Wpisy 3 795 077 – 3 795 176
26 marca 2020 14:46 → 26 marca 2020 15:48, 100 wpisów
Kolejna wpadka Kidawy-Błońskiej. "Trzeba się zastanowić, ile potrzeba jest inspiratorów"
3 795 059. K30 2020-03-26 (14:34) waalwijk
kiedy te 7
w maju przd wyborami
kiedy te 7
w maju przd wyborami
3 795 074. Wojtt 2020-03-26 (14:46) ND
Pani na K. Na prezydenta
chyba w miejskim szalecie w wawie
Pani na K. Na prezydenta
chyba w miejskim szalecie w wawie
Wojtt ta pani powiedziała coś takiego
Czuję wsparcie i kolegów i koleżanek z PiS, bo jesteśmy jedną drużyną i chcemy wygrać te wybory
Czuję wsparcie i kolegów i koleżanek z PiS, bo jesteśmy jedną drużyną i chcemy wygrać te wybory
Pani Kidawa głosowałam za 500 plus patrzymy na głosowanie wstrzymała się szkoda pisać A tak mówiła
K30 co dziś gramy ?
3 795 089. dotam 2020-03-26 (14:50) follow my dreams
arczibalik73 , myślałem żeś mądrzejszy
nie musze byc madry zeby widziec jak pani kidawa błonska zniewaza naród wypowiadajac sie w ten sposób ze konstytucja jest dlaniej wazniejsza jak ludzkie zycie, i taki ktos chce byc prezydentem narodu a tfu tfu tfu
arczibalik73 , myślałem żeś mądrzejszy
nie musze byc madry zeby widziec jak pani kidawa błonska zniewaza naród wypowiadajac sie w ten sposób ze konstytucja jest dlaniej wazniejsza jak ludzkie zycie, i taki ktos chce byc prezydentem narodu a tfu tfu tfu
Arczi niestety ta pani nie powinna być w ogóle politykiem
Ona gubi się w tym co mówi a poza tym nie jest przygotowana w żaden sposób aby objąć tak ważne stanowisko
Ona gubi się w tym co mówi a poza tym nie jest przygotowana w żaden sposób aby objąć tak ważne stanowisko
K30 ta pani jest na kwarantannie i nie może wychodzić z domu
K30 zdecyduj się bo widzę że Twoje niezdecydowanie sięga zenitu
dlamnie nawet diabel nich rządzi aby tylko w polsce 2000 euro zarabiac i więcej
dotam rób co chcesz
Faktów nie zmienisz
Dotam to Ty chodzisz po Warszawie i robisz zdjęcia kierowcom którzy łamią delikatnie przepisy i wysyłasz je do komendy na Waliców 15 ?
Faktów nie zmienisz
Dotam to Ty chodzisz po Warszawie i robisz zdjęcia kierowcom którzy łamią delikatnie przepisy i wysyłasz je do komendy na Waliców 15 ?
K30 tu nie chodzi tylko o zarobki
Chodzi o dobro naszego kraju to jest priorytet
Chodzi o dobro naszego kraju to jest priorytet
po wirusie niewiem czy ten kraj się juz podniesie ponad 1000 firm w tej chwili oglosilo upadlosc
Sebastian M-startuj na prezydenta 100tys podpisów będziesz miał z MP z zielonej strony,przestań już pieprzyć ,czy się ktoś nadaje czy nie ,to odtego są wyborcy i wybory,
Ile jest firm państwowych ,a ile prywatnych---3mln ludzi straci prace a pomocy niema.SONIC--na Galeriach traci 1mln miesięcznie.
Szkoda se żyły grzać,brak środków finansowych to ludzkie dramaty,a jeszcze wirus
K30 a co Ty myślałeś że będą trzymali pracowników jak nie można pracować ?
Co tu się dzieje
na zachodzie trzymają 70% pensji rząd placi a w pl to samo powinno byc
Który pracodawca wytrzyma przerwę w pracy i utrzymać załogę płacąc im co miesiąc tyle ile zarabiali ?
Myślicie trochę ?
Taka wielka firma jak LOT wysłała prawie wszystkich pracowników na urlop
Taka wielka firma jak LOT wysłała prawie wszystkich pracowników na urlop
3 795 131. K30 2020-03-26 (15:12) waalwijk
na zachodzie trzymają 70% pensji rząd placi
już niedługo tak się pocieszysz w tych Niderlandach. Pakuj mandzur. Przeproś ojczyznę i wracaj.
na zachodzie trzymają 70% pensji rząd placi
już niedługo tak się pocieszysz w tych Niderlandach. Pakuj mandzur. Przeproś ojczyznę i wracaj.
