Wpisy 3 793 176 – 3 793 275
24 marca 2020 16:38 → 24 marca 2020 18:23, 100 wpisów
dokladenie poco zwoża tu do nas do polski rodakóww juz a zarazonych przeczeciez wiadomo ze beda oni reszte ludzi zarazać,oni ucuiekaja z kwaratanyny im niezalezy na zyciu innych jak sa samnmi zarazeni juz, razd tu robi bład ze wpuszcza tych tu ludzi, rozumie sa to nasze rodziny , znajomi itd, ale oni nam tu tylko moga zaszkodzic a nie nam pomóc wyjechali za granice polski to niech tam siedza w kwaratannie a nie tutaj sie pchaja, to jak niby chcha tu zadbaxc onicgh jak sami sobie we wlasnym kraju niedaja zbytnio rady, i juz wszystkiego nagle brakuje w słuzbie zdrowia, bo taki jest nalot n aten kraj tyeraz
3 793 174. K30 okej wez jeszcze 3 dlaczego tylko 2
jak sprowadza wszystskich to to bedzie kosmos bedziemy umierac w domach a we wloszech umieraja jeszcze w szpitalach
mij niemusicie w nic wierzyc jak niechcecie ale zobaczycie co sie bedzie działo jeszcze to tak szybko sie nieskonczy wcale no chyba ze sie stanie cud i jutro ktos wynajdzie szczepionke przeciw koronowirusowi i ta choroba z dnia na dzien ustapi, to wtedy moze itakl bedzie jak mówia w TV i jak mówi obewecny poremier, ja słucham tego i co sie dzieje za garanicami naszego panstwaanie to co szczatakowo dociera tu do naszych mediów
bo bali sie epidemi tam jaka jest, olsnilo ich gdzie jest polska nagle i wracaja i w dupie wszystko maja zeby sie tylko schronic i uciec co tam jest
I co widzimy jeden wirus biologiczny a takich wirusów Państwa bogate mają więcej i jeszcze gorszę od tego wystarczy wypościć swoich zaszczepić i patrzeć jak sobie ludzie Państwa radzą z tym jak rynek ekonomiczny się sypie
3 793 178. Mulag to prawda jak tu tak zle rto poco tu wracaja, przecierz tamte rzady im zapewnia tez leczenie i kwaratnne nawet ich pochowaja jak doknie ich smierc,, przecierz pracuaj na ich gospodarke
każdy ma to gdzieś chcę wracać choć krzyczał że tu ni wróci że ma gdzieś ten kraj a teraz wracają
3 793 184. milan1980 2020-03-24 (16:44) PIŁA
rynek jeszcze miesiac i padnie
dokladnie i tak bedzie
rynek jeszcze miesiac i padnie
dokladnie i tak bedzie
i tu jest pytanie ? dlaczego wracaja nieroby wracaja co chcieli lekkie pieniadze za granica lub co nie sa ubespieczeni i na czarno pracuja ale nie tylko tacy
mulag bo bo wszedzie dobrze gdzie nas niema
najwięcej zarażają ci co wrócili zagranicy nawet nie mieli kwarantanny cofnąć się z dwa tygodnie
a pomyslcie ile ludzi bedzie na zasilkach jak tyle ich wruciło i ci co maja male firmy co nie wytrzymaja tego 50% bezrobocia bedzie
Nawet Marszałek Senatu wyjechał nie dawno i nie chciał się podać wyjechał jak by nic Pan Grodzki do Włoch jak dobrze pamiętam chyba że się mylę to proszę mnie poprawić
mulag tak i idiota posedl na SOR sie zbadac idio,,,to czeba miec z glowa
na razie nie ma tragedii nie dawno firmy zamknięte może gorzej inne turystyczne gastronomiczne ale jeśli długo to potrwa to będzie bardzo tragicznie
kwestia jak to długo potrwa nikt normalny nie jest w stanie na to pytanie odpowiedzieć
