Wpisy 3 791 533 – 3 791 632
23 marca 2020 14:18 → 23 marca 2020 14:54, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
K 30 jak Ty to robisz ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Napisałam sobie sześć trójek na sucho nic nie weszło , a nie dwie z trzech były
Ale trzy z trzech nic
Zaraz będzie orędzie Prezydenta
Aha masz nosa
Oa tvn 24
Można śmieci iść wynieść czy nie wolno ?
Ja wczoraj w pracy jeszcze byłem kuzyn dziś na piechotę do pracyv
Coś gadali na tvn że może w tym tygodniu będzie całkowity zakaz wychodzenia z domu
Tylko w uzasadnionych pracowników'celach praca lub apteka i wyjście z psem
K 30 dziękuję skorzystam
A czemu zakaz jak ktoś sam idzie ileś km chyba że to jest w powietrzu a prawdy nie powiedzieli
Zaloze maseczke i pójdę do żabki
No raczej że prawdy nie mówią
8 osoba zmarła
Nawet starsze małżeństwo się pytało czy mają cały dzień siedzieć w domu ekspert w telewizji mówił że mogą się przejść na działkę chodzi by nie byc w skupiskach ludzi
TVN to ta telewizja co przegrała proces sądowy skąd powstała i za jakie pieniądze
W miejscowości Góra padła wysoka wygrana w zdrapce Czarny Kot
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Tomaszów Mazowiecki padła wysoka wygrana w zdrapce 500 000 ZŁ W DIAMENTACH
Fafik_Szczecin_lv2 zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 890016 i trafił(a) 3002 zł
K 30 żartujesz sobie ?
Dziękować
Nie wiem o 14 miało być
Może im się zacielo
Siedzieć w domu siedzieć w domu wszystko odroczone opłaty a później się człowiek zes. Ra z opłatami
Mulag aleś Pan mnie rozbawił hehe hehe hehe hehe hehe nie nie nie nie nie nie ma orendzie
Mulag narazie to Ty sr. A. Sz a 2 kilo złota I Miliony w sejfie masz nie być jak twoja ciocia..okno zamknięte szklanka wody..limit.tyle I koniec
Zakaz wstępu do lasu..las to mieszkanie lisa dzika sarny..a nie człowieka czy lis albo sarna przychodzi wam do waszego mieszkania...
Mulag zobacz ,czy rosna takie z duzym kapeluszem na cienkiej nozce,
Siedzieć zobaczcie jak to być domatorem nie którzy na zawsze zostaną domatorami
Ja nie ja mam wolne w czwartek do pracy...ale się fajnie siedzi w domu..ja tam nie narzekam... Wojtt...
Brak powierza witaminy c ze słońca ile się wytrzyma w tych sześciu ścianach siedzieć i czekać
Jeszcze do tego sobie wygrać w Lotto kumulacja.13 Milionów żyć nie umierać