Wpisy 3 793 033 – 3 793 132
24 marca 2020 14:50 → 24 marca 2020 15:35, 100 wpisów
arczibalik podejrzewam ze przez pół zycia masz tylko straty nic do przodu
Oo dobrze sniles
3 793 023. K30 a wlasnie jak tu zrobic zeby to ograniczyyc i na mniej zakladów puszczac i aby tyo jeszcze wygrywało i sie zwracało co? no ja wybieram sobie teraz 7 liczb pewnych i je zagram na kilka losowań, moze, lub mini lotka na kilka liczb tylko czekam aby cos najpierw wpadlo na ta gre
3 793 038.
Sen zmora żonę ratowałem bo mi się topiła ale uratowałem
Sen zmora żonę ratowałem bo mi się topiła ale uratowałem
Koszt gry bez opcji "Plus": 37,50 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 58,00 zł
20 jest jest
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 58,00 zł
20 jest jest
Greg zawiedziony
3 793 035. K30 oj zdiwiłbys sie jak ie straty jakbys zobaczył co prawda nie wygrywałem zaraz po kilkanascie milonów jak co niektórzy tu ale nie powiem abym przez pol swojego zycia az tyle stracił pieniedzy, bo były kiedys momenty ze sie trafiało jakas pokazna sume a le to byly inne czasy, i inne pieniadze, a tak zapytam miales kiedys 6 w lotto w swoim zyciu lub 5/5 w lotto?
Bo
tomii wlasnie to przetestowalem i grac tylko z blizniaka i cegielek
K a pustaki tez
K ja w kwestii obróbki budowlanej
3 793 047. K30 no widzisz a ja w juz miałem chyba z 3 razy tylko ze wtedy byłem łepek grałem z 2 sasiadami, ja im typowałem liczby a oni grali, i raz jednemu podałem liczby raz 2 i oni na mojich liczbach trafili po 6/6 w DL obecne lotto, ale pamietam ze te wygrane takie niebyły jeszcze wysokie jak teraz sa wtedy pamietam 1 sasiad dostał chyba z 6000zł to bylo juz dawno dawno temu
Jeszcze wapno i piach
No i cement
W ogrodzie
teraz juz ci sasiedzi dawno niezyja , ale tpo oni wemnie zasczepili te gre w te gry hazardowe i dlatego ja do nich tez podchodze z tzw, przymróżeniem oka , ji zawsze powtarzam sobie jesli mam wygrac to kiedys wygram ajesli nie to toniem, ale gram zeby wygrac
K 71 nie było to z kim ten blizniak
sąsiada
K ale mącisz
Ja ni ma takich
a co sie kryje pod tymi xxxx
dobra lece po wegiel do piwnicy
3 793 098. K30 aha to ja proponuje i od zdzisiaj takie tu typowanie liczb zeby wszyscy wiedzieli jakimi gram x,xx,xx,x,xx,xxx,xx
3 793 104. tomi77 ostatnia 3/3 jest na tak bo bedzie liczba 15
arczibalik widze uczysz się co do liczby 68 miala niebyc ale musiala byc bo to blizniak
K ty chyba dostałes cegła w głowę bo ja nic nie widzę
dobra lece do piwnicy
Cześć od jutra będę jeździł ciągnikiem, kartony będę sobie woził. A bo tak inni wozili. Case fajny jest. Jak szef pozwoli.
Aaa ty kuźwa ja inaczej pacze
I tak jest.
A 17 to skad
Myślę, że dam radę jeździć.
Taaa to chyba 2jajowe
A 3 cegła skad
A jak się położy to co...
To już nic nie kum to w tylko dwie
Czy na powt.