Wpisy 3 798 775 – 3 798 874
30 marca 2020 09:20 → 30 marca 2020 12:35, 100 wpisów
tomi77 , jak wsztanie ekipa koordynująca , to powie że siejesz propagandę
Normalna pogoda jaka kiedyś bywała.

Siedze w domku i lepsze pomysly mi do multi przychodza...
1
2,3
1,2,3
Na profil wieczorem pod to podstawic liczby
1
2,3
1,2,3
Na profil wieczorem pod to podstawic liczby
Slow_lover zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 891777 i trafił(a) 506 zł
multi-RENA zatypował(a) za 16 zł w Keno na losowanie nr 891777 i trafił(a) 1232 zł
Chyba zglupieli.. Jedni idą do roboty reszta ma siedzieć w domua mieszkają w tym samym domu
No nie ruszam się...
Choć jutro może wybiorę się do totkai bułkę...
Choć jutro może wybiorę się do totkai bułkę...
Wyszedł Tomek
Przed swój domek
Źdźbła trawy policzyć.
Tak się silił
I się mylił...
Nie mógł się doliczyć.
Choćby zliczył
I policzył,
Nic by to nie dało.
Bo co zliczył
I policzył
Ciągle się mieszało...
Przed swój domek
Źdźbła trawy policzyć.
Tak się silił
I się mylił...
Nie mógł się doliczyć.
Choćby zliczył
I policzył,
Nic by to nie dało.
Bo co zliczył
I policzył
Ciągle się mieszało...
tyle słodkości to chyba z nudów ...ja wczoraj drożdzowe z posypką i jabłkami piekłam ,po pół blaszki...czyli 2 rodzaje na talerzu
K30 70 pkt straty do Ciebie a było przeszło 1004 losowania prawdy granice 300 zaliczyć to jest ok
Witam wszystkich
Tomi
Brawo
Brawo
Sebastian zostały 4 losowania a idziemy łeb w łeb z małą twoją przewaga w profilurobi się ciekawie
Forsami likwidują oddział dla pomylonych poważnie ma być dla tych z wirusem
Policjanci egzekwują zakaz wychodzenia w domu i spotykania się w gronie większym niż dwie osoby. Posypały się pierwsze mandaty.
No robi się śmiesznie jeśli w szpitalu też wiruslepiej być biednym I zdrowym niż bogatym I chorym
ile lekarzy zaraziło zdrowych bo wyjechali za granice i pacjenci dostali prezent od niektórych lekarzy
W Środzie Wlkp otworzyl gość restauracje I byli gościedostali po 100 zł mandat i zamknęli imprezę
A te 42 000 głosów wyborczych od Morawieckiego,kto ich badał samochodami samolotami z wirusem czy bez zawsze to zagrożenie
A gdzie Angierski przycykorzył i nie chcial podjąc rekawicy, ze jego program lepszy od chybil-trafil
Tomi tak robi się ciekawie. Muszę się sprężyć
makinero policz sobie ilosc 6/10 w moim profilu coprawda typowalem roznymi metodami ale 24 x 1:87 = 2088 typowawn a ja mam dopiero 1286
a co do wyzszych wygranych to pech
a co do wyzszych wygranych to pech
albo sprawdz moje ostatnie typowania na 30 typowan wypadlo niezle
poza tym duzo lepiej niz inni widac na profilu po miejscach
i tak co miesiac niezle minimum 400 zl
poza tym duzo lepiej niz inni widac na profilu po miejscach
i tak co miesiac niezle minimum 400 zl
Milan a nie mogłeś dołożyć jeszcze jednej liczby np Kosy 66 która miała wejść ?
np. 4/5 15 x 83 = 1245 typowan a ja mam 963
czyli 1245 / 963 = 129 % lepiej na 4/5
czyli 1245 / 963 = 129 % lepiej na 4/5
14 4/5 na 1174
oblicze
14 x 83 = 1162 / 1174 = 98% typujesz gorzej 2 %
oblicze
14 x 83 = 1162 / 1174 = 98% typujesz gorzej 2 %
Angierski, kiedyna na forum, byl taki post gdzie w ciągu 7-10 dni trafilem 700 zł + inne mneijsze kwoty, i tak sie powtarzalo, ale ja teraz nie gram bo kolektury zamykają, a to musi byc ciąglosc grania nawet w niedziele!!!
i ty makinero mi jakies klody rzucasz, poprostu czysty rachunek prawdopodobienstwa i tyle
makinero trzeba byc konsekwentnym ot podstawa i nie zmieniac czesto metod gry
Peniasz? Gramy an 4 losowania i wtedy sprawdzimy ktorych rachunek prawdopobienienstwa wygrywa. po 20 zestawow dziesiątek.
ale dobra moge podjac wyzwanie, z tymze jesli nawet wygrasz to nie bedzie potwierdzeniem ze masz lepszy sposob
Angielski jest dobrywpadł na dobry tropja upieram się przy swoim choć kwiecień pokaże czy uzbiera 500 pkt a to już dla mnie dużo
no jesli bym jeszcze trafil wiecej to z samych malych wygranych mi sie tyle uzbiera
tomi77 ale myslisz ze dobije do 500? musialabyc 3/3 chyba albo cos z innej beczki
Chce odpady trafiać na 1,2,3,5,10 liczb bo taka kasę mogę poświęcić na losowanie kiedyśpowyżej trzeba by było trafić coś grubego ale nie potrafię ułożyć z różnych liczb np 8 i tyle
Jakiego i Angierski zróbcie rywalizację na 20 losowań
To tylko 10 dni
To tylko 10 dni