3 793 187. milan1980 wracaja tacy którzy nigdy tam niepracowali tzw kombinatorzy,którzy mysleli zebeda siedzieli na socjalu tam, a tam rzad danego kraju zaostrzyl ten soscjal i urwało sie wiec teraz w s trachu przed smiercia uciekaja tu do kraju i mowia jak umrzec to usiebie a nie za granica, dlatego i unas jest wieksza zarazalnosc i coraz wiecej ludzi to dotyka, rzad robi wielki bląś ze sciaga ich z tamtych krajów gdzie juz jest tzw, ognisko pademi, jesli by ich niesciagali tutaj, do kraju to mniejsza byla by ta pademia w polscei moze bymniej ludzi tez i umierało, ja uwarzam ze za ty wsztstkich chorych trzeba sie tylko modlić i prosic BOga aby sie to nierozprzestrzeniało dalej
zamknięcie wszystkich w domach ma sen jeśli znajdzie się z tego wyjście choć nie wiem czy taka szansa jest oby była bo takie siedzenie w 6 ścianach do niczego dobrego nie będzie prowadziło
pracy bedzie full z szefem rozmawiałem bedzie musiał po tym wszystkim zatrudnić dodatkowo 30 osób zeby nadrobic straty
zaleglosci sa unas w firmie takie ze po dwie zmiany bedzie mozna robić
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
tak napewno bedzie bo czesc ludzi którzy juz zachorowali i poumierali,niewróca do swoich zakladów
to bedzie zapotrzebowanie napewno, aci co tu wrócili do kraju po pademi spowrotem wyjada tam gdzie wczesniej byli
3 793 203. milan1980
to bedzie zapotrzebowanie napewno, aci co tu wrócili do kraju po pademi spowrotem wyjada tam gdzie wczesniej byli
3 793 203. milan1980
porozmawiamy K30 jak bedzie po i oby nas nie trafilo to nas i nasze rodziny
K30 nie dadza wszystkich firm utrzymac tego tym bardziej jak to bedzie trwac pare miesiecy
niewiem z kąd szef ma kase ale mówił ze z pomocy to idzie i wyplaca wyplaty by ludzi nie stracic
brawo polska, polska znow sie spozniła i nieprzystapila to akcji kombinezonów dla lekarzy i dla szpitali 27 panstw zdarzylo zgłosic sie a polacy niestety nie i teraz szpitale niedostana ochronnych kombinezonów przeciwko koronovirusowi tak podali przed chwila w radiu
k3o ty nieporównój tego co ty tam masz gdzie jestes z realiami tu w polsce
niewiem jak w pl firmy se radzą ale tu dbają oto by nikt nie splajtował
rydzyk tylko dba jak opier... babcie i dziatkow wplacajcie na konto krew mi sie buzowala
posłuchaj tu wiele firm sie tera\z zamyka gdzie pracuja ludzie w skupiskach, a popatrz taki kghm pracuje na okretke , tam gornicy pracuja normalnie i tez wlanczaja sie w pomoc dla polski
3 793 230. milan1980 teraz rydzyk nic nie zyska bo babcie i dziadkowie niechodza do kosciła zostaja w domu w domu asie modla i kasa niewpływa, teraz ryzyk musi przyjsc sam pod drzwi takich ludzi ale i tak mu nikt nieotworzy bo kazdy boji sie koronowirusa aby sie niezaraził wiec nic niedoastanie
arczi ale byl jego apel jak nie mozecie do kosciola to wplacajcie na konto i podal je zam bym go wlasnymi rękoma udus... go
Trochę to głupie... Część firm u mnie zamknięta część otwarta.. I jeden zaraża drugiego
ja rozumiem ze rydzyk moł wczesniej podawac takie komunikaty ale ludzie myslisz takl zrobia jak kazdy boji sie wyjsc z domu,to pojdzie mu wplacic a taka fige nic niedostaniem on somie moze apelowac ale do swoich braci w zakonie, ludzie nie sa tacy glupi, dostał od rzadu dofinansowanie dostał to niech teraz sie buja,,, dobra lece do sklepu cos kupic do jedzenia bo do 19 sklepy wszystkie tylko otwarte beda teraz =podsawali w radiu,
arczibalik73
zamiast zająć się wyszukiwaniem pracy w internecie,
