Wpisy 3 795 377 – 3 795 476
26 marca 2020 18:31 → 26 marca 2020 20:04, 100 wpisów
3 795 278. Sebastian_M 2020-03-26 (17:20) Gramy w Mini Lotto !!!
.
.
Seba pierwszy raz musze sie z Tobą zgodzić
.
.
Seba pierwszy raz musze sie z Tobą zgodzić
Nam do niedzieli wysłane
Biedroneczka1977, dobrze że jesteś , bo za miesiąc to tej zielonej łączki już nie bedzie
Mini mini
Będzie musi być
Mówisz że wirus nas wykończy ??
W dużej mierze za ten chaos odpowiada Pani Kidawa bo nie potrafiła sie zdecydować.Najpierw Pani Marszałek na pierwszym posiedzeniu była za.Na kolejnym posiedzeniu prezydium wstrzymała sie a pózniej na konferencji prasowej powiedziała ze jest przeciw zdalnemu głosowaniu.W Brukseli platformie pasowało zdalne obradowanie a w Polsce nie.
Mulag grasz w to?
Zawsze ktoś będzie winny
Porozmawiajmy o pogodzie
Dajcie mnie wygrać w Lotto kumulacja w Lotto 15 Milionów co mnie obchodzą bogaci politycy
Na sobotę i niedzielę piękna pogoda ma być w sam raz do siedzenia w domu
posłuchajcie ja nikomu niezycze żle i mi nic do czyjejś pracy, róbcie co chcecie i gdzie chcecie, mi nic do tego, ale pracujac na ina gospodarke a nie tu na polska gospodarke jestescie niewolnikami w innych panstwach, do czasu bedziecie tylko dobrze wynagradzani, ale to sie szybko skonczy, zawsze wszystko co dobre sie szybko kończy,teraz jest pademia koronowirusa choroba która dotkneła wiele narodów na świecie,która dziesiątkuje ludzkość, i ludzie nagminnie umierajaa wszyscy sie jednocza ze soba, i niby sobie pomagaja, granice sa pozamykane, moim zdaniem juz tak pozostanie do konca, granice beda nadal pozamykane nawet po przejsciu tej choroby na nic dobrego sie niezanosi, ani na świecie ani w polsce, wybaczcie ale ja to wszystko widze w czarnych barwach,a unia europejska niedługo obudzi sie ze snu z reka w nocniku i tyle w tym temacie rzadów i rzadzacych
Forsami wygraj pomozesz szpitalom
LOT niedlugo kupi lufthanza a rząd powie nie nasza wina koronowirus ją wykonczyl
JaK nie ma jak ma przecież chwalili się dzisiaj na stronie ze porzeczki 4 miliony na służbę zdrowia
Przekazali
Nie porzeczki głupi słownik pisze mi co chce
Jeszcze tylko porzeczek w marcu brakuje
Lot to Kozioł ofiarny Pisuz wozi wirus do Polski... I kto nas będzie leczył skoro przekształcają szpitale w oddziały zakaznetam pracują, tam płacą podatki.. Tam umieraja
inny świat ludzie mają każdy żyję w innej Polsce stąd nie potrzebnie się spieramy
I co teraz truskawek z Holandii nie będzie w Biedronce ?
Mnie nic nie obchodzi wasze zwady jak wygram w Lotto 15 Milionów to Będe Rady
o zupka Forsami nie narzeka na nic zadowolony ze wszystkie czy wirus czy partia
A ja dziś lotto nic wysłałam a takie dobre liczby mam na myśli
biedroneczka za miesiąc będa bo polskiemu rolnikowi się nic nie oplaca
K30 pamiętasz Marność nad marność powiadam wam marność to wszystko jest marność pogoń za wiatrem
No nie wiem czy przez granicę przepuszcza chyba że mrożone ?
