Wpisy 3 798 222 – 3 798 321
29 marca 2020 18:10 → 29 marca 2020 20:20, 100 wpisów
hawran zatypował(a) za 8 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 15256 i trafił(a) 1000 zł
. ... 218.
1-2/5.
1-2/5.
K30 nie pij tyle
Zimno jest coraz bliżej.
Olsztyn - Suwałki: 0 stopni.
Rzeszów: +13.
Olsztyn - Suwałki: 0 stopni.
Rzeszów: +13.
K30
Wędrowca
Sebastian
Wędrowca to będzie wiosna 30 lecia
Wędrowca sprawdzisz to ?
62,67,68,72,73,76
62,67,68,72,73,76
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 10 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 22 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
. ... 234.
1-2/6.
1-2/6.
Przerwa na
Wędrowca netowy
Kevin a Tobie co ?
Żonka przypaliła obiad ?
Czy jeziorko zamarzło ?
Żonka przypaliła obiad ?
Czy jeziorko zamarzło ?
Tomi jest fajny film na Stop Klatce
Tzn będzie o 20.05
mój kot ruszył w w tango i dotąd nie wrócił było to 10 marca czy jest szansa że jeszcze wróci?
bluerose
A to o Tobie tak emeryt ciągle pisze ?
Ciągle pisze ten z kotem to chodziło o Ciebie bo nie wiedziałem
A to o Tobie tak emeryt ciągle pisze ?
Ciągle pisze ten z kotem to chodziło o Ciebie bo nie wiedziałem
Angiersk masz w końcu dopracowane liczby ?
Jak powyżej 90 % to jest dobrze
Policjanci w całych Indiach robią wszystko, aby blokować drogi. Funkcjonariusze zatrzymują także samochody, motocykle oraz inne pojazdy. Chodzi o maksymalne spowolnienie ruchu ulicznego. Policja apeluje, żeby uczestnikami ruchu drogowego były tylko pojazdy, które świadczą ważne i niezbędne usługi. Wszyscy obywatele, którzy wyjechali na ulicę, nie mając ku temu pilnej potrzeby, są bici przez policjantów w Indiach drewnianymi pałkami.
Sebastian_M niedlugo tak zrobie ze bedzie mi strona sama typowac, grac w multi czy mini automatycznie, najlepsza statystyka z najlepszymi ustawieniami na maly system 4 zaklady na 8-9 liczb
wplace tylko zalozmy 300 zl na miesiac i bedzie sama mi grac ja bede liczyl wygrane
wplace tylko zalozmy 300 zl na miesiac i bedzie sama mi grac ja bede liczyl wygrane
Pamiętam u mnie jak policjant babkę obracał a ktoś go nagrał i wrzucił do netu... Później policjant strzelił sobie w łeb... Choć pogłoski szły że gazem się zatruł w garazu
tak licze na bank 60% sie zwroci czyli z 300 180 zl , potem ze 180 108, ze 108 64 i zalozmy tyle
to bedzie 30 + 18 + 10 + 6 losowan czyli starczy na 64 losowania po 10 zł z 300 zł
a te 60% to minimum bo podejrzewam ze nawet wygram powyzej 100% tak ze 100-400 zl
to bedzie 30 + 18 + 10 + 6 losowan czyli starczy na 64 losowania po 10 zł z 300 zł
a te 60% to minimum bo podejrzewam ze nawet wygram powyzej 100% tak ze 100-400 zl
wirus jest a ona marzy w wygranych Ale ma do tego prawo niech marzy
300 zl na caly miesiac starczy i jeszcze przy dobrych "strzalach" bedzie na plus
np. jak niedawno trafila 10/15 bylo by duzo kasy
ja licze na 8/15-9/15
ja licze na 8/15-9/15
Pracownik służb specjalnych wraca z zagranicznej misji i nieświadomie rozprowadza śmiercionośnego wirusa, który swobodnie rozprzestrzenia się przez półtora miesiąca. Brzmi jak apokaliptyczna wizja rodem z bestsellerowej powieści. Tyle że wydarzyła się naprawdę. W 1963 roku epidemię we Wrocławiu udało się na szczęście okiełznać, a niedługo później w tym samym mieście polscy koszykarze sięgnęli po największy sukces w historii.
zobaczcie wygrywam 340 gram caly miesiac potem na zarobek co trafie to moje
i to 7/16 a jakbym trafil tak jak niedawno 10/15 to by bylo ponad 3000
nic pasuje coś zapasów wybrać i zjeść na kolacje konserwa ryż lub makaron
Angielski typowania dobre... Może powinienem na nowo zacząć multi... Tabeletyle czasu można się poglowic
Angierski - program lipa, aby trafić 9/10 potrzeba więcej niż 6100 losowań
makinero ty sie znasz malo znasz i to bardzo malo bo nie znasz tych nowych statystyk ktorych nie ma w demo
Kto tu pisał islandorka 1 Dama zbigniew g na prezydentabędę głosować
angierski jak wprowadze swoj zestaw to jedynie poczatkowe są uwzględniane, nie analizuje wsystkich liczb
nie wiesz co to statystyczne filtrowane kombinacje
poprostu nie chcesz wydac kasy na program to nie wygrasz malym kosztem chcesz wygrac
poprostu nie chcesz wydac kasy na program to nie wygrasz malym kosztem chcesz wygrac
czemu, przeciez jeszcze kilka lat temu mialem pelna wersje, i tez nic nie wynikalo z niego, wiec odpuscilem
makinero nie wazne ile jak ciebie nie interesuje to nie krytykuj
bo trzeba umiec grac programem a ty robisz dziwne rzeczy jakies wymyslone a potem krytykujesz
bo trzeba umiec grac programem a ty robisz dziwne rzeczy jakies wymyslone a potem krytykujesz
Chyba powinienem uwzględniać wszystkie liczby z całego losowania... Może od jutra
Angierski podejmiesz wyzwanie na 4 losowania, ze ja zarobie więcej w Multi nic z w tym programie grając 4 losowania. ?
ja mam w tej chwili takie mozliwosci ze ty nawet nie wiesz o co chodzi
Ja akurat nie typuje teraz , bo wszystko pozamykane, ale moge na sucho zaytopwac
nie gram przez internet, nie mam konta ani karty, trzymam kase w kieszeni
makinero piszac o programie ze "gowno warte" to tak jakbys rzucal slowa na wiatr bo sam nie wygarles bo jestes naiwny
myslisz ze program da ci wygrac 10/10 kiedy tylko chcesz i tu sie mylisz