Wpisy 3 797 789 – 3 797 888
29 marca 2020 10:25 → 29 marca 2020 12:21, 100 wpisów
Tak zmarł nasz dawny sąsiad mieszkaniec naszego Miasta Pan Krzysztof Eugeniusz Penderecki
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci.
Niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen.
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci.
Niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen.
No właśnie gdzie zgrywus
Wczoraj zamiatalam podwórko w gaciach a dziś w kufajce
Ok nikogo
Teraz
Południowa Szwecja: O stopni.
Jutro spadek temperatury do nawet: -10.
Zima potrzyma co najmniej 3 dni.
Południowa Szwecja: O stopni.
Jutro spadek temperatury do nawet: -10.
Zima potrzyma co najmniej 3 dni.
Witam wszystkich
Co się dzieje ?
Jak Szumowski mówi zostań w domu... To zostajechyba że chcą do domu Bozegomnie się nie spieszy
Gorzej jak sie śpi od wczoraj od 18.00 i wstaje o 10.00 następnego dnia
Aniu
A kto spał tak długo?
A kto spał tak długo?
Aniu idsypiasz i to Ci się należy
Tomi
Śniło Ci się że 8.00 A była 9.00 ?
Śniło Ci się że 8.00 A była 9.00 ?
No 5 stopni.. Jan nie urywa ale jestem zdrowy6 dni siedzenia w domu i leczenie samemu bo na lekarza nie licz...
Dziś niedziela pamiętajcie o tym
Fioletowa Budka zawsze czynna
Wojtt
Nie 24h ale od rana do 21.30
Nie 24h ale od rana do 21.30
Panoramix
Nareszcie wstałeś
Nareszcie wstałeś
Nawet kawy nie zaproponowałś
Kto mi zrobi kawę?
Kto mi zrobi kawę?
Wojtt dziś niedziela to pomyśl sam
Atakujcie początki 4 i 6
Dziękuję
Jeszcze dzis szansa na 500 plusU mnie świeci
Zagram w Multi na 10 liczb
Grają w Multi 3/3 stawką x 10 A wystarczyło dołożyć 20 zl i puścić na 28 losowań.
Ja tak zrobię puszczę na 28 losowań i rybka albo .....
Ja tak zrobię puszczę na 28 losowań i rybka albo .....
Gośia zaraz to sprawdzę
Zbigniew jestes?
Biały71---co wytypowałes
Mewa i też skorzystam z tej opcji... Bułka piwo i totek jeden sklep jeden cel... No i kawa
Tak czytam widzę że niektórzy tu pisali jak to unia dała na wirus nic nie dała widać propaganda działa
Te pieniądze są z programów które i tak byśmy dostali to nie są jakieś specjalne pieniądze to są z programów na lata
Mit dobrej Unii pękł jak bańka mydlana Żaden kraj nie otrzymał środków na walkę z epidemią
Kwota 7,4 mld euro, ogłoszona przez Brukselę, to fragment puli przewidzianej dla naszego kraju w ramach polityki spójności na lata 2014-2020. Zatem te 7,4 mld euro to fundusze, które i tak otrzymalibyśmy w 2020 roku jako zaliczki i refundacje za realizowane i systematycznie rozliczane projekty. Kwota dla naszego kraju, podana przez KE, pokrywa się z pulą środków określonych w prognozie na 2020 r., którą rząd RP przekazał do Komisji na początku bieżącego roku
Kwota 7,4 mld euro, ogłoszona przez Brukselę, to fragment puli przewidzianej dla naszego kraju w ramach polityki spójności na lata 2014-2020. Zatem te 7,4 mld euro to fundusze, które i tak otrzymalibyśmy w 2020 roku jako zaliczki i refundacje za realizowane i systematycznie rozliczane projekty. Kwota dla naszego kraju, podana przez KE, pokrywa się z pulą środków określonych w prognozie na 2020 r., którą rząd RP przekazał do Komisji na początku bieżącego roku
Tak jak Propozycja Niemiecka zostań z nami i dodatkowe euro bo zostać na granicy Niemieckiej ale nikt z TVN i gazety nie powiedział że jak by nie zostali to należy się chorobowe i tak musieli by zapłacić czy w innej formie
A tu widzę jak Pelikany ludzie łapią to wszystko i tu na zielonek niektórzy także
ale ludzie jak Pelikany może i w dobrej wierzę łykają a Unia ma obrońców ale jak się ogląda to tak się pranie mózgu robi
Powiem więcej, gdybyśmy szybciej rozliczali pieniądze unijne z UE, dzisiaj pewnie zamiast worka pieniędzy, który pokazuje Komisja, widzielibyśmy sam worek. Gdybyśmy rozdysponowali już wszystkie fundusze na lata 2014-2020 oferta Komisji wynosiła by dla nas zero euro
a że działamy jak działamy to zostały ale tego ludzie nie wiedzą a tacy tu na zielonej mądrzy wypisali ale żaden nie na pisze teraz pomyliłem się Przepraszam zostałem oszukany
Ludzie by ukrzyżowali ponownie po raz trzeci tylko że z pewnością z wiarą w sercu tak w to wierzą żadnego myślenia refleksji może ten drugi ma może racje nie tak nie myślą
Powiem tak kantują nas w dwie strony czyli wszyscy czasem prawda płynie z jednej lub drugie sarony
strony Szkoda się wysilać i tak większość jakaś nic nie zrozumie szkoda się produkować
ceny paliwa spadają drastycznie , może ceny produktów TSa też spadną
Dotam a teraz sobie wyobraź...MY co by było gdyby nie granie online to TS..leży I kwiczy...playta...