Wpisy 3 791 295 – 3 791 394
23 marca 2020 08:16 → 23 marca 2020 12:13, 100 wpisów
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Dziś poniedziałek i zaczynamy walkę z TS
Wczoraj była niedziela to nie graliśmy w te gry tylko w bukmacherkę
Walduś piona
Dziękuję jestem zdrowy
Dziękuję jestem zdrowy
obok mnie jest stacja ale ruch jest bardzo maly a ludzi na ulicy prawie nie ma
z psami wychodzą ale nie w grupkach tylko pojedynczo
z psami wychodzą ale nie w grupkach tylko pojedynczo
Później podam pewniaka i Trzon na dziś
Wczoraj pisałem że będą Kosy .
Rano była kosa 66 to pisałem że wieczorem będzie Kosa lustrzanka 69
Jak ktoś grał i posłuchał to możliwe że coś wygrał
Wczoraj pisałem że będą Kosy .
Rano była kosa 66 to pisałem że wieczorem będzie Kosa lustrzanka 69
Jak ktoś grał i posłuchał to możliwe że coś wygrał
Krasnalek
Hurrem
Wędrowca
Hurrem
Hurrem
Biedroneczka
Pustki w Warszawie.
---> bakpaliwa.pl/kamerka
---> bakpaliwa.pl/kamerka
Sebastian.
Wędrowca to prawda są pustki czyli mało samochodów i mało ludzi
Walduś.
Tyś chyba jesteś... zboczony.
Buziaki wysyłaj... dziewczynom.
Tyś chyba jesteś... zboczony.
Buziaki wysyłaj... dziewczynom.
Z jednej strony dobrze bo teraz jeździ się normalne i bez korków.
Jak ktoś wygrał w Ekstra Pensji to przy tej inflacji za ostatnią pensję kupi sobie... pudelko zapałek.
To z radia.
W sobotę ma być nawet +15.
W sobotę ma być nawet +15.
Przerwa do losowania.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Gość pisał że cała sterta ludzi za granicą... Wiezie nam prezent na zajacastado wirusów bo na granicy kilka sekund badali temperaturę i formularz dali i przez całą Polskę do np Bialegostoku
szorkop zatypował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 13563 i trafił(a) 250 zł
Co sadzicie o wyborach? Wg mnie jesli się odbędą to pójdą na nie albo desperaci albo samobójcy
Też myślę, że wyniki zakażonych są sfałszowane i jest ich o wiele więcej no ale nie mam dowodow na to
oni nie podają prawdziwych liczb
czemu mówią że....zmarli z powodu chorób współtowarzyszących....coś się za tym kryje
Bo w Polsce to chyba już nie ma ani 1 zdrowego. Dzieci się juz rodzą z jakimiś alergiami albo innymi paskudztwami.
Polecam zobaczyć film :Inferno"
żyjemy w czasach lęków przed atakami terrorystycznymi, więc część czytelników czy widzów ,,Inferno" może zacząć się zastanawiać, na ile groźny jest obecnie sam bioterroryzm? Czy może pojawić się jakaś grupa szaleńców, która użyje wirusów lub bakterii, a może nawet będzie je próbowała zmodyfikować? Taki scenariusz - przede wszystkim użycia broni biologicznej w postaci występujących na świecie mikrobów - jest możliwy i służby na całym świecie starają się być na niego przygotowane. Aczkolwiek zastosowanie broni biologicznej, a zwłaszcza modyfikacja wirusów czy bakterii zwiększająca ich zjadliwość, nie jest proste, a skutki (poza wywołaniem paniki) trudne do przewidzenia.
Wybory powinni przesunąćto jest chore że Kaczyński za wszelką cenę chce wygraćpewnie jak dostanie kwarantanne to zobaczy że to prawdziwy wirus
Nic ciacho trzeba zjeść dziś pierwszy dzień na wolnym pierwszy dzień i już się źle czuje na tym wolnym
Szumowski chociaż nie udajepo co ma mówić że będzie dobrze jak widzi innego coś#zostańwdomuAle ludzie są naiwni i robią na lewo za tych co chorują
Nic, nie mogłem się doczekać wygranej w mini a czas jest dziś kiepski nie wiadomo czy będziemy żyć tak jak wcześniej dla tgo mam swoje upragnione tyś w kredycie z banku będą szalał
Mulag
A zaległości masz uregulowane ,inaczej nie dostaniesz .Najlepiej żebyś miał nadpłacone na trzy miesiące to się zastanowią
A zaległości masz uregulowane ,inaczej nie dostaniesz .Najlepiej żebyś miał nadpłacone na trzy miesiące to się zastanowią
nie wiem nie wiem czy to jest w ogóle możliwe ale decyzja o siedzeniu w domu tak jeszcze tydzień dwa okey ale pasowało by to inaczej zrobić z tym ze piszę nie wiem czy to możliwe aby zakłady pracy otworzyć po tym postoju który jeszcze tak starszego im nie zrobi szczególnie dużym firmą i pozwolić ludziom pracować ale ale środki ostrożności jakieś włazy czyszczenie rąk itp dzięki takim restrykcją w zakładach czy w transporcie będzie żyła gospodarka i firmy tylko pyt6anie czy to się da zrobić w ogóle
Jakie czasyjeden w aptece reszta na dworze czekaI choruje na przeziębienie
tomi77 to zapraszam w miejsce mojej żony do apteki , do obsługi pacjentów
Cześć
O czym rozmawiacie ?
Milan
Dziś poniedziałek więc praca i praca ale nie jest źle
A kiedy to był ten film ?
To już chyba dawno temu było co?
Teraz są nowe filmy
To już chyba dawno temu było co?
Teraz są nowe filmy
Proponuję zagrać coś takiego