Ludzie mają kredyty,czynsze,opłaty,Pomoc od państwa, było wiadomo o wirusie od grudnia 2019,teraz sie obudzili,W tym kraju to jest wszystko po fakcie,A pieniądze Lot dostał od UNI na powroty dość zarobili,Karwasz
K30 jesteś w błędzie. Pożyjemy zobaczymy
no chyba ze oto chodzi zeby zbankrutowalo i za grosze poszlo na zachód
Mocniejsze państwa niż Niderlandy niebawem wejdą w potężny kryzys.
A smierdziele wciąż na rząd plują .. Qrwa do Włoch bym was na wycieczki wysłał. Za darmo.
A smierdziele wciąż na rząd plują .. Qrwa do Włoch bym was na wycieczki wysłał. Za darmo.
Ide coś robić bo szkoda się Wku...ać
córki kolezanka ma zaklad fryzjerski dostanie ogromną pomoc od rządu 2000 zł
K30 zamiast marudzić rusz tyłek i postaraj się coś zrobić dla swojego kraju
Ja teraz pracuję nad czymś takim

Ja teraz pracuję nad czymś takim

Pakuj mandzur gościu . Jako jeden z pierwszych będziesz miał podziękowane.
Taka osłona jest teraz potrzebna w szpitalach. Chcę to wykonać i przekazać do szpitali
Ktoś jest chętny na współpracę czy wolicie biadolić ?
narazie nikt mi tu nie dziękuje proszą zebym nie wyjezdzal bo kto pracowac bedzie
Kokoszanek znowu zadyma pod nowym nickiem?-zdradziło cie słowo które pisałeś do emerytki
Narobią tu niektórzy ale chyba w gacie
zresztą to nie portal polityczny szkoda gadać poczekamy zobaczymy koncze temat polityki
POLSKA TO JEDYNY KRAJ NA ŚWIECIE, W KTÓRYM W CZASIE PANDEMII OPOZYCJA PLUJE NA RZĄD, KTÓRY PROFESJONALNIE WALCZY Z ZARAZĄ
Andreas.. już muszę aż tak napisać.. Yebnij ty się w łeb to może zmądrzejesz. Ja słowa do emerytki nie napisałem bo nawet nie miałem okazji jej spotkać.
Andreas.. już muszę aż tak napisać.. Yebnij ty się w łeb to może zmądrzejesz. Ja słowa do emerytki nie napisałem bo nawet nie miałem okazji jej spotkać.
Dziś jadę po poliwęglan .
Zobaczymy co z tego będzie
Zobaczymy co z tego będzie
sztuką jest utrzymac miejsca pracy i pomoc finansowa dla ludzi którzy nie mogą nawet dorobić
Jak skubnąć TS-na kase to powinien być Piorytet na tej stronie,a nie opowieści dziwnej treści,jacy jedni są wspaniali a drudzy Be.Bedzie Sajgon zobaczycie.
K30 w niderlandach nie ma ograniczeń w przemiszczaniu się ?
Obrrzydliwy jesteś w tym najeżdzaniu na Polskę.
Siedz tam na dupie i módl się żeby ci kopa naie dali a nie pluj na kraj.
Obrrzydliwy jesteś w tym najeżdzaniu na Polskę.
Siedz tam na dupie i módl się żeby ci kopa naie dali a nie pluj na kraj.
mówie jak powinno byc pomoc firmom i 70% pensjii od rządu to wszystko czego oczekują ludzie w PL
3 795 162. Kokoszanek 2020-03-26 (15:33)
tu się mylisz przyjedz zobaczysz
tu się mylisz przyjedz zobaczysz
dostaniesz 130euro kary za chodzenie to bedziesz mial przemieszczanie
K30 nie wdawaj się w dyskusję , tu są prowokacje , szkoda zdrowia, jest grupa która jak mantre powtarza to samo w kółko. Pozdrawiam
Fake news
Holandia wykorzystuje obywateli krajów postkolonialnych (Polska) bo sami juz nie sa w stanie pracowac
3 795 103. Sebastian_M dlatego uwazam ze sie ośmiesza po całości, i jesli ktos bedzie na nią głosował to znaczy że jest bez serca i ma pod kopułą nie równo