Oby tak było
a jesli chodzi o polaków w anglii to oni są opodatkowani tam i w pl tak więc maja prawo się leczyc
Nie wiem czy iść już spać czy czekać na losowanie mini ?
Mulag będą frytki... już o tej ku..e polityce nie mogę tu czytać..to coś na rozluźnienie w tej kwaranrannie..
mozecie omnie myslec sobie róznie ze jestem głupi niedouczony itd, nic wiecej mylnego, jestem tylko człowiekiem i mam prawo sie tez i mylićnie mówie ze nie, ale nikogo nie obrazam, inikomu nie wróze niczego złego, jestem taką osoba jaka jestem, obserwuje od kilku juz ładnyxch paru lat co sie= dzieje w naszym cyrku na wiejskiej, i jakie sie prezepychanki, tam i rozruchy , dla wszystkich tam liczy sie tylko stołek i kasa i nic pozatym i kazdy poseł tylko patrzy jak tu oszukac i dobrze zarobić na zwykłym obywatelu,aby do siebie wszystko a nic od siebie dla narodu, tylko taki mały gest zrobil byly premier ze dał te 500+ i dlatego co niektórym zyje sie lepiej, dlaczego inni premierzy prezydenci nie zdecydowali sie na taki gest, dlaczego według nich nigdy nie mozna bylo pomóc ludziom biednym,, tylko zawsze brakowało na wszystko kasy , oprócz upozaen diet poselskich i wysokich zarobków, dla kasty, dla narodu niebylo dla rzadzacacych jest , wkoncu wzioł sie to ktos zato i teraz tym z PO sie niepodoba bo traca bardzo duzo co wczesniej sobie przywlaszczyli a teraz musza to oddac, bo to nie było ich , i dlatego jest takie oplówanie tych co pomagaja innym, , tak robi opozycja., sld i inne partie wszyscy jada na partie rzadzaca która chce wszystko zrobic zeby tym ludziom biednym cos pomóc, niepowiem partia rzadca tez sie troche za daleko zagaklopowała z tym rozdwanictwem kasy na prawo i lewo, tak niepowinno byc, jesli pomagac to wszystkim którzy sa w potrzebie a nie tylko tym wybranym jednostkom, itym co maja 500+ wszystko sie robi tylko dla nich,i nikogo wiecej, ale to sie kiedys i skonczy tez, ja juz moze wtedy żył nie będę i niezobaczę tego, ale mlodsze pokolenie moze tych czasów dożyje i oby wtedy niemusieli,wszystkiego zaczynać od nowa
zupka chińska i ziemniaczki da się żyć w kryzysie da się Gratuluje
wiem ze biedny się urodzilem i biedny zdechne obojętnie kto by rządzil
3 795 434. arczibalik73 2020-03-26 (18:50)
Powiem tak
Nie powinno być 1 partii rządzącej
Powiem tak
to jest takie coś że spinasz się z dołu coś już niby zrobiłeś i znów do tego dołu spadasz nigdy nie osiągniesz pewnego poziomu to się tyczy statusu społecznego i finansowego
dawać mi te wszystkie kosy..70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 bom zagrałem jak tak pisaliście o tych siódemkach....
