Wpisy 3 794 805 – 3 794 904
26 marca 2020 10:33 → 26 marca 2020 12:37, 100 wpisów
na taczkach to opozycja dawno powinno być wyniesiona ciekawy co by PO robiła w tym kryzysie co lepiej by było wątpię raczej jeszcze gorzej
Mulag-nieprzekręcaj bo to mówił Karczewski były marszałek senatu do rezydentów żeby pracować dla idei,a sam kosił grube tysiące w Szpitalu i w Sejmie
nawet sobie filmik zapisałem a jak się pytali jej o Panią kopacz Pana Grodzkiego to odeszła he he też lekarze ładna obłuda
gdzie to powołanie nie szukajmy kozła ofiarnego w tym tylko rządzie bo też jest nieudolny ale myślę sobie co by było jak by oni rządzili co lepiej by było trochę obiektywizmu
Co ty ściemniasz popatrz czasami na Polsat News,Telewizja Rządowa ukierunkuje cię na konkretny przekaz .Gdzie ty żyjesz troche obiektywizmu
idzie takie załamanie że rząd nie da sobie rady to pewne teraz tylko wystarczy ludzi wystawić przeciw temu rządowi i my skoczymy do władzy i co uzdrowią nas he he
patrzę na wszystkie stacje i widzę co jest klaskanie jak na razie że rząd dobrze robi
tak jak z tymi wyborami jak nie przełożą to igrają z życiem Polaków jak przesuną to łamią demokracje Każdy ma prawo do swojego poglądu na życie ty masz swój ja swój szanujmy to
Pokaż mi alternatywne ekipę która ma receptę na to lepszą niż ten rząd jak uratować nas przd wirusem gospodarką Proszę na pisz mi chętnie zmienię zdanie
Mulag-załóż Rodzine to będziesz miał jakieś pojęcie,a jak masz ukierunkowany przekaz przez telewizje Rządową,to niepatrzysz obiektywnie.Na garnuszku Mamy to tyle wiesz co zjesz,a ile masz lat?Niech Polską rządzi Prezydent,Premier a nie Prezes Parti.Jak na świecie nie wynajdą szczepionki to Rząd cie napewno uratuje.Tyle.
oczywiście alternatywy nie przestawiłeś piszesz że za tym rządem jestem choć go tu wyraźnie krytykuje no nie wiem brak argumentów no cóż można i tak, Pozdrawiam powodzenia
Nie ma rodziców od dawna sam się utrzymuje i ma swoje lata ale cóż można i tak pisać
3 794 819. Andreas3864 2020-03-26 (10:54) Wydymać TS plan na 2020.
.
Masz strasznie płytkie myślenie,to że ktoś jest przeciw tej nieudolnej opozycji nie oznacza wcale że ogląda tvp
.
Masz strasznie płytkie myślenie,to że ktoś jest przeciw tej nieudolnej opozycji nie oznacza wcale że ogląda tvp
z pewnością o życiu wiem więcej ale to już chwalenie się z mojej strony a to źle bo nie mam czym bieda od dzieciństwo i samemu sobie radzę od lat podejrzewam że nie chciał byś być na moim miejscu w jakim ja kiedyś miał
Czwartek nie gramnawet jak padnie 15 milionow co mi po tym zdrowie ważniejsze
tomi jak wygrasz kupisz maseczki i ochraniacze bo lekarze w pończochach na głowie pracują
Witam
Co tutaj za politykę się uprawia ? Przecież zielona strona to liczby
Biedroneczka politycy własnie zajmują się liczbami , komu dać komu zabrać
Minister zdrowia powiedział dziś , " nie mogę powiedzieć że scenariusz włoski się nie powtórzy , " czas chyba do schronu uciekać
Nie mam muszę zacząć budować
mam trochę pracy zdalnej , może uda się zarobić na miskę ryzu i jajka wielkanocne w maseczkach 

Gorzej u nas w bloku nawet piwnicy nie ma , teraz taka moda , dawniej piwnice były
Kędzior w 2008 milionów nie było
najgorzej ludzie w tych blokach kiedy to już sobie rozmawialiśmy że ludzie na blokach tynki będą jeść
Tak w 1995
W bankach brakuje dolarów i euro
Do dziś mam jeszcze papierowe 10000 tysięcy które po wymianie było warte 1 zł
Mam takie nowki sztuki
W miejscowości Szczecin padła wygrana 224 095,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Zgorzelec padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
ale więcej mi zostało nie wiem czemu 100 zł stare 50 zł ale powód jest oczywisty nikt milinów nie zostawiał
I pełno bilonu podobno to pięć złotych z 1958 teraz jest dużo warte dla numizmatykow
Mawdt mam takie jeszcze po rodzicach zostały
boje się oby tak nie było że do tego wracamy jak tak będzie szalała inflacja
Może tak być ale co zrobić nawet jak ktoś ma oszczędności to mogą być za pół roku niewiele warte
chyba pasuje wymienić ale pytanie czy kantory jeszcze działają ale to muszę u siebie sprawdzić
Ale sobie tak myślę że spadek złotówki będzie tylko ja sobie tak myślę to są moje przemyślenia może błędne że stracą na tym inni bo jeśli USA chce również sprzedawać biednym krajom to nawet osłabiała swój dolar by inne waluty nie były takie niskie by kupować towary z USA a wiadomo że jak waluta biednych krajów będzie słabła to za wiele nie kupią a jak kupią to drogo i za dużo nie wezmą
Słabo znam się na ekonomii
Przy szpitalu zakaźnym w Poznaniu pojawiają się kolejne kontenery będą służyć za izolatki dla chorych
Wszyscy śpią ?
Zamkneli zieloną ?
Ja nie śpię.
O matko myślałam że Internet odcieli
Gosia jakaś awaria ?
1-2/5.
To . ... 877.
Przerwa na
Słuchajcie
Będziecie uprawiać ogródki
Tzn przekopać posadzić
Bo mama mi truje napaliła się na działke i co mam zrobić
Będziecie uprawiać ogródki
Tzn przekopać posadzić
Bo mama mi truje napaliła się na działke i co mam zrobić
Gosia lepiej siedz bo wprowadza to co w Indiach wyganiaja za pomocą kij
Gosia żona ma obok swoich rodziców masakra bromie się jak mogę by tam nie łazic nie rozumieja ze mnie to nie bawi sa szczęśli tam to niech beda ja wolę piłeczkę sport tego też nie kumaja masakra
Pomijając fakt że po całym tygodniu pracy czasem jak nie często w sobotę chce odpocząć nie robić nic pomijając oczywiście ta korone co jest teraz
Nie grałem cały tydzieńAle oszczędność tylko ze jakiś szczęśliwy nie jestem
Też myślę by pograć w tenisa na stole w kuchnikiedyś tak się grało
Cześć
szukałem puszki turystycznej a znalazłem to