Wpisy 3 792 431 – 3 792 530
24 marca 2020 08:06 → 24 marca 2020 09:05, 100 wpisów
Cały problem jest jeden :ile to potrwa /ponoć /długo i to co będzie po, czy nie będzie jeszczde gorsze
Wirus jest pretekstem do zmian ale nikt tego nie widzi ale spokojnie wszyscy zobaczymy po wirusie
Już się mówi że a przecież to początek jak to pensje pracowników w dół że to potrwa kilka lat znów będą cierpieć zwykli pracownicy na dole robole bo tak nie ładnie się przez niektórych określać
A pracodawcy ci na górze i tak odrobią zyski a będą się zasłaniać wirusem przez lata
Już czytam nie jakieś niusy czy od osób trzecich lub informacji niepewnych że cięcie pensji i pracowanie nawet 12 godzin jedynie urlop niezagrożony chyba ich pogięło
Czyli znów ludzie na dole mają tyrać bo był kryzys przez ileś lat to ja wolę nic nie robić i faktycznie być jak kiepski a nie tyrać za grosze
Życie jedno ciekawe czy ci biurokracji z unii czy tu w Polsce będą ciąć sobie zarobki już to widzę
Będzie to fajna rzecz znów będą mieć roboli za grosze a pracować trzeba tak samo jak nie ciężej
Nawet podejrzewam że zyski ich wrócą do równowagi a pracownikom będą w koło powtarzać był wirus i tak przez ileś lat
wracając na ziemię; w Lotto było milion wśrode , milion w sobotę i było ilęś tam szóstek i gra sie kręciła
Dotam i przez to ludzie grali na 10 choć wiedzieli że nigdy nie trafia całej 10 Ale była ta radość z gry A teraz jest dno
Podobnie jak mini grają Ale sobota A tak to nawet 300000 nie ma za 5
Tak to jest jak bardzo się chce wygrać duże pieniądze a inaczej się nie da zdobyć to wydaje się że ts da
Nad czym to myśleć to tylko szczęście czasem uda się wyczuć liczby co padnie ale to tylko przypadek szczęście jeszcze się taki nie narodził by wiedział co padnie nie raz się tak wydaje że się wie i faktycznie liczby częściowo wchodzą przez jakiś czas
szorkop zatypował(a) za 8 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 13811 i trafił(a) 500 zł
W innych krajach drukują cała tę ekonomia niby taka trudna a sprowadza się do niczego
Witam
Nie ma tak że to inni są winni zła na tym świecie
wszyscy jesteśmy winni w mniejszym lub większym stopniu.
Nie ma tak że to inni są winni zła na tym świecie
wszyscy jesteśmy winni w mniejszym lub większym stopniu.
Ratują banki w kryzysie jak zawsze a ludzie cierpią i dostaną tylko parówkę
Ton prawda każdy to ma ale nie w 100% i tu jest zasadnicza różnica
Każdy ma to swoje ja i walczy o siebie ale ale ma trochę dla innych
Ale patrzę na innych i jestem wstanie pomóc trochę czy w 100% chyba nie ale są tacy co nic i tu jest różnica
Największa odpowiedzialność spoczywa jednak na politykach bogaczach którzy zbogacili się kosztem innych
Województwo lubuskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Teraz też będzie się wydawało że banki dbają o ludzi nawet się znajdą ludzie co tak będą pisać bo tak to będzie wyglądało
na sz-kieletczyźnie poszłoaż 75 osób na wybory
to wielki wskaźnik dla kraju nad Wisłą
to wielki wskaźnik dla kraju nad Wisłą
w bogatej Szwajcarii jest aż 8 ministrów
w biednej Polsce tylko 112
w biednej Polsce tylko 112
Senat miał być do likwidacji gdzie to serce może opozycja i rządzący się dogadają i to zlikwidują a senatorzy pójdą do innych prac hehe obłuda będą brać kaskę dalej a byli by na pomoc
a to jest dla MM ?
Ci "Oni" to wynik tego co "my"
w Europuie nie byłem w Albanii i Portugalii
Ci "Oni" to wynik tego co "my"
w Europuie nie byłem w Albanii i Portugalii
Podobno bezrobocie zerowe to z likwidować urzędy pracy kaskę na koronawirusa
3 792 505 > sz-kieletczyźnie
Co to takiego sz-kieletczyzna panie emeryt?
Co to takiego sz-kieletczyzna panie emeryt?
Waldus TY dobrze prawisz Ty się za to w luksusie pławisz....jeszcze dziś będziesz zemną w Raju..na Rzeszowskiej....czyli w Albercie
witam wszystkich obecnych
ktos tu pisał ze liczba 7 dopiero bedzie w kwietniu nic wiecej mylnego dzisiaj powinna wyjsc z liczba 7,8, 61,23,78
ktos tu pisał ze liczba 7 dopiero bedzie w kwietniu nic wiecej mylnego dzisiaj powinna wyjsc z liczba 7,8, 61,23,78
oprócz Alp
zaliczyłem Marmoladę w Dolomitach
i wszystkie szczyty najważniejszych pasm górskich Europy
Gorgany,Bałkany, Apeniny,Góry Betyckie, Góry Norweskie, Pireneje,
Mitikas w pasmie Olimp
zaliczyłem Marmoladę w Dolomitach
i wszystkie szczyty najważniejszych pasm górskich Europy
Gorgany,Bałkany, Apeniny,Góry Betyckie, Góry Norweskie, Pireneje,
Mitikas w pasmie Olimp
Arczibalik jednak Ty miałeś racje..bo naprawde to teraz nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie ma pracy
3 792 525. emeryt a w karkonoszach i sudetach byłes?pewnie nie co