7 będzie dopiero 1 kwietnia
3 795 439. greg 2020-03-26 (18:53) Ania BrawoTs na kolana
Powiem tak
dokladnie nie powinno byc jednej partji rzadzacej, ale lepsza nieraz by była jedno ugrupowanie dobrze rzadzace jak kilka ugrupowań które nie moga dojsc miedzy soba do porozumienia i i jedynie z czym walcza to walcza tylko ze swoja głupota, a inni na tym tylko cierpia jako obywatele , w rzadzie powinni być ludzie mądrzy a nie stado bezmózgich yeti którzy w kłolko ppowtarzaja jak jakąś mantre aby tylko obalic prezydenta , dla tych z rzadu nieliczy sie człowiek obywatel tylko liczy sie kasiora jak dla pani posłanki strukjace j na fotel prezydenta po trupach a do celu
Powiem tak
dokladnie nie powinno byc jednej partji rzadzacej, ale lepsza nieraz by była jedno ugrupowanie dobrze rzadzace jak kilka ugrupowań które nie moga dojsc miedzy soba do porozumienia i i jedynie z czym walcza to walcza tylko ze swoja głupota, a inni na tym tylko cierpia jako obywatele , w rzadzie powinni być ludzie mądrzy a nie stado bezmózgich yeti którzy w kłolko ppowtarzaja jak jakąś mantre aby tylko obalic prezydenta , dla tych z rzadu nieliczy sie człowiek obywatel tylko liczy sie kasiora jak dla pani posłanki strukjace j na fotel prezydenta po trupach a do celu
Biedroneczka1977 7 będzie 1 kwietnia to co to będzie to jutro jak będzie czy nie będzie 27 dnia marca
3 795 444. greg 2020-03-26 (18:55) Ania BrawoTs na kolana
Oby weszła 7
podejrzewam ze 7 jeszcze kilka losowań nie wpadnie , noiewidze jej dzisiaj w liczbach na tak, wiem ze duzo osób poluje na ta liczbe aby wyszła ja tez lubie ta liczbe, i tez na nia czekam, ale narazie niema dzisiaj wieczorem tez chyba jej niebedzie,
Oby weszła 7
podejrzewam ze 7 jeszcze kilka losowań nie wpadnie , noiewidze jej dzisiaj w liczbach na tak, wiem ze duzo osób poluje na ta liczbe aby wyszła ja tez lubie ta liczbe, i tez na nia czekam, ale narazie niema dzisiaj wieczorem tez chyba jej niebedzie,
przepraszam za błedy w wyrazach w mojich wpisach widze ze niegdzie sa przestawione literki w wyrazach lub jest napisane z błędem jakimś i wychodzą głupoty, ale nic nieporadze na to choćbym niewiadomo jak strał sie poprawić mój słownik w edytorze mi wszystkie wyrazy podkreśla czy pisze dobrze czy żle,i niewiem jak to wyłączyć,
co do liczb w multilotku podejrzewam pewne powtórki ze beda z 14 tej ale moge sie tez i mylić
Arczi.
Spróbuj tak:
Wszystkie programy ---> przywracanie systemu.
Spróbuj tak:
Wszystkie programy ---> przywracanie systemu.
Ciekawe, kiedy teraz padnie wygrana w Mini w wysokości 400 000?
Może na Wielkanoc?
3 795 449. Forsami 2020-03-26 (18:57) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
dawać mi te wszystkie kosy..70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 bom zagrałem jak tak pisaliście o tych siódemkach..
dawać mi te wszystkie kosy..70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 bom zagrałem jak tak pisaliście o tych siódemkach..
Cisza to przerwa.
3 795 458. Wędrowca netowy 2020-03-26 (19:31)
dzieki próbowałem już wszystkiego nie działa musiałbym juz nowy system na nowo postawic ale juz windows10 którego niestety niemam jeszcze, kiedys miałem go na lapku ale wywaliliłem bo mi niedzawał egzaminu, na kompie, mogłem go zgrać ale jakos nipoomysłałem wtedy, narazie jeszcze jestem na 7mce , ale dzieki za propozycje
dzieki próbowałem już wszystkiego nie działa musiałbym juz nowy system na nowo postawic ale juz windows10 którego niestety niemam jeszcze, kiedys miałem go na lapku ale wywaliliłem bo mi niedzawał egzaminu, na kompie, mogłem go zgrać ale jakos nipoomysłałem wtedy, narazie jeszcze jestem na 7mce , ale dzieki za propozycje
niestety nie widze liczb od 71 do 80 dzisiaj na wejscie, moze byc tylko 70 z 7emek
3 795 469. gregdobre z ta koszulką