Wpisy 3 796 894 – 3 796 993
28 marca 2020 11:20 → 28 marca 2020 13:47, 100 wpisów
Gośia wytłumacz Krzysztofowi bo on może mnie nie rozumie albo myśli że źle radzę. Już sam nie wiem jak mu tłumaczyć?
Proszę Państwa zapraszam wszystkich którzy lubią piłkę nożną na oglądanie meczów na żywo Europa Zachodnia nie gra i ta w unii europejskiej ale liga Białorusi tak dzieci chodzą do szkoły gospodarka się rozwija nikt nie siedzi w domu chyba gospodarka Białorusi będzie wyżej stała od Polski
O matko wiem, że na Białorusi grają.
Idź postaw mecze.
Barani3
Co wybierać wirus czy życie i pracę stagnację bezrobocie lub mniejszą wypłatę
Co nas zabije wirus czy brak perspektyw na życie brak pracy a opłaty nikt nie zwolni nas
I to jest straszne że po wirusie zostaniemy sami z problemami finansowymi co oni nam zafundowali nie było innej alternatywy
Przecież nikt nie zmniejszy urzędnikom pensji tylko zwykłym pracownikom lub zmniejszy pensje czyli dalej to samo robić tylko że za mniej przecież prawo nie działa w stecz podobno gdzie ci obrońcy demokracji konstytucji by pracownikom fizycznym nie zmniejszać pensji a opłaty przecież są droższe
Dziś się okaże jak graciemini to +-380000 zobaczmy o ile procent mniej będzie
To jest dobre że posłowie nie zmniejsza sobie wypłaty a jeszcze przegłosowali podwyżkę o 1000 zł miesięczniebrawo wy
No tak a nam zmniejszyć i powiedzą masz szczęście że pracujesz bo inni zostali zwolnieni
Rozumiem jest wirus ale tak się nie robi zamykać wszystko wystarczyło tylko ograniczyć zrobić większe przerwy w dostawie krwi w obiegu a nie całkowicie zamykać da się tylko że państwa nie są przygotowane bo są z tektury
Maski rękawiczki na masową skalę kontrolę ale wszystko ma działać zakłady ci którzy starsi kazać siedzieć w domu ale brak dobrych służb bo był czas na przygotowanie wiedzieliśmy co się dzieje w Chinach
Ale jak brak masek rękawiczek to nie dziwne było tylko wyczekiwanie że to minie później strach by wirus się nie rozlał decyzja najlepsza zamykamy wszystko tak to każdy potrafi sztuką jest tak zrobić by nie zamykać wszystkiego tak manewrować no ale się nie da
Narazie niemam czasu rak jak Wy na puer...pitu kitu pitu pitu kilo kitu u sufitu...
po wszystkiemu każdy będzie tak wypoczęty,że na3piemy bombek i co tylko po3ba jak Pelagia w duecie Smoleń Laskowik
Konstytucja tak pozwala lecieć tylko samolot zanurzyć w płynie desfekcyjnym
Chyba jest ogólne pozwolenie by z ludzi co są Nadole dziadów zrobić
Nic druga zmiana w pracy aż się nie chce iść człowiek się boi w tej kostnicy kogo dadzą
Cześć
Byłem na hulajnodze Fioletowej oczywiście
Super pogoda słońce wita
Byłem na hulajnodze Fioletowej oczywiście
Super pogoda słońce wita
feher zatypował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 14913 i trafił(a) 252 zł
Dziś robię rosół z kaczki i buraczki
I gulasz
I gulasz

Bolek
Bolek na 14.00 nie gramy
Nie można
Do lasu można a na ryby nieeeee
Powaga
Powaga na ryby nie można siedzę na tych stronach konorawirus niż tu na ryby nie można ale do lasu można
Islandorka jesteś
Co
Poszlem na chwile na spacer do lasu
złapałem dwa kleszcze
złapałem dwa kleszcze dzisiaj multi na 14 i 22 i juz nie gram dopoki nie skoncze automatu do wysylania kuponow
Borelioza mi grozi nie wychodzcie nigdzie z domu