Wpisy 3 798 822 – 3 798 921
30 marca 2020 11:57 → 30 marca 2020 13:11, 100 wpisów
Sebastian zostały 4 losowania a idziemy łeb w łeb z małą twoją przewaga w profilurobi się ciekawie
Forsami likwidują oddział dla pomylonych poważnie ma być dla tych z wirusem
Policjanci egzekwują zakaz wychodzenia w domu i spotykania się w gronie większym niż dwie osoby. Posypały się pierwsze mandaty.
No robi się śmiesznie jeśli w szpitalu też wiruslepiej być biednym I zdrowym niż bogatym I chorym
ile lekarzy zaraziło zdrowych bo wyjechali za granice i pacjenci dostali prezent od niektórych lekarzy
W Środzie Wlkp otworzyl gość restauracje I byli gościedostali po 100 zł mandat i zamknęli imprezę
A te 42 000 głosów wyborczych od Morawieckiego,kto ich badał samochodami samolotami z wirusem czy bez zawsze to zagrożenie
A gdzie Angierski przycykorzył i nie chcial podjąc rekawicy, ze jego program lepszy od chybil-trafil
Tomi tak robi się ciekawie. Muszę się sprężyć
makinero policz sobie ilosc 6/10 w moim profilu coprawda typowalem roznymi metodami ale 24 x 1:87 = 2088 typowawn a ja mam dopiero 1286
a co do wyzszych wygranych to pech
a co do wyzszych wygranych to pech
albo sprawdz moje ostatnie typowania na 30 typowan wypadlo niezle
poza tym duzo lepiej niz inni widac na profilu po miejscach
i tak co miesiac niezle minimum 400 zl
poza tym duzo lepiej niz inni widac na profilu po miejscach
i tak co miesiac niezle minimum 400 zl
Milan a nie mogłeś dołożyć jeszcze jednej liczby np Kosy 66 która miała wejść ?
np. 4/5 15 x 83 = 1245 typowan a ja mam 963
czyli 1245 / 963 = 129 % lepiej na 4/5
czyli 1245 / 963 = 129 % lepiej na 4/5
14 4/5 na 1174
oblicze
14 x 83 = 1162 / 1174 = 98% typujesz gorzej 2 %
oblicze
14 x 83 = 1162 / 1174 = 98% typujesz gorzej 2 %
Angierski, kiedyna na forum, byl taki post gdzie w ciągu 7-10 dni trafilem 700 zł + inne mneijsze kwoty, i tak sie powtarzalo, ale ja teraz nie gram bo kolektury zamykają, a to musi byc ciąglosc grania nawet w niedziele!!!
i ty makinero mi jakies klody rzucasz, poprostu czysty rachunek prawdopodobienstwa i tyle
makinero trzeba byc konsekwentnym ot podstawa i nie zmieniac czesto metod gry
Peniasz? Gramy an 4 losowania i wtedy sprawdzimy ktorych rachunek prawdopobienienstwa wygrywa. po 20 zestawow dziesiątek.
ale dobra moge podjac wyzwanie, z tymze jesli nawet wygrasz to nie bedzie potwierdzeniem ze masz lepszy sposob
Angielski jest dobrywpadł na dobry tropja upieram się przy swoim choć kwiecień pokaże czy uzbiera 500 pkt a to już dla mnie dużo
no jesli bym jeszcze trafil wiecej to z samych malych wygranych mi sie tyle uzbiera
tomi77 ale myslisz ze dobije do 500? musialabyc 3/3 chyba albo cos z innej beczki
Chce odpady trafiać na 1,2,3,5,10 liczb bo taka kasę mogę poświęcić na losowanie kiedyśpowyżej trzeba by było trafić coś grubego ale nie potrafię ułożyć z różnych liczb np 8 i tyle
Jakiego i Angierski zróbcie rywalizację na 20 losowań
To tylko 10 dni
To tylko 10 dni
Angielski nie raczej o kwietniu już myślęmarzec to granica 300 pkt będzie ok fakt zbyt późno wpadłem na to co teraz typuje i nie muszę się głowic ale nie wiem czy to takie proste może być
Milan muszę pomyśleć
Robię dywersyfikacje portfela bo to 4 końce mógłbym jednym typować ale wtedy jak nie strzeli reszta dupa a tak chociaż jakiś odpad
Milan widzi mi się 5
W miejscowości Starogard Gdański padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Ostrów Wielkopolski padła wygrana 136 343,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Kędzierzyn-Koźle padła wygrana 136 343,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wolbrom padła wygrana 251 154,90 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 24 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Łódź padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Gosia
K30 też patrzyłem na 15 ale z tymi co Milan podał słabo to wygląda
K30
K walnij sie
A ty na co
Co tak galy wybalusza
A umiesz jezdzic
No między gumowymi drzewami
Ni mom casu
K30 będzie Was woził wózkiem widłowym
Osa Ty nigdy ni mosz czasu
Widział ktoś czy może tu przelatywała Osa ?