Wpisy 3 796 371 – 3 796 470
27 marca 2020 18:16 → 27 marca 2020 20:12, 100 wpisów
U mnie teraz jeździ dużo takich samochodów co to jest ? 

Proszę to uznać jako teoria spiskowa może to nie ma nic wspólnego
Ach ci źli Polacy. Niemiecka telewizja skarży się na brak pielęgniarek znad Wisły. ,,Polska ma w nosie wymagających opieki Niemców"
Nie od dziś wiadomo, że Niemcy mają do Polski stosunek protekcjonalny, jak wychowawca do niesfornego ucznia. Ganią, pouczają, stawiają pod pręgierzem.
Mul...dyplomatycznie to ująłeś zdało by się bardziej dosadnie
Na telewizji Niemieckiej leciał program ARD ,,Tagesthemen" , m.in. o Polsce
Nic tyle tego że głowa boli oprócz tego wysłuchania tego i owego jeszcze trzeba to dobrze przemyśleć Idę na słuchania muzyki pop rock lata 80
negocuje cene audi tt , chyba se wezme za 8 kafli , puste drogi mozna poszalec
ja chciałem inwestycyjnie zrobić ale nie wyszło ale to dla tego że po staremu chciałem
Ja tu siedzę w domku modlę się z Papieżem... A skurczybyk sąsiad dłubie w garazuBoże widzisz a.... Nic nie czynisz
co ty gadasz oryginał z dawnych lat 30 zł a ta nowa zobaczę zaraz
NEED FOR SPEED HEAT PS4 PLAYSTATION 4 NOWE WYŚCIGI na Allegro za 199 zł
Świnka nakarmiona patrzy z wdzięcznością

3 796 377. Mulag 2020-03-27 (18:48)
Ach ci źli Polacy. Niemiecka telewizja skarży się na brak pielęgniarek znad Wisły. ,,Polska ma w nosie wymagających opieki Niemców"
Tak jestem za tym aby jak najwiecej pilegniarzy przybyłych z afryki pomogli w szpitalach niemieckichh, poco im zatrudniac polaków, maja swojich poleczników z afryki niech im pomagaja w ich szpitalach przy koronovirusie, sami sobie ich sciagneli to niech na cos i m sie teraz przydzadza
Tak jestem za tym aby jak najwiecej pilegniarzy przybyłych z afryki pomogli w szpitalach niemieckichh, poco im zatrudniac polaków, maja swojich poleczników z afryki niech im pomagaja w ich szpitalach przy koronovirusie, sami sobie ich sciagneli to niech na cos i m sie teraz przydzadza
nie am jak rower lub na piechotę szkoda nerwów opłaty paliwo naprawy to już przeżytek teraz będzie teleportacja USA już na tym pracuje
dlatego emiraty niemieckie sa , tam teraz jest wiecej tych emiratów jak niemców
arczibalik73
zobaczycie będziemy się jeszcze śmiać z tego nie wiem czy my tego dożyjemy ale nasze dzieci myślę że tak
pełno tego asfaltu jak jest ciepło unosi się to wszystko aut tyle że jest tak nasrane u mnie to nie ma gdzie parkować moje miasto teraz w tej chwili jest jak Warszawa z iluś lat wstecz
co mnie przeraża wyobraźnia coś wymyślonego jest już rzeczywistością
trochę czasu miałem zacząłem oglądać filmy z lat 80 i 70 tam były takie właśnie rzeczy przedmioty telewizory płaskie itp ciekawe to skąd takie coś a później po tylu latach 20 czy 30 czy 40 mamy teraz ciekawe
noto teraz pademia koronovirusa doswiadczy odpowiednio emiraty niemieckikie, niema fachowców z polski w szpitalach,a sa fachowcy tylko z afryki, no to teraz bedzie w emiratach szajs
trochę ciałem przewidzieć przyszłość finansową ale po różnych próbach doszedłem do wniosku że tak na prawdę nic nie dam rady przewidzieć bo musiał bym mieć cynk kto na górze wie co powie ktoś ważny przed jego słowami się uratuje taka prawda
Witam
Oglądam fajny film Inferno polecam
Cześć

