Wpisy 3 794 277 – 3 794 376
25 marca 2020 19:10 → 25 marca 2020 21:30, 100 wpisów
Ale jesteście przygotowani skąd wiedzieliście
Ja nic nie mam
Nie przetrwam
Ja nic nie mam
Nie przetrwam
Pamiętajcie jedno tylko jedno chyba nie napiszę tu nic nowe odkrywczego
Mulag nikt się nie śmiał jeśli się śmiejemy to tylko z dowcipów
Każdy rząd czy Państwo ma swoje służby wiemy jakie i co mają robić czy działają na tyle sprawnie czy mają swoich ludzi na świecie są wstanie wychwycić przejąć lub jak nie to ostrzegać wcześniej
2020 nie mógł się inaczej zacząć to było do przewidzenia
Nawet tu na czat wojna była i widziałam jacy wszyscy nerwowi
Nawet tu na czat wojna była i widziałam jacy wszyscy nerwowi
W 2020 roku na czas letni przejdziemy w nocy z soboty na niedzielę (28/29 marca). Zegarki przestawimy z godz. 2 na 3.
ciekawi mnie jedno lotniska stacje itp skupiska ludzi czy było na tyle kamer innych rzeczy wychwyconych zaobserwowanych
Mulag- jak mniej wiesz to krócej będziesz przesłuchiwany stara maksyma mówi
trzeba też pamiętać że jak mamy takie coś jak wirus i panikę a nawet jak nie, to większe siły są skupione na tym a to oznacza jedno tylko i wyłącznie jedno możliwość ataku i nikt tego nie wychwyci
Nic, staram się łączyć fakty wydarzenia przed wirusem złożyć to w całość logiczną z pewnością mi się to nie uda ale może chociaż w kilku % coś się ułoży w całość tym bardziej że siedzimy w domu to mam czas
fajnie że jest trochę łatwo jest internet można się cofnąć w czasie na prawdę można to zrobić w sensie wydarzeń aktualności które były już
Po norte dame puścili pożary w australi teraz zbliżają się święta
większość Państ obchodzi święto Zmartwychwstania to wszystko nie przypadek
To jest celowe psychologiczne posunięcia a zarazem logicznie się układa
większość Państ obchodzi święto Zmartwychwstania to wszystko nie przypadek
To jest celowe psychologiczne posunięcia a zarazem logicznie się układa
da nam to odpowiedź zauważcie że cały czas jesteśmy atakowani w sensie tego wirusa wszędzie o tym mówią piszą nie ma już czasu by pomyśleć o czymś innym
Ja się biorę za liczby.. Ale przeglądam skutery testy... I zwiedzam wirtualnie galerie
Forsami musiałem wziąć tak mówił Pan Prezydent zmień prace weź kredyt
Ja tam się nie nudze mam hobby a jutro pobudka o 4:50 do pracy..a w pracy nowe fakty mity I kity Mulag koledze się kończy jutro umowa...troche spanikowany..czy mu przedłużą znasz go Bo...
życzę mu przedłużenia ale strach jest jak widzę jak mi ludzie pokazują wypowiedzenia to nie jest wesoło
Te całe dzienniki info..itp podają że 3 miliony ludzi straci prace..I znowu nie nie nie nie nie ma pracy..tak będzie
Ale jak wygram w Lotto kumulacja te 15 Milionów to na co mi praca...
U mnie w zakladzie zwolnili 100 osob narazie a robi kolo 600
Gdzie mial byc wzrost zatrudnienia do 800 ludzi bo zawsze o tej porze mamy szczyt sezonu I ogromna produkcje
a przecież jeszcze co dopiero zamknęli zakłady a już pracodawcy liczą na swoje
Mulag... VW dusili i przestój majaa stanęło kilkanaście pod zakładów we Wrześni, Swarzędz, Bialezyce...
Tomi spokojnie przyjade do Nekli tam jest dwie kolektury sprawdzałem I przywioze Ci Panie stado Pelikanów albo innych .
Zaczynam zajadać te zzapasów konserwy..jak zakaz wychodzenia z domu...

Tomi77 ile placa % postojowego ?
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Cześć
Kto gra w bilarda kieszonkowego?
Forsami jakie ty masz dobre konserwy dużo masz tych konserw?
A ja będę dzisiaj robił właśnie taką konserwę ale naturalną czyli sam będę ją wytwarzał później wam napiszę z jakich składników Najpierw zrobię zobaczymy czy smaczna i wtedy wam powiem z jakich składników to robię
Myślę że będzie smaczniejsza od tego twojego Krakusa Kraków to jest bardzo dobra firma ale myślę że moja konserwa a właściwie nie Konserwa Tylko pieczeń będzie smaczniejsza
3 794 309. Mulag to złegpo prezydenta słuchasz widać niesłuchaj złodzieja i nie bierz kredytów, dobrze CI radze bo sie tym wkopoiesz ten prezydent nie da ci na rate, bo on sam niema jakby miał to by zyrandola nie ukradł
Kupiłem tego dużo i myślę że takie trzy foremki takie duże mi kilogramowe może nie wiem zobaczę ile tego wyjdzie ale może 3 kg formy zapełnienie jak nie kilogramowe to pół kilograma
Zaraz będę to wszystko mielił dodawał przyprawy wymieszam i do foremek jak to zrobię to pokażę zdjęcie
ale już wiem że to będzie smaczne
golonkę i karkówkę
Już jest wszystko ugotowane teraz trzeba zmielić
Do tego dodaje się żelatynę i wtedy jest taka smaczna galaretka jak to w tych konserwach
Forsami gdybyś to zrobił raz to już byś więcej nie chciał jeść żadnych konserw żadnych kiełbas i żadnych wędlin kupnych
I to można jeść na przykład na kanapki albo też zrobić jako taką pieczeń rzymską na gorąco z ziemniakami z makaronem z ryżem z czym Kto lubi
Można do tego zrobić kluski kładzione albo kopytka i wtedy jest super jedzenie
Jakby moja babcia wiedziała co się dzieje przekręciłaby się w grobie
O qrcze>Milionerzy
Trzeba by spojrzeć-bo tam większe szanse-niż TU
Do potem!
Trzeba by spojrzeć-bo tam większe szanse-niż TU
Do potem!
ale jaja własnie wrócilem z kolektury miałem niegrac ale sie jednak skusiłem na multika na 1x 10/10 i 1 mini x 7 losowan , raz kozie smierć, ale co smieszne jest kolezanka kolektorka zagadała sie z takim moim dobrym znajomym i niewiem jak ona to zrobiłaale do mojego 1 okienka liczb które skresliłem dodała mi 2 okienko z liczbami, za które tez zaplaciłem czyli na mojim kuponie wydrukowała mi moj uklad liczb i od siebie drugi uklad zobaczymy czy to cos z tego wyjdzie i zamiast zaplacić za jeden uklad 2.50 zaplaciłem 5 zł za te 2 układy 10/10 plus mini lotek, jaja jak berety
ale nic jej nie mowiłem dobrze ze starczyło mi na to kasy
co tu taka cisza jest? nikogo niema?
Witam
Na zielonej nie ma kwarantanny można pisać
3 794 370. Biedroneczka1977 witaj jak tam zdrówko?
Witam witam i o zdrowie wszelkich pytam
arczi dziękuję dobrze się czuje