to wyszukujesz i wypisujesz tu wszystkie przeciwności losu
który sam sobie tworzysz
tracisz czas na to niepotrzebnie
znam takich jak ty, bo obok mieszkają
prawdopodobnie jak tu wielu
poszukujesz pracy
łatwej
przyjemnej
iiiiiiiiiiiiiiiiii najważniejsze wysoko płatnej
to nadal wypisuj tu banialuki
ratuj mnie przed takimi pracownikami
dlatego nie zatrudniam nikogo w swojej firmie
jestem sobie sterem, żeglarzem, okrętem
i nikomu nic nie muszę zawdzięczać
iiii
nie stękam, nie jęczę
zamiast zająć się wyszukiwaniem pracy w internecie,
to wyszukujesz i wypisujesz tu wszystkie przeciwności losu
który sam sobie tworzysz
tracisz czas na to niepotrzebnie
znam takich jak ty, bo obok mieszkają
prawdopodobnie jak tu wielu
poszukujesz pracy
łatwej
przyjemnej
iiiiiiiiiiiiiiiiii najważniejsze wysoko płatnej
to nadal wypisuj tu banialuki
ratuj mnie przed takimi pracownikami
dlatego nie zatrudniam nikogo w swojej firmie
jestem sobie sterem, żeglarzem, okrętem
i nikomu nic nie muszę zawdzięczać
iiii
nie stękam, nie jęczę
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 18 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
3 793 242. emeryt wybacz ze ci nieodpisze na to Twoje tu komentarze, i tylko ci powiem ze głupio myslisz omnie bo niejestem takim czlowiekiem jak piszesz a pracy przez neta nieszukam bo juz wiele razy sie naciołem na rózne takie ogłoszenia o pracy poprzez internet i dziekuje za takie propozycje i ja tu wcale sire niezale tylko wszystko przedstawiam jak jestajak ci sie niepodoba to co pisze to nieczytaj, nikt ci niekarze,niekorzystam z ogłoszen przez internet bo juz pare razy sie na takich ogłoszeniach sparzyłem, fikcyjne firmy dawały ogłoszenie aby wyciagnac twoje dane osobowe, od takabył nabvór ludzi do pracy
jak pisalem nowy pomysl na filtrowanie systemow dziala. Dziala tez na wyzsze trafienia 5/5

No teraz po dwóch minister prosił by chodzić To może być Nowy przyrost maturalnyChyba że na faceta trafisz
zwrot na plus przy takim systemie na 5 zakladow na 200 losowan
i wlasnie ta opcje niedlugo wypuszcze w programie dzisiaj albo jutro
Witaj Angierski ---> napisz cenę tego programu jak możesz. Możesz mi na maila jak coś. Pozdrawiam.
Witam Jufek
na stronie http://totostat.byethost7.com wszystko napisane
na stronie http://totostat.byethost7.com wszystko napisane
a ta opcje filtrowania statystycznego systemow dzisiaj albo jutro wypuszcze w programie
To jest forum liczbowe, a nie koronawirusowe, mam dość tego, kogo obchodzą tutaj te statystyki, co to za spam. Ileż można tej papki wylewać 24/7
Angierski - ten system jest tyle wart co moje zesłoroczne bełtuny. Czasem się trafi i ty przypadkiem niewielka wygrana a i tak przepuscisz wielecej aż się posikasz w majty.
makinero jakbym mowil o gwarancji 100% to sam bylbym bogaty
jednak im mniej stracisz tym lepiej, a czasami za 10-15 zl wygrywasz 2000
jednak im mniej stracisz tym lepiej, a czasami za 10-15 zl wygrywasz 2000
A ja Ci powiem, że na "chybił-trafił" (zestawy) więcej trafie niz w tym programie!!! I to są fakty.
po pierwsze nie masz pelnej wersji to nic nie wiesz bo tam jest okrojone wszystko
po drugie trafiam wiecej jednak z programu o te 20-40 % wiecej
po drugie trafiam wiecej jednak z programu o te 20-40 % wiecej