Wpisy 3 795 441 – 3 795 540
26 marca 2020 18:54 → 26 marca 2020 21:25, 100 wpisów
to jest takie coś że spinasz się z dołu coś już niby zrobiłeś i znów do tego dołu spadasz nigdy nie osiągniesz pewnego poziomu to się tyczy statusu społecznego i finansowego
dawać mi te wszystkie kosy..70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 bom zagrałem jak tak pisaliście o tych siódemkach....
7 będzie dopiero 1 kwietnia
3 795 439. greg 2020-03-26 (18:53) Ania BrawoTs na kolana
3 795 434. arczibalik73 2020-03-26 (18:50)
Powiem tak
Nie powinno być 1 partii rządzącej
dokladnie nie powinno byc jednej partji rzadzacej, ale lepsza nieraz by była jedno ugrupowanie dobrze rzadzace jak kilka ugrupowań które nie moga dojsc miedzy soba do porozumienia i i jedynie z czym walcza to walcza tylko ze swoja głupota, a inni na tym tylko cierpia jako obywatele , w rzadzie powinni być ludzie mądrzy a nie stado bezmózgich yeti którzy w kłolko ppowtarzaja jak jakąś mantre aby tylko obalic prezydenta , dla tych z rzadu nieliczy sie człowiek obywatel tylko liczy sie kasiora jak dla pani posłanki strukjace j na fotel prezydenta po trupach a do celu
3 795 434. arczibalik73 2020-03-26 (18:50)
Powiem tak
Nie powinno być 1 partii rządzącej
dokladnie nie powinno byc jednej partji rzadzacej, ale lepsza nieraz by była jedno ugrupowanie dobrze rzadzace jak kilka ugrupowań które nie moga dojsc miedzy soba do porozumienia i i jedynie z czym walcza to walcza tylko ze swoja głupota, a inni na tym tylko cierpia jako obywatele , w rzadzie powinni być ludzie mądrzy a nie stado bezmózgich yeti którzy w kłolko ppowtarzaja jak jakąś mantre aby tylko obalic prezydenta , dla tych z rzadu nieliczy sie człowiek obywatel tylko liczy sie kasiora jak dla pani posłanki strukjace j na fotel prezydenta po trupach a do celu
Biedroneczka1977 7 będzie 1 kwietnia to co to będzie to jutro jak będzie czy nie będzie 27 dnia marca
3 795 444. greg 2020-03-26 (18:55) Ania BrawoTs na kolana
Oby weszła 7
podejrzewam ze 7 jeszcze kilka losowań nie wpadnie , noiewidze jej dzisiaj w liczbach na tak, wiem ze duzo osób poluje na ta liczbe aby wyszła ja tez lubie ta liczbe, i tez na nia czekam, ale narazie niema dzisiaj wieczorem tez chyba jej niebedzie,
Oby weszła 7
podejrzewam ze 7 jeszcze kilka losowań nie wpadnie , noiewidze jej dzisiaj w liczbach na tak, wiem ze duzo osób poluje na ta liczbe aby wyszła ja tez lubie ta liczbe, i tez na nia czekam, ale narazie niema dzisiaj wieczorem tez chyba jej niebedzie,
przepraszam za błedy w wyrazach w mojich wpisach widze ze niegdzie sa przestawione literki w wyrazach lub jest napisane z błędem jakimś i wychodzą głupoty, ale nic nieporadze na to choćbym niewiadomo jak strał sie poprawić mój słownik w edytorze mi wszystkie wyrazy podkreśla czy pisze dobrze czy żle,i niewiem jak to wyłączyć,
co do liczb w multilotku podejrzewam pewne powtórki ze beda z 14 tej ale moge sie tez i mylić
Arczi.
Spróbuj tak:
Wszystkie programy ---> przywracanie systemu.
Spróbuj tak:
Wszystkie programy ---> przywracanie systemu.
Ciekawe, kiedy teraz padnie wygrana w Mini w wysokości 400 000?
Może na Wielkanoc?
3 795 449. Forsami 2020-03-26 (18:57) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
dawać mi te wszystkie kosy..70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 bom zagrałem jak tak pisaliście o tych siódemkach..
dawać mi te wszystkie kosy..70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 bom zagrałem jak tak pisaliście o tych siódemkach..
Cisza to przerwa.
3 795 458. Wędrowca netowy 2020-03-26 (19:31)
dzieki próbowałem już wszystkiego nie działa musiałbym juz nowy system na nowo postawic ale juz windows10 którego niestety niemam jeszcze, kiedys miałem go na lapku ale wywaliliłem bo mi niedzawał egzaminu, na kompie, mogłem go zgrać ale jakos nipoomysłałem wtedy, narazie jeszcze jestem na 7mce , ale dzieki za propozycje
dzieki próbowałem już wszystkiego nie działa musiałbym juz nowy system na nowo postawic ale juz windows10 którego niestety niemam jeszcze, kiedys miałem go na lapku ale wywaliliłem bo mi niedzawał egzaminu, na kompie, mogłem go zgrać ale jakos nipoomysłałem wtedy, narazie jeszcze jestem na 7mce , ale dzieki za propozycje
niestety nie widze liczb od 71 do 80 dzisiaj na wejscie, moze byc tylko 70 z 7emek
3 795 469. gregdobre z ta koszulką
zawsze miałam kontakt z ludźmi i było dobrze a teraz to masakra
Witam a jaka jest szansa aby pokazała się szybkie600 na multiparisie ?
ja tak myślę by szybciej przejść i szybciej wyzdrowieć np.bo potem miże być różnie a jak nie będzie pomocy
chociaż tego nie chce ale prędzej czy później może dopaść i tak
W Niebie.
nawet nie wiadomo czy słońce naprawde zwalczy ultrafiolet te zaraze włochy są przykładem
Jest prognoza,ze nawet MILION Polakow moze stracic prace.W takim ukladzie wygrane w gry TS nabieraja zupelnie innego znaczenia.Jeszcze tyko zeby ruszyly sportowe ligi,to takze bukmacher bedzie mogl dac na chleb.Nikt sie nie spodziewal.ze nastana takie czasy
Cześć
A ja dziś upiekłam ciasteczka owsiane

Jeszcze 2 tura się piecze
Wędrowco jutro spróbuję jeszcze z laptopa dodać komentarz jak się da
Bo teraz laptop pracuje na siebie tzn mąż mi podpylił
Bo teraz laptop pracuje na siebie tzn mąż mi podpylił
Wojtt właśnie o tym myślę
Aya witaj koleżanko
Aya ja nie jestem żadna baba
3 795 508. Sebastian_M 2020-03-26 (20:41) Gramy w Mini Lotto !!!
A to czyj wpis
A to czyj wpis
Gosia.
Aya daleko masz te mapy ?
jednak coś Państwo wiedziało bo teraz do lekarza się nie dostaniesz a e recepte masz na tela
Województwo lubuskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 40 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Trzon
40,52,66,67,69
40,52,66,67,69
Duże liczby mają nazwę: Trzon.
A małe to... trzoneczki?
A małe to... trzoneczki?
Szpiegów 77. Dobra liczba do Mm.
sebastian dlaczego tam u was w mazowieckiem się nie myją tylko zaraze roznoszą
Co tam ?
Bolek
Bolek
K30 takie zarządzenie zarządzającego Warszawą