Wpisy 3 799 016 – 3 799 115
30 marca 2020 16:17 → 30 marca 2020 18:22, 100 wpisów
a na jakim profilu miał bym dawać jak nie an zielonej denerwuje mnie takie coś
dałem 0 10 coś a ty typowałeś o 11 coś na zielonej jestem gość prawdomówny jak ktoś Prosi i dałem
zmieniłem na zdjęcie z zakładem jak chcesz mogę znów dać ale to takie bawienie się
super szansa za typowana i multi dwie godziny było na moim profilu
Mogę ci dać nie piszę tego z złością tylko tak ogólnie źle tego nie odbieraj
ja wszystko widzę i analizuje wchodzę w drugiego człowieka nie ma za wielu takich ludzi jak ja każdy mi to mówi
Proszę dałem jeszcze raz po prostu nie chciało mi się znów wstawiać
Mulaq o 11 wszedlem tylko zatypowac i nie patrzylem na kg
Nie denerwuj sie
Nie denerwuj sie
wielu ludzi mnie zawiodło w życiu każdy mi mówi zmień się gościu bo ty za przyjaciela dał byś się pociąć a nikt takie nie jest
Mulaq gdybym był kobietą to bym Cie w podziekowaniu ucałował,ale facetowi nie wypada
.
Moge tylko dziękować i dziękuje
.
Moge tylko dziękować i dziękuje
W pisaniu możemy się czasem pomylić i źle to zrozumieć ja tak tylko lekko pisałem ale jednak słowa gesty które oczy widzą inaczej się to widzi Pamiętajmy
https://www.winiary.pl/przepis.aspx/100736/kolocz-slaski-z-jablkami-i-posypka
.
.
To jest przepis sprawdzony na kołocz śląski z jabłkami i posypką
Prosty i mega pyszny
Polecam!!!
.
.
To jest przepis sprawdzony na kołocz śląski z jabłkami i posypką
Prosty i mega pyszny
Polecam!!!
Piękna promocja się szykuje tylko żeby tak pięknie trafic choć raz
Grajcie 10% z gier idzie na walkę z koronawirusem od dziś lotto o 14.00 przed losowaniem podało
Zrobiłem druga tabele ze wszystkimi liczbami... Ale miesza mi szyki i choć podumam nad nimi toraczej będę typował starym systemem opartym o liczby w ciągach z jednej dziesiątki gdzie wylosowano najmniej 4 liczby
Polakom pomagać nie będziemy". Niemiecki właściciel szwalni na Śląsku nie zezwolił na robienie maseczek
mulag.. Zygac się chce... Najlepiej się napicradio tv na okrągło pier#$& o wirusie a ludzie robią swoje..
Ujmują wszystkie liczby się zagubiłem... Bo nie wieże ze znów końce 1
Od paru dni nie czytam o wirze dbam o siebie myje rece częściej i dezynfekcja musi być zdala od mediów można zwariować
niemiecki minister finansów landu Hesja Thomas Schaefer popełnił samobójstwo. Według niemieckich mediów polityk zostawił list pożegnalny, a życie odebrał sobie w obawie przed skutkami pandemii koronawirusa.
Ptaku
Pan Grodzki mówi ale nie oto chodzi co mówi ale co robi Pan Kamiński za nim co to jest
Islandorka
Johnonie gram
wzięłam dziś zdrapkę tylko tak po dłuższej pezerwie i 0 za 10 zł
wzięłam dziś zdrapkę tylko tak po dłuższej pezerwie i 0 za 10 zł
czy wiadomo jak się wygra to czy będzie można odebrać pieniądze np w Katowicach na Ligockiej bo rozmawiałam z facetem i z wypłatami jest cięzko w kolekturach typu żabka ,kiosk ruchu ,
Dusi
Niech poszuka na lotto kolektury platnosc na karte
Byc moze wplaca na konto przez karte
Niech poszuka na lotto kolektury platnosc na karte
Byc moze wplaca na konto przez karte
Dusia, tam gdzie jest płatność online można pobrać wygraną na kartę: https://www.totalizator.pl/firma/aktualnosci/wyplata-wygranej-na-karte-platnicza-innowacja-w-punktach-sprzedazy-lotto
ciekawe dlaczego ta promocja na szóstki trwa tylko 2 dni skoro na inne jest 3 dni