A to piwo bo nie wiedziałem o co tu chodzi
Irańczycy piją metanol przeciwko Koronie - 480 zabitych
Sytuacja w Iranie staje się coraz bardziej dramatyczna. Kraj jest szczególnie dotknięty pandemią - i wiele osób wymyśla złe pomysły z obawy przed wirusem koronowym.
Rzecznik Ministerstwa Zdrowia powiedział w piątek, że zmarło już 2378 osób. Zgłoszono 2926 nowych infekcji. Według władz, co najmniej 32 233 osób w Iranie zostało zarażonych nowym wirusem.
? Niestety kolejnych 480 osób zostało zabitych, ponieważ pili metanol. Ci ludzie myśleli, że alkohol przemysłowy ochroni ich przed koroną.
Sytuacja w Iranie staje się coraz bardziej dramatyczna. Kraj jest szczególnie dotknięty pandemią - i wiele osób wymyśla złe pomysły z obawy przed wirusem koronowym.
Rzecznik Ministerstwa Zdrowia powiedział w piątek, że zmarło już 2378 osób. Zgłoszono 2926 nowych infekcji. Według władz, co najmniej 32 233 osób w Iranie zostało zarażonych nowym wirusem.
? Niestety kolejnych 480 osób zostało zabitych, ponieważ pili metanol. Ci ludzie myśleli, że alkohol przemysłowy ochroni ich przed koroną.
Pasko dzięki za wyjaśnienie
RT1
RT1 damy radę
Zagrałem dzisiaj w EuroJackpot jak wygram główną wygraną to 50 milionów przeznacza na walkę Korona wirusem lub na pomoc w szpitalu ludziom i tym którzy potrzebują tej pomocy
RT1 Zgadzam się z tobą w stu procentach
Następne 50 milionów przeznaczę na pomoc pomoc dla ludzi którzy naprawdę jej potrzebują
Sebastian po co ci to chcesz wylądować w pokoju bez klamek.
Andreas akurat mnie to nie grozi
Nie mów hop
Nie muszę mówić hop bo wiem
Wiesz bo niemasz
W Częstochowie, kilkaset bezmyślnych osób policja pouczyła,kilka osób skierowano do sądu.
Zgadza się niektórzy ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to niebezpieczeństwo i chodzą bezmyślnie po dworzu spotykają się w grupach zamiast poczekać jeszcze 2 tygodnie
Słuchajcie teraz będzie dobry film o 20:05 zaczyna się bardzo dobry film na którymś kanale Polsatu Muszę zaraz sprawdzić na którym i wam powiem
3 796 434. Sebastian_M
3 796 438. Sebastian_M 2020-03-27 (19:57) Gramy w Mini Lotto !!!
Następne 50 milionów przeznaczę na pomoc pomoc dla ludzi którzy naprawdę jej potrzebują
SebastianM Nie oglądają wiadomości ze świata,jak ludzie umierają w cierpieniach
To jakby nie chodzić do roboty a szef klepał cie po plecach... Ze dobrze pracujesz
Arczi
Oglądajcie film na super Polsat
Aniu
W USA ma być najwięcej zachorowań,więcej niż Chiny i Europa razem wzięte.Jak niewynajdą szczepionki to czarno to widze
3 796 454. Sebastian_M witaj dzis tylko mini gram i nic pozatym, nie ide nigdzie do zadnej kolektury, zostaje w domu,
Szczepionka bedzie za 2 -3 miesiące
witam wszystkich obecnych
Ford i General Motors mają produkować Respiratory,polecenie TrumphaSzczepionka za 1,5 roku dopiero ile ludzi poleci
Dalej korona swirus Moja babcia dzisiaj mówi do mnie tak
Trzeba tych chińczyków wywalić w kosmos wszystkich
Trzeba tych chińczyków wywalić w kosmos wszystkich