje.
w kwadracie ML - 2/5
w kwadracie MM - 2/6
kwadrat kaskada - olany cieplym moczem.
co sie dzieje , kto wygral, komu gratulowac
J 23 znowu nadaje.
w kwadracie ML - 2/5
w kwadracie MM - 2/6
kwadrat kaskada - olany cieplym moczem.
co sie dzieje , kto wygral, komu gratulowac
też żałuję. I tak się cieszę... zapłaciłe 5zł za kupon. A chciałem nie iść... W końcu poszedłem po piwko i zagrałem.
Jocia to z "piłkarskiego pokera" chyba.......żebyś się nie rozpraszała

Anzu. Napisz cały tekst z tego pokera. Do Joci . Napewno się nie obrazi. ,
jocia, anzu hefajstos - dobranoc. musze popracowac nad liczbami
na jutro.
pozdrawiam
na jutro.
pozdrawiam
a propos filmu j.w. "O nie. Ja jestem uczciwy, mialo byc 3:0 i bedzie 3:0"
tak nieraz czytałem jak sobie moim nickiem gębę wycierales. I myślałes ze mnie nie ma. Koniec tego dobrego.
powiem Ci, że mi to zwisa czy jesteś czy nie...za plecami nic złego o tobie nie pisałem ...a jak jesteś ponurak to twoja sprawa
Idź swoją droga anzu. Mnie się nie czepiaj i głupich zagadek z moim nickiem nie układaj. Chyba ze lubisz wtedy ja ci nie będę szczędził sarkazmu.
hefajstos..żle to odbierasz, nic do Ciebie nie mam ..teraz powiedziałeś "sarkazm" ładny sarkazm...jeszcze jeden cytat z kultowego filmu "Ktoś się rodzi księdzem, ktoś ***ą, a ktoś inny złodziejem... czasami ma to dobre strony, bo się można poznać."
a co do intryganta. To pomyliłes adres. Popatrz na swoje tutaj co masz pod nosem. Ja mam jeden nick. To tyle. Życzę wszystkiego dobrego.
dobranoc życze dużych i trafnych skreślen

paaaaaaaaapaaaaaa
wszystkim

paaaaaaaaapaaaaaa
wszystkim

miałbym 3/3 ale pomyliłem sie na zakładzie i zle potem przepisałem

Witajcie

Kosmaty
fajna 6 twoja była,gratuluję

Kosmaty
fajna 6 twoja była,gratuluję
dzień dobry

Witam pięknie w śrdowy deszczowy poranek multi czat
Dzien dobry rannym ptaszkom
Dzien dobry rannym ptaszkom

witam z samego rana
pytanie do szanownych graczymam. czy padnie dzis liczba 4 w mm?? a jak tak to z czym ja polaczyc??czekam na wasze szanowne opinie.pozdro
pytanie do szanownych graczymam. czy padnie dzis liczba 4 w mm?? a jak tak to z czym ja polaczyc??czekam na wasze szanowne opinie.pozdroDariusz

kosmaty nie rozumiem było 6/10

Deki,Krzyś

Witam serdecznie
Damian mysle ze 6,40,64 a co do 4 to jest tzw. spioch , czyli wypada nie za czesto. ja nie gram tak ze obstawiam liczby które nie padły bardzo długo.

Damian mysle ze 6,40,64 a co do 4 to jest tzw. spioch , czyli wypada nie za czesto. ja nie gram tak ze obstawiam liczby które nie padły bardzo długo.
damian1983 liczba 4 nie padła 1 lipca także dziś chyba nie wpadnie takze a jeżeli już to najczęściej chodziła w ostatnich 18 padła 2 razy tylko a najczęściej z liczbami: 1-9-25-26-39-67-74 po 2 razy

Jocia DOBRA NOC